Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ موندم از كجا شروع شد كه تورو دوباره ديدم هنوز از راه نرسيدم به ته قصمون رسيدم محسن يگانه 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ موندم از كجا شروع شد كه تورو دوباره ديدمهنوز از راه نرسيدم به ته قصمون رسيدم محسن يگانه می زدم و لولم ..مستم و شلولم :dancegirl2: حال خوشی دارم...کیفم و کولم پاهام چرا اینقد کج و راست میره؟ بیمعرفت هر جا دلش خواست میره عشقم کشیده اینجوری باشم ...خوبه که ادم عشقی باشه داشم این چرخ فلک که .... خوش باش و دم رو بدون غنیمت ایرج 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ تو بی توجه به من و تموم حرفایی که گفتم رد میشی و میری ظاهرا می خوای نباشم ولی هر کاری کنی دوس ندارم از تو جداشم! 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من یه پرندم آرزو دارم تو باغم با شی من یه خونه ی تنگ و تاریکم کاشکی تو بیای چراغم باشی هر جا که باشم هر چی که باشم تو باید باشی تا زنده باشم می میرم اگه از تو جدا شم ایرج 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مجنون به ليلا ميرسه پاييز به يلدا ميرسه به گوشه دنيا ميرسه مجنون به ليلا ميرسه ليلا 3 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همیشه عشق یعنی زخم همیشه شعر یعنی درد تو در من جوشش شعری صدای این هوای سرد ebi 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ دارم اينجا تلف ميشم تنم بدجوري ميلرزه هو اسنگينو تاريكه به يه لعنت نمي ارزه فرزاد فرزين-آلبوم خاص 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ همیشه قصه این بوده یا مرگ قصه یا آدم ته دریاچه های عشق میجوشن چشمه های غم ebi 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ مگه من واسه تو چي كم گذاشتم حالا از همه ي زندگي خستم وقتي كه من تورو پا به پاي اون ديـــــــــــــــدم فرزاد فرزين-آلبوم خاص 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من آن موجم که آرامش ندارم به آسانی سر سازش ندارم همیشه در گریز و در گذارم نمیمانم به یکجا بی قرارم Dariush 4 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ من به بن بست نرسیدم راهمو کج کردم با تو مشکلی ندارم با خودم لج کردم دنبال راه فرارم از تو نه از اینجا میدونی فایده نداره بسه دیگه رویا 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ اشاره کن... که من به تو به یک اشاره میرسم رنگین کمان من تویی که به ستاره میرسم من به تو شک نمیکنم طلوع کن طلوع کن , از تو به پایان میرسم شروع کن شروع کن Ebi 7 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ نگاهه تو واسم يه نگاهه خاصه واسه ي اينه كه دلم تورو خواسته قسمم به جونه توئو احساسه تو يه قسمه راسته علي اصحابي-آلبوم خاص 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۰ هنوز تو قصه های من رنگ و ریا جا نداره دروغ نمیگن ادما دشمنی معنا نداره ebi 6 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ همه ی دنیا رو گشتم تا تورو پیدا کنم تو نباشی نمیشه عشقی دیگه پیدا کنم پس ازم نگیر نگاتو ، پس نگیر ازم صداتو جونمو میدم برا تو میمیرم حميد عسگري 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من از نگاه تو شب رو شناختم غزل دیدمو عاشقانه ساختم تو هر بیت غزل قصه ی چشمات دلم قافیه شد , قافیه باختم ... 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ من که میدانم شبی عمرم به پایان میرسد پس چرا پس چرا عاشق نباشم 5 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ منم که جنگلی بی زمین بوده ام ! به جرم کشف گل در اوین بوده ام! کنار هم قفس , تنها ترین بوده ام! تو ساکت بودی و من واژه چین بوده ام! Dariush 5 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ مثه گنجيشكي كه زيره برفا مونده همه دلتنگيم پيشه تو جا مونده يه نفر اينجاست كه تورو دوس داره هنوز كه تو چهار فصله دلش برف ميباره هنوز محسن چاوشي-آلبوم خاص 5 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ زمین بزرگ و باز نیست دنیای رمز و راز نیست به هرطرف رو میکنم راه رهایی باز نیست داریوش 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده