azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 من بی تو چه کنم ای آرام دلم دلتنگ توام غزلم از یادت چو روم می سوزد جگرم غم آید به سرم نمیدونم که میدونی که چقد جدایی سخته اگه قسمت من اینه نمیگم گناه بخته حرف تازه ای ندارم که از این فاصله رد شم جون به لب شدم که شاید تو بگی میمونی پیشم حمید عسگری 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 مرو ای دوست ، مرو ای دوست مرو از دست من ای یار که منم زنده به بوی تو به گل روی تو مرو ای دوست ، مرو ای دوست بنشین با من و دل بنشین تا برسم مگر به شب موی تو تو نباشی چه امیدی به دل خسته من تو که خاموشی بی تو به شام و سحر چه کنم با غم تو محمد اصفهانی ی ی ی 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 واااای حنا...... حنا اینجوری به من نگا نکن با چشات قلب منو صدا نکن حنا بسه منو دیوونه نکن موهاتو تو دست باد شونه نکن پری پریاااا وااااای حنا گل پریاااا واااای حنااااااا ........:hapydancsmil: اندی جووووووون 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 اگه دنیا مال من بود یه روزش به کام من بود بین صد تا سرنوشت یکی نوشتنش با من بود دلت اینجا پیش من بود کامی و هومن 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 دوست دارم لبالب…میسوزه عشقم از تب… پر میشم از اسم تو…هر ثانیه هر شب… دوست دارم تا فردا…دوست دارم تا دریا… شاید ببینمت باز…تو وقت خواب و رویا… ساعتی از شقایق…دقیقه های عاشق… دوست دارم تو بارون…تموم این دقایق… سبد سبد ستاره رو دوش شب سواره… اگه فردا نباشه…دوست دارم دوباره… مازیار فلاحی 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 هی تو عشق منی هی تو عمر منی نری دلم رو نشکنی فکر کنم علی اصحابی باشه 2
شــاروک 30242 ارسال شده در 1 شهریور، 2012 یادم میاد پشت سرم با چشم گریون داد زدی امشبو به اشک من به قلب من تو چنگ زدی نا مهربون اینجوریه رسم و رسوم عاشقی میگی هنوز دوسم داری من که ندیدم اینجوری..... گوگوش..... 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 کی بهش زنگ بزنه بگه هنوز توو فکرشم بگه هنوز م3 قدیم ناز نگاشو می کشم یکی بهش زنگ بزنه بگه که میمیرم براش بگه هنوزم عاشقم عشقه اون طعم لباش خوانندش ننیدونم کیه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 شب , شب شعر و شوره شب, شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده, راهش دوره . شهره 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 پسر ایرونی آها بیا بابااااااااااااااااا :Laie_28: همه میگن که تو نیستی همه میگن که تو رفتی همه میگن که دوباره دل تنگم و شکستی دروغهههههههههههههههههه چجوری دلت میومد منو اینجوری ببینی با ستاره ها چه نزدیک منو تو دوری ببینی مازیار فلاحی 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 یه معشوقه میخواستم واسه ی خونه ی قلبم که دنیام رو بسازه توی ویرونه ی قلبم یه معشوقه میخواستم یه معشوقه میخواستم فرزین 3
.Yaprak 15748 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 مگه میشه یک پرنده بمونه بی آب و دونه مگه میشه که قناری توی بعض آواز بخونه.... ق 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 هزار داد میزنم داد هنوز عاشقت هستم یه روز تو باغ پائیز تو رو تکی دیدم زدی ریشه تو قلبم تو رو به جون خریدم من از خرابه دل برات گلخونه ساختم بهارو با تو دیدم به بوی تو شناختم خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل بهار وقتی بهاره که بوی تو داره وگر نه مثل هرسال خزون انتظاره دلم امیدواره اگر چه گله داره که برگردی دوباره روزا رو می شماره میدونم که تو امروز پشیمونتری از من بیا که دیره فردا واسه به هم رسیدن خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا چشام بسته برات پل خانم گل آی خانم گل خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل از این گوشه دنیا تا اون گوشه دنیا چشام بسته برات پل خانم گل آی خانم گل خانم گل آی خانم گل برام سخته تحمل قدمهات روی چشمام بیا به اینور پل ابی:Laie_28: 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 2 شهریور، 2012 لیلی لیلی لیلی لیلی بلای جونم لیلی رو آتیشم چون سیلی خونه خرابم میکنی به خدا دوست میدارم خیلی :hapydancsmil: مرتضی ==> لیلی 2
azarafrooz 14221 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 پسر ایرونی دست دست آها آها :Laie_28: :dancegirl2: ---------------------------------------------- یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودن تو یه خاطرست همین و بس شادمهر:connie_24: 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 سلام ای غروب غریبانه دل ، سلام ای طلوع سرگاه رفتن ، سلام ای غم لحظه های جدائی، خداحافظ ای شعر شبهای روشن خواجه امیری شعر شاد یادم نیومد :icon_pf (34): 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 میدونی هلاکت ام عاشق سینه چاک ات ام خودت میدونی عزیزی واسه اینه میگریزی بزار همه بدون عاشق اسیر و فدای عشقم من با تو مست ام تو را میپرستم امید 2
.Yaprak 15748 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 من عاشق نگاه مهربون و زیبای توام دیونه چشمای روشن و فریبای توام .... حبیبی 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 3 شهریور، 2012 من و تو آدم و حوا نبودیم جدا از مردم دنیا نبودیم من و تو با همین مردم نشستیم ولی انگار با اینا نبودیم من و تو با همین مردم نشستیم ولی انگار با اینا نبودیم من و تو تا نفس باشه من و تو من و تو تا قفس باشه من و تو من و تو حرفمون حرف هوس نیست اگر هم از هوس باشه من و تو من و تو حرفمون حرف هوس نیست اگر هم از هوس باشه من و تو شادمهر :music: 2
ارسال های توصیه شده