Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ ملوووووووووووووووووووودی بگو عشقه من بگو عشق من آررررررررررررررررره ملودی بگو عشقه من دنیا تورو کم داره ملوووووووووووووووووووووووودی آرش 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یواش یواش، شدم عاشق چشاش چشمائی که تنم میلرزه از نگاش یواش یواش، شدم عاشق لباش لبائی که شاخه گل تو خنده هاش قربونه اون قد و بالاش شهرام شب پره 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ شبیه حس پژمردن دچار شک و بیرنگی من ارومم تو تنهایی حقیقت دار دلتنگی لالالالاییییییییییییی احسان خواجه امیری 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ یه عمر از تو دلخورم تو فکر هیچ چیز رو نکن من غصه هات رو میخورم بازم خدا دل من رو برای غم نشونه کرد تو هم برو مثله همه تنهام بزار و بر نگرد مجید خراطها :Laie_28: 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۱ دل من ديگه خطا نكن با غريبه ها وفا نكن زندگي رو باختي دل من مردمو شناختي دل من توي خون نشستي دل من بي صدا شكستي دل من ساده و صبوري دل من مثل بوفه كوري دل من داریوش 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۱ نمیدونم که میدونی که چقدر جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناه بخته حمید عسگری :w31: 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریست تو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گلایست گوگوش لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ تو بارون که رفتی شبم زیرو رو شد یه بغض شکسته رفیق گلوم شد تو بارون که رفتی دل باغچه پژمرد تمام وجودم تو آئینه خط خورد... 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ دلم ترانه خوان تو , زبان بی زبان تو بی تو و با توام هنوز در به در نشان تو آهنگ سزاوار گوگوش 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ وقتی تو نیستی گم میشه آفتاب خاکستر میشه حریر مهتاب از رفتنت من پر میشم از شب شب دلهره شب اضطراب... ابی 1 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ بی تو من سرد و تنهام با تو من دور از غم هام با تو من هرشب هر روز همیشه غرق رویام... 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۱ منم عاشق انتظار کشیدن....... صدای پاتو از کوچه شنیدن..... معین_ خالق 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ نکنه حرفاي خامم خاطر عزيزو آزرد نکنه اسم حقيرم توي کتاباي تو خط خورد گوگوش 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۱ دیگه دیره واسه موندن ذارم از پیش تو میرم جدایی سهم دستامه که دستاتو نمیگیرم فلاحی 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ من ، خالي از عاطفه و خشم خالي از خويشي و غربت گيج و مبهوت بين بودن و نبودن عشق ، آخرين همسفر من مثل تو منو رها کرد 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دوریت این خونه رو دیوونه تر کرد تنهام نذار منو دیوونه برگرد چطور دلت میاد یادم نباشی جز من کی قدرتو میدونه، برگرررررد :connie_24: 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ دلم میخاست شعله بشم رو سایه های یخ زده دسته نوازش بکشم دلم میخاست اشتی بدم تگرگو با عقاقیا خورشید مهربونیرو مهمون کنم به خونه ها داریوش :Laie_28: 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ اگه ی روز بری سففففر بری ز پیشم بی خبرررررر اسیر رویاها میششششششم تو موج غم رها میشششششم :connie_24: 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ مرا عاشقي شيدا نه يك دم از جورت فغان كردم نه دستي سوي آسمان كردم منم اكنون چون خاك راهي غباري در شام سياهي اگر مهري رخشد تو آن مهري اگر ماهي تابد تو آن ماهي اگر هستي پايد تو هستي اگر بودي بايد تو بودي استاد بنان:music: 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ یه روزی تنگ غروب آسمون میرم از شهر تو ای نامهربون......... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده