*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۱ یه حرفایی همیشه هست که از عمق نگاه پیداست ازون حرفای تلخی که مثل شعر فروغ زیباست 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تمام خونه پر میشه ازین تصویر رویایی تماشا کن تماشا کن چه بیرحمانه زیبایی 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یکی حالا پیداشده قدراونو می دونه رگ خواب یارمن ورفیق من می دونه **داریوش** 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ هر کسی دنبال خبر می گرده ، بهش بگین عشق داره بر می گرده احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ هنوزم تو این هیاهو توی این بغض شبونه من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه گوگوش 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ همه ی اوج غرورم ، سهم قلب بی نیازت حال من خوبه با عشقت ، گر چه دورم از وصالت احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ توی چاله افتادم خاک منو زندونی کرد آسمونم نبارید اونم سرگرونی کرد حالا یه مرداب شدم یه اسیر نیمه جون یه طرف میرم تو خاک یه طرف به آسمون "گوگوش" 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ نمیدونم تو اینروزا ،چه احساسی به من داری شبیه حس پژمردن ، دچار شک و بی رنگی من آرومم توتنهایی حقیقت داره دلتنگی احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ یه جایی تویِ قلبت هست که روزی خونۀ من بود به این زودی نگو دیره ،به این زودی نگو بدرود گوگوش 2 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دلیل اینکه آرومم ، امید لمس دستاته ، همین لبخند پنهانی ، کنار لحن گیراته احسان خواجه امیری 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ ﻫـﻨـﻮزم ﺑـﺎ ﺗـﻮام ﺗـﺎ آﺧﺮﻳـﻦ ﺷﻌﺮ ﻧﮕﻮ وﻗﺘﻲ واﺳﻪ ﻋﺎﺷﻖ ﺷﺪن ﻧﻴﺴﺖ ﺳﻴﺎوش ﻗﻤﻴﺸﻲ 5 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تو از من دلخوری اما ، اینا اشکال من نیستو از اون وقتی که هیچ گوشی دیگه اشغال من نیستو احسان خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ وقتي كه من عاشق ميشم دنيا برام رنگ ديگه ست صبح خروس خونش برام انگار يه آهنگ ديگه ست *هایده* 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ تو این غربتی که هستم دارم می میرم حالیت نیس بازم دستتو تو دستم میخام بگیرم حالیت نیس حالیت نیس............... خانم آواز ایران؛هایده 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ سر از کار چشمات کسی در نیاورد که هر کی تو رو خواست یه روزی بد آورد محسن یگانه 6 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 فروردین، ۱۳۹۱ دلم مثل دلت خونه شقایق چشام دریای بارونه شقایق.............. داریوش 6 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ قدر دنیا رو بدون لحظه هاش رو حروم نکن برو و دو روز دنیا رو با من تموم نکن محسن یگانه 6 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ نه میشه باورت کنم نه میشه از تو رد بشم نه میشه خوب من بشی نه میشه با تو بد بشم خواجه امیری 5 لینک به دیدگاه
skalaskala 1624 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۱ من دور از آشیانم سر به آسمانم بی نصیب و خَستَم امیدم را نگیر از من خدایا خدایا خدایا.......... خانم آواز ایران؛هایده 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۱ این همه سنگ نباش این همه سخت نگیر واسه عشق بمون واسه عشق بمیر محسن چاوشی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده