Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ دست تو ياس نوازش در سحرگاه بهاري اي همه ارامش از تو در سر انگشتت چه داري ... Ebi 3 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ یه پنجره با یه قفس یه حنجره بی هم نفس سهم من از بودنت تو یه خاطرست همین و بس شادمهر 5 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۰ سلام تورو ميخوام ميخوام باشي باهام نگام خيس چشام كجا دستو پاهام؟؟؟ نريمان 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ ميروم دل مردگي ها رو ز سر بيرون كنم گر فلك با من نسازد چرخ را وارون كنم بر كلام نا هماهنگ جدايي خط كشم در سرود آفرينش نغمه اي موزون كنم dariush 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ می دونم می دونم نمیشه می دونم اون منو نمی خواد رویای من اگه بیاد بهش می دم هرچی بخواد فرشید امین 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ دلم مثل دلت خونه شقایق چشام دریای بارونه شقایق مثل مردن میمونه دل بریدن ولی دل بستن آسونه شقایق شقایق درد من یکی دو تا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست کسی خشکیده خون من رو دستاش که حتی یک نفس از من جدا نیست... 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ تو اين روزهاي سياهو كسل دلم خيسه از حسه بارون شدن تورو جونه هركي كه بهش مومني فقط امشبو فقط امشبو فقط امشبوووووووووووووووو حرفه رفتن نزن رضا يزداني-آلبوم خاص 4 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ نمدونی کنار تو چه حالی داره بیداری بذار باور کنم امشب تو هم حال منو داری نمیدونی چه آشوبم از این آرامش خونه از این رویای شیرینی که میدونم نمیمونه هلن 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۰ همه عالم می دونستن که بری می میرم اما رفتی و همه عالمو حیرون کردی 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو می دونه نشی حرفاشو باور نکنی، هرکی بیاد نمک به زخمت می زنه ساده ی دلداده ی من گول نخوری، دوباره دیوونه نشی محسن چاوشي-كجاس بگو 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ يه عاشق مثل من مبهوت ياره دلش دائم تو سينه بي قراره يه عاشق مثل من خوشبخت با عشق كنارت راضيه از هر چي داره Ebi 5 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ هنوزم تو شبهات اگه ماهو داری من اون ماهو دادم به تو یادگاری من اون ماهو دادم به تو، یااااادگااااارییی داریوش 5 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ یه پرندست یه پرندست یه پرندست یه پرندست که از پرواز خود خسته ست بن بالشو بستن دست دیروزا نمیاد دیگه حتی به یادش فردا 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ اي شب از روياي تو رنگين شده سينه ام از عطر تو سنگين شده اي به روي چشم من گستره خويش شاديم بخشيده از اندوه بيش moein 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شبآشیان شب زده چکاوک شکسته پر رسیدهام به ناکجا مرا به خانهام ببر کسی به یاد عشق نیست کسی به فکر ما شدن از آن تبار خود شکن تو ماندهای و بغض من 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نخند و با خنده هات باز منو دلخور نکن نگو دلت با منه دیگه تظاهر نکن محسن چاوشي 2 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نفسم راهشو گم كرده تو سينه چشم من يه سايه رو ديوار ميبينه صداي تيك تيك قلبم نميزاره صداي پاهاش توي گوشم بشينه GoooGooSh 3 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هر نفس این ترانه ترنم شبانست حضور یک ستاره در دل این نشانست تو رمزی از جنس نور غریبه ای در عبور غریبه اشنایی برای این پر غرور فرزاد فرزین 2 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ رو سر بنه به بالین تنها مرا رها کن ترک منه خرابه ـه شب گرد مبتلا کن نامجو 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ نه مرد قلندر نه اتش پرستم فقط با خيالت شبا مست مستم الهي سحر پشت كوها بميره خدا اين شبارو از عاشق نگيره Ebi 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده