pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ وای از اون روزی که صبح نمی شه...از اون غمی که می مونه همیشه وای از اون که خیلی دوسِش داری...اما نمی تونی به روش بیاری وای از این که قدرتو ندونن...بیان بگن می مونن و نمونن وای از اون که خیلی دوسِت داره...اما باید بره تنهات بذاره حال و هواتو نه نه،تنهاییاتو نه نه...درد و غماتو نه نمی دونن غم صداتو نه نه،تنهاییاتو نه نه...حال و هواتو نه نمی دونن وای از اون روزی که می دونی و...می خوای بری اما نمی تونی و دیر شده بسته تمومِ راه ها...خسته شدی از خودتو نگاه ها وای از آدما و قصه هاشون...وای از عمری که سوزوندی پاشون عادتشونه که تو رو بِرونن...وقتِ خوشی تو رو خودی ندونن مسعود امامی 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ نگاهم از نگاهش تا جدا شد یهو سر به هوا شد یهو سربه هوا شد نمیدونم چطور شد که بلا 2شد یهو سر به هوا شد... 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۱ دیگه گریه نکن آخه اشک تو باعث شادی اونه دیگه به پاش نسوز آخه اون واسه تو دیگه دل نمی سوزونه محسن یگانه 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هرچی بگی همونه..... فقط نگو دیگه تمومه... هرچی بگی همونه..... منم یه عاشق دیوونه.... حمید عسگری 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همیشه فاصله بوده بین دستای من و تو با همین تلخی گذشته شب و روزای من و تو 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ واویلا لیللی دوستت دارم خیلی تو لیلی من مجنون تو شادی من دلخون مبادا روزی مال کسی باشی مبادا یک شب مال کسی باشی شهرام شب پره 2 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ یادم باشه یادت باشه دروغ نگیم به همدیگه... گوگوش 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هوای امشبم با حست تازه تر میشه.... علی لهراسبی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هوای خونه برگشته تمام جاده بارونه یه حسی تو دلم میگه تو برگشتی به این خونه فرزاد فرزین 3 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همه شب خواب میبینم که آسمون آبی شده این شب تار و سیاه دوباره مهتابی شده... 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همین که مینویسمت....به واژه میکشم تورا.... دوباره بار غم میشینه روی شونه های من... مهرنوش 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نفسم راهشو گم کرده تو سینه چشم من یک سایه رو دیوار میبینه صدای تیک تیک قلبم نمیزاره صدای پاهاش توی گوشام بشینه گوگوش 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ همصدای خوبم بمون تا بخونم عمر من تو هستی بمون تا بمونم یه جا ابر اسمون یه جا پر از ستاره یه افتابیه اسمون یه جا میباره بی تو اما همه جا ابری و غم گرفته اس ابر اسمون یه قطره بارونم نداره 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ هر عشقی میمیرد خاموشی میگیرد عشق تو نمیمیرد عارف 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ دست بردار از حرفات.....اینقدر ناز نکن....در قلبتو روی هر غریبه ای باز نکن..... ایمان غلامی 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ نرو تو هم مثل من نمی تونی دوام بیاری نروووووووووووووووووووووو 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ وصلت دست من و تو، ضربان اين دقايق همه رو مي شمرم اما ، هيچي مثل تو نمي شه با من غريبه انگار، خونه زادي تا هميشه لحظه ي هجرت خورشيد ، غربت كوچ مسافر علی تفرشی 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ رفاقتو تو حق من امشب تموم کردی رفیق......گرفتی از من دستای عشقمونو..... مهدی احمدوند 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ واسه احساسی که داشتم دلمو خون کردی تو که هیچ حسی به این قصه نداشتی واسه چی منو به محبت دو روزه مهمون کردی همه عالم می دونستن که بری میمیرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی سیاوش قمیشی:Laie_28: 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ یه روزی قدرم رو میدونی ک دیره روزی که کسی سراغت نمیگیره روزی میدونی من کی و چی بودم روزی که از نبودنم غصه ات میگیره رضا صادقی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده