real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ هنوزم میشه عاشق شد هنوزم حال من خوبه ببین دنیا پر از رنگه هنوزم عشق محبوبه احسان خواجه امیری 4 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ حالا که همش خیاله بزار دستاتو بگیرم بزار تو فرض محالم با تو باشم تا بمیرم مازیار فلاحی 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ می شکنم بی تو و نيستی به سراغم نمی آيی که ببينی بی تو می ميرم و نيستی تو کجايی تو کجايی که ببينی ابی 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شب که میشه به عشق تو غزل غزل صدا میشم اوازه خون قصه ی تموم عاشقا میشم داریوش 3 لینک به دیدگاه
real 1797 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ ميام از شهر عشق و کوله بار من غزل پر از تکرار اسم خوب و دلچسب عسل کسی که طعم اسمش طعم عاشق بودنه طلوع تازه خواستن تو رگهای منه ابی 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ همین امشب فقط...امشب فقط هم بغض من باش.. همین امشب فقط مثل خود عاشق شدن باش... در آوار همه آینه ها تکرار من باش... همین امشب کلید قفل این زندون تن باش... ابي 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۰ شبا همش به ميخونه ميرم من سراغ مي و پيمونه ميرم من تو اين ميخونهها خسته دردم بدنبال دل خودم ميگردم هایده 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ منو با بوسه دعوت كن به آغوشي كه رويامه به وقتي با مني تنها همين جاي جهان جامه منو با بوسه دعوت كن به يك روياي طولاني به يك آرامش مطلق به يك درياي طوفاني بيژن مرتضوي 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من نخور که دوریت برای من شده عادت 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ ت ت تهرانو اِلِي كن گور باباي اِي كن برو به دي جي بگو ساسي مانكن پلي كن ساسي مانكن پلي كن ساسي مانكن 4 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نمیدونی برادر جان چه دلتنگم نمیدونی نمیدونی نمیدونی چه سخته دربدر بودن مث باد همیشه در سفر بودن 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ نازنین مریم آی نازنین مریم جان مریم چشماتو وا کن ، منو صدا کن بشیم روونه ، بریم از خونه ، شونه به شونه ، به یاد اون روزها آی نازنین مریم محمد نوری 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ مرا ببوس مرا ببوس برای اخرین بار تو را خدا نگهدار:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ رو به تو سُجده ميكنم دري به كعبه باز نيست بس كه طواف كردمت مرا به حج نياز نيست داريوش 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ تو را چشم در راهم شباهنگام که میگیرد شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی قوامی 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ يه امشب كامه دنيامو به كندوي عسل وا كن ميخوام برگردم از دنيا تو رو به من بغل وا كن تو در من زندگي كردي تو اين رويارو مي فهمي خودت درگيره طوفاني تو اين دريارو مي فهمي بيژن مرتضوي 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۰ یه نیمکت تنها ، یه شعله ی خاموش یه لحظه یک رویا ، منو تو در آغوش کامران و هومن 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ شب كه مي شه به عشق تو ، غزل غزل صدا مي شم ترانه خون قصه ي تموم عاشقا مي شم كامران هومن ابي 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ من ازین فاصله ها بیزارم من تو و عشق و تو رو کم دارم رستاک 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۰ من تورو مي خوام تورو مي خوام اونارو نمي خوام نفسم تويي تو مي دوني هوارو نمي خوام كامران هومن:Ghelyon: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده