ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۱ رنگ چشمت رنگ دریا سینه من دشت غمها یادم آید زیر باران با تو بودم با تو تنها زیر باران با تو بودم زیر باران با تو تنها امید 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۱ آروم نمی گیرم از دست زنجیرم بی عشق می میرم من روزه دیدارم از دوستی پُر من از دوست دلخور من آجر به آجر من من پشت دیوارم... محسن چاوشی- هر روز پائیزه 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من این پایین نشتم سرد و بی روح تو داری میرسی به قله کوه داری هر لحظه از من دور میشی ازم دل میکنی مجبور میشی تا مه راه و نپوشونده نگام کن اگه رو قله سردت شد صدام کن یه رنگ مرده از رنگین کمونم من این پایین نمیتونم بمونم خودم گفتم که تلخه روزگارت من و بیرون بریز از کوله بارت دلم میمرد و راه بغض و سد کرد به خاطر خودت دستا تو رد کرد برو بالاتر از اینی که هستی تو بغض هر دو تامونو شکستی با چشم تر اگه تو مه بشینی کسی شاید شبیه من ببینی منم اونکه تورو داده به مهتاب کسیکه روتو میپوشونه تو خواب کسیکه واسه دنیای تو کم نیست میخوام یادم بره دست خودم نیست علی لهراسبی 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۱ تورو دیدن میتونه بشه روزه تولد میشه چشاتو دیدو دوباره عاشقت شد ... شهاب رمضان 4 لینک به دیدگاه
nafas.a 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ دل دیوونه ای دل ای بی نشونه ای دل ندونستی زمونه نا مهربونه ای دل ... هایده 4 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۱ لباتو غنچه نکن ، غنچه خجالت می کشه حیفه این غنچه لب وا نشده بسته بشه هر کسی با تو باشه پیر نمی شه آدم از دیدن تو سیر نمی ش ه عارف 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۱ همه خوبن ما بد سادگیم قلبتو زد میگی فراموش میکنی بی صفتی تا این حد بعد از این می خندم به دل بازنده ام روی هرچی سادگمه چشامو می بندم رضا صادقی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۱ من ازین دنیا چی میخوام ؟؟؟ دو تا صندلی چوبی که من و تو رو بشونه واسه گفتن خوبی... (معین) لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۱ یه بی وفا مثله خودت یه صافو ساده مثله من پیدا نمی کنی اگه دنیارو زیر رو کنی محسن چاوشی 1 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ یکی به فکر عشقه یکی به فکر یاره یکی همیشه مست و یکی منم که بی تو بی قراره یکی منم که بی تو بی قراره دلم میخواد که امشب امشب پر ستار بهت بگم عزیزم عاشقتم دوباره باز دوباره آخ دوباره گمونم مهستی باشه 1 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۱ هنوز روی درختا فقط جای کلاغه ...........یه دیوونه تو باغه، یه دیوونه تو باغه کدوم جاده کدوم راه کدوم اشک و کدوم آه ..................................... خانم آواز ایران(( هایده )) 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ هر چي آرزوي خوبه ماله تو.......... هر چي كه خاطره داريم ماله من................(احسان خواجه اميري) 3 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۱ نداند رسم یاری بی وفا یاری که من دارم به آزار دلم کوشد دل آزاری که من دارم و گر دل را به صد خواری رهانم از گرفتاری دل آزاری دگر جوید دل زاری که من دارم ((سیما بینا)) 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ میخوای باور کنی یا نه میخوام باور کنم هستی یه جورایی تو رویای همینکه دل به من بستی رضا صادقی 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ یه نگاه یه نگاه یه قدم یه قدم دنبال تو اومدم دیدم شدی همه چیزمو واسه تو میگذرم از خودم به خودم اومدم دیدم با همه ی وجودم عاشق شدم عاشق شدم ***** رامین بیباک نگاه 4 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ من به لحظه شکستن اگه نزدیک اگه دورم از ترحم تو بیزار من خودم سنگ صبورم خانم آواز ایران (هایده) 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۱ منم اون که نفهمیده چرا با گریه هم خونه اس به این خونه که پر غصه اس حواست نیست حواسم هست عجیبه گنگ دنیامون با این که همه چی ساده اس داری دور تر میشی از من حواست نیست حواسم هست ----------- حواست نیست حواسم هست محسن یا حقی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۱ تو همون حس غریبی که همیشه با منی تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلای ناامید مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید چه غریبونه گذشتند جمعه های سوت و کور هنوز اما نرسیدی ای تجلی ظهور با تو ام، با تو که گفتی، تکیه گاه عاشقایی میدونم یه دنیا نوری، ساده ای، بی انتهایی مث لالایی بارون، تو کویر بی صدایی تو خود عشقی، میدونم، ناجی فاصله هایی تو همون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با منی تو بهوونه یه هر عاشق باسه زنده بودنی تو امید انتظاری تو دلای ناامید مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید عمریه دلم گرفته گله دارم از جدایی غایب همیشه حاضر تو کجایی، تو کجایی تو کجایی، تو کجایی علی لهراسبی 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ یادت میاد ثانیه های آخر گفتی میرم اما میام به زودی چشمامو بستم نبینی اشکمو چشمامو وا کردمو رفته بودی چشمامو وا کردمو رفته بودی علیرضا طلیس چی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۱ یه روز تو زندگیم بودی همین جا روبروم بودی اما آرزوم نبودی فک میکردم از آسمون باید بیاد یه روزی اون تا آرزوم بشه تموم حمید عسگری 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده