ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۰ زورکی نخند عزیزم، میدونم اومدی بازی نمیخوام این آخرین بازی زندگیت ببازی رضا صادقی 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ يه سري حرفاي شخصي يه ترانه ي خصوصي مي نويسم رو پيانو با يه خودنويسه طوسي رضا يزداني-حرفاي شخصي 5 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ یه آسمون بی پرنده...من و تو دلی شکسته... شب تو از حادثه پر بود....شب من از درای بسته... اما من و تو می دونستیم....که این تموم ماجرا نیست... تو این مسیر بی سرانجام...کنار ما به جز خدا نیست... راز...زنده یاد ناصر عبداللهی... 4 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تو كه معناي عشقي به من معني بده اي يار طلوع اين صدا را به گور قصه ها بسپار داریوش 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ رو به تو سُجده ميكنم دري به كعبه باز نيست بس كه طواف كردمت مرا به حج نياز نيست داريوش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ تمام ناتمام من با تو تمام میشود شاعر بینام و نشان صاحب نام میشود داریوش 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دنياي اين روزاي من هم قده تن پوشم شده انقد دورم از تو كه دنيا فراموشم شده دنياي اين روزاي من درگيره تنهاييم شده تنها مدارا ميكني دنيا عجب جايي شده داريوش 3 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ هر منزل این راه بیابان هلاک است هر چشمه سرابی است که در سینه خاک است در سایه هر سنگ اگرگـل به زمین است نقش تن ماری است که در خوابِ کمین است داریوش 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۰ تو تيمارستانه عشقت واژه هامو بِستري كن شبامو لبريزه خورشيد روزامو خاكستري كن رضا يزداني 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تو تيمارستانه عشقتواژه هامو بِستري كن شبامو لبريزه خورشيد روزامو خاكستري كن رضا يزداني دخترک ! جُز تو که دستات واسه من مثلِ وطن بود، کی میدونه که ترانه ، زندهگینامهی من بود ؟ کی میدونه ؟ کی میخونه ؟ چه کسی دِل میسوزونه ؟ واسه این شبپَرهیی که ، فکرِ پروانه شُدن بود ! ..................... شکیلا 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تو تيمارستانه عشقتواژه هامو بِستري كن شبامو لبريزه خورشيد روزامو خاكستري كن رضا يزداني دخترک ! جُز تو که دستات واسه من مثلِ وطن بود، کی میدونه که ترانه ، زندهگینامهی من بود ؟ کی میدونه ؟ کی میخونه ؟ چه کسی دِل میسوزونه ؟ واسه این شبپَرهیی که ، فکرِ پروانه شُدن بود ! ..................... شکیلا 3 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ببخش فکر کردم فقط از خواننده باشه تو تيمارستانه عشقت واژه هامو بِستري كن شبامو لبريزه خورشيد روزامو خاكستري كن رضا يزداني .................................... نازنینِ نانوشته ! اِی غزلْواژهی غمگین ! این سکوتُ خوشْصدا کن ! با ترانههای رنگین ! اِی تو از ستاره سرشار ! اِی شبْآوارهی دلْتنگ ! تیرِ آخرینِ ترکش ! اِی ترانهی خوشْ آهنگ ! کوچِ تو مهتابُ خط زَد ، از تو آیینهی مُرداب ! بیتو تعبیری نداره ، فصلِ رؤیاییِ این خواب ! این شکسته رُ صدا کن ، که صدات صدای دریاس ! خواستنِ تو ، یه دریچه واسه کشفِ این معمّاس: توی کندوی نگاهت ، عسلِ کدوم بهشته ؟ اِی همیشه پابهپا وُ اِی همیشه نانوشته ! ................ شکیلا 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حسه دلتنگيمو بشناس حسه عاشقانه من رازه اين خونه سكوته حرمت سكوتو نشكن رضا يزداني-راز اين خونه * "ح" با "ه" فرقي نداره 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ حسه دلتنگيمو بشناسحسه عاشقانه من رازه اين خونه سكوته حرمت سكوتو نشكن رضا يزداني-راز اين خونه * "ح" با "ه" فرقي نداره اسم خواننده بعدی ؟؟؟؟ :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ حسه دلتنگيمو بشناسحسه عاشقانه من رازه اين خونه سكوته حرمت سكوتو نشكن رضا يزداني-راز اين خونه * "ح" با "ه" فرقي نداره نزدیک میشم وقتی حواست نیست اونقد که مرزی جز لباست نیست ! از پشتِ سر چشماتو میگیرم بگو کی ام ؟ وگرنه می میرم ... خواننده:مهسا ناوی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ اسم خواننده بعدی ؟؟؟؟ :vahidrk: چي؟!! نزدیک میشم وقتی حواست نیست اونقد که مرزی جز لباست نیست ! از پشتِ سر چشماتو میگیرم بگو کی ام ؟ وگرنه می میرم ... خواننده:مهسا ناوی ميونه رنگ عجيب نگاهت يكمي فاصله مونده تا دريا تا دل خسته نفس به نفس شه تو بيا واقعي شو خوده رويا مازيار فلاحي 2 لینک به دیدگاه
ترانه18 8013 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ ای آدمک کوکی صبح شد که بیدار شی مثل همه عمرت تکرار شی و تکرار شی سياوش قميشي 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ يه راهي پيش روم بزار يكم بهم فرصت بده براي عاشق تر شدن خودت بهم جرات بده 7th Band 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ هرجا كه آهويي گم كرده راهش را معصوم ميبيني طرز نگاهش را آنجا تو يادم كن دوست من دوست من *مهستي* 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ نگام رو از تو دزديدم با اين چشماي غم بارم نمي خواستم بدوني كه چقد چشماتو دوس دارم مازيار فلاحي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده