sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ من آن خاموش خاموشم که با شادی نمیجوشم ندارم هیچ گناهی جز که از تو چشم نمی پوشم تو غم در شکل آوازی شکوه اوج پروازی نداری هیچ گناهی جز که بر من دل نمی بازی --------- ستار 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ يه كتاب سوخته رو كي ميتونه بخونه با كسي كه زنده نيست كي ميتونه بمونه كي ميتونه خونشو روي دريا بسازه كي ميتونه غير تو به سراب دل ببازه Ebi 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز تو قصه های من رنگ و ریا جا نداره دروغ نمیگن ادما دشمنی معنا نداره ابی 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ هر شب تو روياي خودم آغوشتو تن ميكنم ايندذه ي اين خونه رو با شمع روشن ميكنم dariush 2 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ من اگر جای تو بودم عشقو باور نمیکردم با چنین دیوانه ای چون من عاشقانه سر نمیکردم من اگر جای تو بودم سنگ بودم در مصاف سنگ روبروی این همه نیرنگ میشدم آینه ی صد رنگ شهرام صولتی:w139: 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم تو چرا دورتر از خواب و سرابي ... خواب و سرابي ؟!!! گفتي كه منم با تو , وليكن تو نقابي ... اما تو نقابي !!! فرياد كشيدم , تو كجايي تو كجايي ؟! گفتي كه طلب كن تو مرا , تا كه بيابي !! Dariush 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ یکی اومد که حرف عشقو با ما زد دل رسوای ما هم دل به دریا زد . . مسعود فردمنش 2 لینک به دیدگاه
gordafarid100 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ تو بارون که رفتی شبم زیرو رو شد یه بغض شکسته رفیق گلو شد تو بارون که رفتی دل باغچه پزمرد تمام وجودم توی اینه خط خورد د ... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ دلم گرفـــــــــت اي هم نفس پرم شكست تو اين قفس حامي 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ سکوت قلبتو بشکنو برگرد نزار این فاصله بیشتر از این شه ... یگانه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ هی میگم به این دلم دس از سر تو برداره، میخواد آروم بگیره ، نه دیگه نمیتوته آخه عاشقت شدم عاشقی دردسر داره .... :connie_24: شهاب تیام 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همه رفتن كسي دورو ورم نيست چنين بي كس شدن در باورم نيست معين 6 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ همه رفتن كسي دورو ورم نيستچنين بي كس شدن در باورم نيست معين تو خودت قند و نباتی شکلاتی شکلاتی عسلی یا که شیرینی اینقدر به دل میشینی!:biggrin: 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یه روز یه باغبونی یه مرد آسمونی نهالی کاشت میون باغچه مهربونی 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ یاسمن عروس پاییز عروس ناز و دلاویز الهی نریزه اشکات اشکای قشنگو ریز ریز آسمون آبی می مونه اگه یاسمن بمونه هنوزم ساز شکستم واسه لحظه هات می خونه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ هر کسی همنفسم شد دست آخر قفسم شد من ساده به خیالم که همه کار و کسم شد اون که عاشقانه خندید خندههای من رو دزدید پشت پلک مهربونی خواب یک توطئه میدید داریوش 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دسته تو رو شد ولي من باختم بس كه بازيه تو بي قاعده بود همه رازه دلمو فهميدن بس كه اين كاره تو بي فايده بود مهدي يراحي 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ دسته تو رو شد ولي من باختمبس كه بازيه تو بي قاعده بود همه رازه دلمو فهميدن بس كه اين كاره تو بي فايده بود مهدي يراحي دوست دارم دوست دارم هنوز عشق منی نمیخوام منو از یاد ببری بهونه نفس کشیدن تویی دوست دارم تو قلب من فقط تویی!! خواننده 7th 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۰ يه روزي اومد دنبال ِ تو منزل ب منزل يه روز افتاده بودم در ب در دنبال ِ اين دل چه سودي بردم از عشق ِ تو اي ناخونده مهمون جز آنكه تا ابد هم باشم از كرده پشيمون Ebi 3 لینک به دیدگاه
ali6668 1159 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۰ نذار باورکنم تنهای تنهام نمیخوام با کسی غیر از تو باشم میخوام از خوابی که لحظش 1ساله برای دیدن روی توپاشم احسان خواجه امیری 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده