azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هم صداي بي صداييم با هم و از هم جداييم خسته از اين قصه هاييم هم صداي بي صداييم گوگوش :dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ میای از این ورا گذری دل رو هر جا میخوای میبری یه روی خوش نشون نمیدی ما رو میکشی با اون دلبری blak cat 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه....به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ توام همش ه بده هاااااااااا --------------------------------- هی گل می گفتیم گل می شنفتیم غنچه بودیم تو باغ عشق تا می شکفتیم رو بال ابرا یه خونه داشتیم تو باغچه ی ستاره ها بوسه می کاشتیم گوگوش :w330: 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ منو بشناس منو بشناس نذار ناشناس بمونم نذار یک عمر به تن تو مثله یک لباس بمنوم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ منو تنها نزار......رو قلبم پانزار...... به دیدن دلم.......بیا فقط یه بار..... 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ راهی دوری بین ما نیست اما باز اینم زیاده تنها پیوند من و تو دست مهربون باده.... گوگوش 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همه رفتن کسی دور و برم نیست..... چنین بی کس شدن در باورم نیست.... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تو دایم از آینده می پرسی... من حال فردامم نمی دونم... تو فکر یه آغوش محکم باش... آغوش این دیوونه محکم نیست... رستاک 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ توی یک دیوار سنگی دو تا پنجره اسیرن دو تا خسته دو تا تنها یکیشون تو یکیشون من.... لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ تورو میخوام ونفس به نفس.....واسه تو پر میگیرم تو قفس.... فرزاد فرزین 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ سربه هواست میدونم خیلی بلاست میدونم میخوام دل بکنم نمیشه کارخداست میدونم 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ میدونم واسه من دیگه توی قلب تو جا نیست.......میدونم دیگه هیچی شبیه گذشته ها نیست..... فرزاد فرزین 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ توی یک دیوار سنگی دو تا پنجره اسیرن دو تا خسته دو تا تنها یکیشون تو یکیشون من.... دوباره گفتم چون تو قبلیه نقش پیام بازرگانی داشتم 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ نذار دق کنم، خسته شم، بشکنم ، ببین چشممو عاشقه ، این منم نگو دیر و دوره نگو بی منی داری با سکوتت منو میشکنی رضا صادقی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ یه حرفایی همیشه هست که از عمق نگا پیداست.....از اون حرفای تلخی که مثه شعر فروغ زیباست....... گوگوش 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ تویی که نفسم بودی،کسم بودی،تو هر لحظه گمم کردی ببین حالا چه آشفتم،چه تیکه تیکه می افتم شکستم پیش چشمام،نیش حرف مردمم کردی رضا صادقی 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ یه راهی پیش روم بزار.......یکم بهم فرصت بده......برای عاشقتر شدن خودت بهم جرأت بده........ یه کاری کردی عاشقت هر لحظه بی تابت بشه.........من جونمو بهت میدم شاید بهت ثابت بشه..... 7th band 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ همیشه تا تو یک لحظه است که قدرش رو نمیدونم نمی تونم بگم حتی دچار وهم و هزیونم که با تو زیر یک سقفم ، نمیفهمم چه جوری بت بفهمونم که دوست دارم ای رویای بی رحمم رضا صادقی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ما باید فردا رو از دنیا بگیریم ما اگه از هم جدا بشیم میمیریم ما باید قدره این روزهارو بدونیم وای اگه فردا بیاد تنها میمونیم مجید خراطها 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده