کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۸۹ من می رم تنهای تنها تو جاده عشق من و ما اگه تو پیشم نباشی یاد تو با منه اما اما ... sk 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۸۹ اونکه پشت شیشه شبا سر میذاره می دونه پنجره بین ما دیواره از پشت شیشه ها با رنج بی زبونی می خونه با اشاره حدیث مهربونی "شادمهر:حدیث مهربونی" 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۸۹ یه روز میام به جست وجو فقط بخاطر تو عشقو میذارم پیش رو فقط بخاطر تو منصور لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ وقتی دلگیری و تنها غربته تمام دنیا از دریچه ی قشنگه چشم روشنت میباره ... Ebi 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ هیشکی عاشقت اینجور که منم،نبود و نشد لاف نمی زنم من از تویی که بد کردی با من، گله می کنم دل نمی کنم ابی 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۰ میخوام بیام خواستگاریت،نگو نه نگو نمیشه،این قلب من عاشقته،عاشق تر هم میشه..... سوسن خانم،ابرو کمون،چشم عسلی،خوشگل خانم....... 3 لینک به دیدگاه
m.mahnaz 1020 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من هنوز چیزی نگفتم........... که تو طاقتت تموم شد باقیشو بگم میبینی............ گریه هات کلی حروم شد مهستی.:cryingf: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ دیشب،دیشب،دیشب مثه هر شب،جزیره اومد تو خوابم...... دیشب مثل هر شب خواب دیدم که روی آبم...... (سپیده) 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من از خرابه عشق برات گلخونه ساختم بهارو با تـو دیدم،بـرای تو شکفتــم " ابـی " 2 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من از این دنیا چی میخوام،دوتا صندلی چوبی که من و تورو بشونه، واسه ی گفتن خوبی . . عشق من "معین" 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ من از این دنیا چی میخوام،دوتا صندلی چوبیکه من و تورو بشونه، واسه ی گفتن خوبی . . عشق من "معین" یادته یه بار مست و مستونه داد زدم بیا،بیرون از خونه سنگ آخرو تو به من زدی خندیدی گفتی بــرو دیوونـه " مارتیک " لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ هوا بس ناجوانمردانه سرد است ... آي ... دمت گرم و سرت خوش باد سلامم را تو پاسخ گوي، در بگشاي منم، من، ميهمان هر شبت، لوليوش مغموم ..(استاد) (سنتی هم قبوله تو این بازی؟؟؟؟) 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ هوا بس ناجوانمردانه سرد است ... آي ... دمت گرم و سرت خوش باد سلامم را تو پاسخ گوي، در بگشاي منم، من، ميهمان هر شبت، لوليوش مغموم ..(استاد) ماه شب چهارده پیش تو بیریخته آبروش از خوشگلی تو ریخته ستاره كه چشم به چشای تو دوخته آخه ندیدی مگه آتیش گرفته سوخته 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ همه جا بامن میای مثل سایه پا به پام هرجا هستی ای عشق من خدا پشت و پناهت بلک کتز 1 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۰ تو مثل قله های مه گرفته منم اون ابر دلگير زمستون دلم ميخواد بذارم سر رو شونت ببارم نم نم دلگير بارون " گوگوش " 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نازنین عاشق به دیدارم بیا که لاله لاله گلنارو به گلزار می برم من نازنین عاشق خریدارم بیا که تازه تازه رؤیا رو به بازار می برم من (نوش آفرین) 1 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نرو،تو هم مث من نمیتونی دووم بیاری نرو،تو هم مث من تو غصه کم میاری رضا صادقی 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ يه روز مرد خدايي يه روز اهل ريايي يه روز مرد قناعت يه روز حاتم طايي يه روز آتش خشمي يه روز مظهر مهري يه روز عاشق عشقي يه روز اهل جدايي يا يكرنگي و موندن به دل مهرو نشوندن يا يكپارچگي محض يا از ريشه سوزوندن مهستي لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نه پشت سر راهی دارم، نه راهی پيش رومه اينجا نه آغاز بلاست، نه راه من تمومه ببين كه جون ندارم، هميشه در تلاشم نذار تو اين بيراهه، هَستیم رو من ببازم " داریوش " لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۰ نه پشت سر راهی دارم، نه راهی پيش رومه اينجا نه آغاز بلاست، نه راه من تمومه ببين كه جون ندارم، هميشه در تلاشم نذار تو اين بيراهه، هَستیم رو من ببازم " داریوش " مرد را دردی اگر باشد خوش است درد بی دردی علاجش آتش است... شهرام ناظری... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده