sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ همیشه فک می کردم زمین پسته خدا رو سوی قبیه می شه پیدا کرد همین دیروز سمت این حوالی بود یکی در زد خدا رفت و درو وا کرد ابی 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دوست دارم سبد سبد باز گل عشق جوونه زد. دوست دارم یه عالمه هرچی بگم بازم کمه ابی 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز میپرستمت هنوز ماه من تویی هنوز مومنم به این تنها گناه من تویی داریوش جوووووووووووون 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ يكي هست تو قلبم كه هرشب واسه اون مينويسمو اون خوابه نميخوام بدونه واسه اونه كه قلبه من اينهمه بيتابه يه كاغذ يه خودكار دوباره شده همدمه اين دل ديوونه يه نامه كه خيسه پر از اشك و كسي بازم اونو نميخونه مرتضي پاشايي 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز پس از اون همه سال عزيز ياد تو برام رنگ چشات مركبه مركبه نوشته هام اگرچه دست ما به هم تا به ابد نميرسه اما هميشه با مني ياد روزاي مدرسه Rastin 2 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ همين امشب فقط امشب فقط هم بغض من باش همين امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش ابي 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ شيشه ي عمر سيهاي خشم تو بغض منه نازنين داغ دارم تو بزن كه بشكنه Rastin 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ هميشه از خودت گذشتي به خاطره همين كه هستي دوسِت دارم دوسِت دارم كامران هومن-آلبوم شناسنامه 2 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ من آن موجم که آرامش ندارم به آسانی سر سازش ندارم همیشه در گریز و در گذارم نمیمانم به یکجا بی قرارم 1 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ مگه تو نگفته بودي عشق و زندگي قشنگه ولي خب نگفته بودي كه همش بي آب و رنگه تو هميشه گفته بودي وقتي عاشق ميشي انگار دل دريا رو گرفتي توي دستاي سپيدار مازيار فلاحي 1 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ رفتی و نوشتی که از دوری من ملالی نیست رفتی با یکی دیگه دوست شدی هیچ خیالی نیست شادمهر 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تاج و تخت شاه ديروز در قلعشون ميشه ! به خيالشون كه اين تاج سرشونه تا هميشه ! يادشون رفته كه اون شاه كه به صد مهره نمي باخت تاجو از سرش تو ميدون لشكر پياده انداخت Dariush 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ ﺗﻮﻣﻴﺮي ﺷﺎﻳﺪ ﻛﻪ ﻓﺮدا رﻧﮓ ﺑﻬﺘﺮي ﺑﻴﺎره اﺑﺮ دﻟـﮕﻴﺮ ﮔﺬﺷﺘﻪ آﺧـﺮش ﻳﻪ روز ﺑـﺒﺎره وﻟﻲ ﻣﻦﻣﻴـﻤﻮﻧﻢ اﻳﻨﺠﺎ ﺑﺎ دﻟـﻲ ﻛﻪ دﻳﮕﻪ ﺗﻨﮕﻪ ﻣﻴﺪوﻧﻢ ﻫﺮﺟﺎ ﻛﻪ ﺑﺎﺷﻢ آﺳﻤﻮن ﻫﻤﻴﻦ ﻳﻪ رﻧﮕﻪ سیاوش قمیشی 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ هوا هر وقت که بارونیست تو فکر من چراغونیست پرم از خاطرات تو همونایی که می دونی مگه یادم میره یک دم تا هر وقتی که من زنده م تو بانی یه مشت شعری هم الان هم در آینده م امیییییییییییییییید 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ من هواسم به تو بود و تو دلت سر به هوا با همين سر به هواييت منو ويرون كردي منكه با نگاه شيريت تو فرهاد شدم مگه اين كافي نبود كه من و مجنون كردي ? Dariush 4 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ مال سیاوش قمیشی نه ؟؟ يادمه بچه بوديم تو گذشته هاي دور اون زمون كه قلب ما پر بود از شادي و شور روزي که تورو ديدم موهاتو بافته بودي با گل سپيد ياس يه روبند ساخته بودي داریوش 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ آره از سياوشه , اشتباه شد ! يه پنجره با يه قفس يه حنجره بي هم نفس سهم من از بودن تو يه خاطرس همين و بس Shadmehr 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست سلام بر روی ماه تو عزیز دل سلام از ماست ستار 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ تو اون شام مهتاب كنارم نشستي عجب شاخه گلوار به پايم شكستي قلم زد نگاهت به نقش آفريني كه صورت گري را نبود اين چنيني پريزاد عشق و مه و سا كشيدي خدا را به شور تماشا كشيدي dariush 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یه دیواره، یه دیواره که یه عمر آزگاره اونورش همیشه بنبست اینورش هیچی نداره دیوار ، داریوش و فرامرز اصلانی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده