Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هم غربت بغض شب مرگ چراغم تو قرق زمستوني انود باغم اي دست تو حادثه تو بهت تكرار پابسته ي اين مردابم , بيا سراغم Ebi 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مسیر جاده بازه روبم اما برای دل بریدن از تو دیره کسی که رفتنو باور نداره اگه مرد سفر باشه نمیره من از تو راه برگشتی ندارم به سمت تو سرازیرم همیشه تو می دونی اگه از من جداشی منم که سمت تو میرم همیشه داریوش 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ حالا من موندمو اين ويرونه ها پر خشم و كينه ي ديوونه ها منه زخمي منه خسته منه پاك مينويسم اخرين حرفو رو خاك كي مياد دست روي دستم بزاره تا بسازيم خونمون رو دوباره Dariush 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم در پي اونم که مي شه عاشقش باشم مثل درياي من باشه منم چون قايقش باشم. هنوزم در پي اونم که عمري مرحمم باشه. شريک خنده و شادي رفيق ماتمم باشه شهرام صولتی 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حالا راه تو دوره دل من چه صبوره ماش كه بودي و ميديدي زندگي چه سوت و كوره Ebi 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ حالم عوض ميشه حرف توكه باشه اسم تو بارونه عطر تو همراشه اون گوشه از قلبم كه ماله هيچكس نيس كي باتوآروم شد اصلا مشخص نيست شادمهر 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ توي تنهايي يك دشت بزرگ كه مثل غربت شب بي انتهاست يه درخت تن سياه سربلند اخرين درخت سبز سرپاست ... Ebi 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ تو همون عروسکی که با حرف الکی منو مثل سایه دنبالت کشوندی گفتی با تو صادقم گفتی خیلی عاشقم اما عاشق نبودی پیشم نموندی نادر 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ يه وقت تنهايي نري جايي كه ازز تنهايي مي ميرم از اينجا تا دم در هم بري دلشوره مي گيرم ... Moein 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ ميدونم هميشه بدهكارتم ميدوني نميشه فراموش كرد من از بس كه تو خوابتم زخمي ام نمي شه كه كابوسمو گوش كرد رضا يزداني 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ در هوای دیدنت یک عمر در چله نشستم چله را در مقدم عشقت شکستن دوست دارم بغض سر گردان ابرم قله ی آرامشم تو شانه هایت را برای گریه کردن دوست دارم هایده 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من بی تو هیچم تو باورم نکن خیسم ز گریه تنهاترم نکن محسن یگانه 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نگیر از من امید بودنت رو ، قشنگی هوای دیدنت رو اگه خواستی می گیرم دامنت رو ، نبینم روز بی من رفتنت رو شهرام صولتی 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی تو نیستی دلم میگیره دیگه برام این زندگی رنگی نداره. می خوام نمونم تو بیخیالی آخه زمونه هی برام دوری میاره علیرضا بلوری 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حس هميشه داشتنت نه عشق و دلبستگيه نه قصه ي گسستنه نه حرف پيوستگيه عادت و عشق و عاطفه هرچي لغت تو عالمه براي حس من و تو يه اسم گنگ و مبهمه Ebi 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ من احساساتی بتو عادت کردم هر جا باشم بتو برمیگردم دیگه دست من نیسن بستگی داره بتو چاوشی 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ وقتی تو از سفر بیای آفتاب و مهتاب درمیاد شهرو چراغون میکنم شبهای دوری سر میاد بعد تو هیچ وقت آسمون دستمال آبی سر نکرد ابر سپید سحری پنجره ها رو تر نکرد شهره 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ تينا شما بايد با ه شروع ميكردي .. بگذريم:ws2: دنيا رو كولم ميگيرم روزي صد دفعه ميميرم ميكنم ستاره ها رو جلوي چشات ميگيرم چشات حرمت زمينه يه قشنگ نازنينه تو اگه ميخواي نزارم هيچكسي تو رو ببينه DARIUSH 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ﻫﻨﻮز وﻗﺘﻲ ﺑﺎرون، ﺗﻮ ﻛﻮﭼﻪ ﻣﻲﺑﺎره دﻟـﻢ ﻏــﺼـﻪ داره دﻟـﻢ ﺑـﻲ ﻗـﺮاره ﻧﻪ ﺷﺐ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ اس ، ﻧﻪ روﻳﺎ ﻗﺸﻨﮕﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗـﻮ ﺧـﻮﻧﻪ دﻟـﻢ ﺑﻲ ﺗﻮ ﺗﻨﮕﻪ 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز توي دنياي من هر آدمي يه عالمه گل رو نميفروشن بهم , گل مثل قبل آدمه من هنوزم خواب ميبينم اما براي كي بگم وقتي كه باور ندارن به اين جماعت چي بگم ... Ebi 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده