هادی ناصح 18854 ارسال شده در 5 مهر، 2011 یواش یواش تو قلبم خونه کردی یواش یواش منو دیوونه کردی خواننده یادم نیست لیلا خوانندشه عزیز نرو نرو اگه بری جات خالیه بمون بمون یک شب جنجالیه فکر کنم فرشید امین 1
Cannibal 3349 ارسال شده در 5 مهر، 2011 نوشته اصلی توسط s.tabassom یواش یواش تو قلبم خونه کردی یواش یواش منو دیوونه کردی خواننده یادم نیست لیلا خوانندشه عزیز سیاوش شمس نیست؟؟ قسمتی از آهنگ مثل من هیدن ایده میده ثانیه به ثانیه تیرانداز قافیه تیرانداز بامیه میخوره به تنت مثل پلو ملو وا میره رو مختم بم بگو پروفسور زاویر زد بازی 3
nima_dariush 14 ارسال شده در 5 مهر، 2011 لیلا خوانندشه عزیز نرو نرو اگه بری جات خالیه بمون بمون یک شب جنجالیه فکر کنم فرشید امین کلا مورد داریا ! اهنگ اولی مال سیاوش شمس دومی که خودت خوندی رژ و کیا (ایران بویز) 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 6 مهر، 2011 سیاوش شمس نیست؟؟ قسمتی از آهنگ مثل من هیدن ایده میده ثانیه به ثانیه تیرانداز قافیه تیرانداز بامیه میخوره به تنت مثل پلو ملو وا میره رو مختم بم بگو پروفسور زاویر زد بازی بچه ها اسپم نكنيد رواله مشاعره خراب ميشه!:w420: رو به تو سُجده ميكنم دري به كعبه باز نيست بس كه طواف كردمت مرا به حج نياز نيست به هر طرف نظر كنم نمازه من نماز نيست داريوش 3
Cannibal 3349 ارسال شده در 6 مهر، 2011 مگه اون اسپم بود؟ توجون منی مادر تو عمر منی مادر بیتو گل زردم تو روح منی مادر تو عشق منی مادر بذار دورت بگردم خوانندشو نمیدونم 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 6 مهر، 2011 اون پستي كه تو زده بودي اسپم بود:w589: خواننده ي شعرتم سرژيكه من اون پرندم گنگ و خسته هر پر پاکم روی يه سنگه هر يه پری که رفت تو بود حالا واسه خاک رفتی قشنگه گوگوش 3
Cannibal 3349 ارسال شده در 6 مهر، 2011 با بیت قبلش موقوف المعنیه : هر دفه یک گلی پرت میکرد میون خونمون؛ ینی زود بیا روی بوم؛ دلش نمیگرفت آروم دختر همسایه کوروس (من که تو اون پست یه شعر نوشتم. چیش اسپم بود؟) 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 6 مهر، 2011 ميونه اين همه خوشگل كيو انتخاب كنم به كدوم بگم آره كدومي رو جواب كنم! شادي شبنم يا شيرينه نوشينو يا نازنين يادم رفته خواننده اش كي بود 2
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 6 مهر، 2011 ميونه اين همه خوشگل كيو انتخاب كنمبه كدوم بگم آره كدومي رو جواب كنم! شادي شبنم يا شيرينه نوشينو يا نازنين يادم رفته خواننده اش كي بود استاد مهرداد نیویورکی 2
Cannibal 3349 ارسال شده در 6 مهر، 2011 ميونه اين همه خوشگل كيو انتخاب كنمبه كدوم بگم آره كدومي رو جواب كنم! شادي شبنم يا شيرينه نوشينو يا نازنين يادم رفته خواننده اش كي بود نرو؛ تو هم مثل من نمیتونی دووم بیاری نرو؛ تو هم مثل من تو غصه کم میاری؛نرو صادقی 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 7 مهر، 2011 وطنم پاره ی تنم ای زادگاه میهنم بر خاک تو بوسه میزنم ایران آفتاب اقتداری بر قرار و استواری با شکوه با صلابت تو همیشه پای داری خوانندشو نميدونم:wubpink: 3
هادی ناصح 18854 ارسال شده در 7 مهر، 2011 ی جا ابر آسمون یجه پر از ستاره بی تو آفتابیه آسمون یجا میباره بی تو اما شب و روز فرقی با هم نداره تو چشای منتظرم سیاهی موندگاره تو اگه باشی ابرا میبارن دشت های خالی پر گل میشن گوگوش 1
Mitra 1723 ارسال شده در 7 مهر، 2011 نمیشه با نبودت ســـــــاده سر کرد نمیشه سالم از این غم گذر کرد داره میباره بارون تـــــــو نیستی شده این خونه زندون تو نیستی چقد حس بدیه حــــــس تنــــــهایی دارم میشکنم آســــونو تو نیستی ابی 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 11 مهر، 2011 وقتي تو نيستي دنيا شب ميشه شب از دل من شب تا هميشه بي تو هر نفس تکرار ترسه لحظه لحظه نيست نبض تشويشه ابي 2
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 مهر، 2011 همه می گن که تو رفتی همه می گن که تو نیستی همه می گن که دوباره دل تنگم رو شکستی دروغه،دروغه مازیار فلاحی 2
zahra-d 4993 ارسال شده در 12 مهر، 2011 حالا ...حالا حالا حالا همه دستا به بالا به اين عروسو دوماد بگين هزار ماشالله! 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 13 مهر، 2011 همین امشب از غصه ها می میرم انتقامه خودمو از دوتامون می گیرم دیگه از دسته توام کاری بر نمیاد باید آروم بگیرم احسان 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 13 مهر، 2011 نگاهم کن که من رو به سقوط ام نه این منی ست منی که رو به روت ام بذار همه ببینن اسمونم بی فروغه بذار مردم بدونن که ستارشون دروغه فرزاد فرزين 3
ارسال های توصیه شده