ترانه18 8013 ارسال شده در 11 مرداد، 2012 رنگ چشمت رنگ دریا سینه من دشت غمها یادم آید زیر باران با تو بودم با تو تنها زیر باران با تو بودم زیر باران با تو تنها امید 5
Cinderella 9897 ارسال شده در 12 مرداد، 2012 آروم نمی گیرم از دست زنجیرم بی عشق می میرم من روزه دیدارم از دوستی پُر من از دوست دلخور من آجر به آجر من من پشت دیوارم... محسن چاوشی- هر روز پائیزه 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 13 مرداد، 2012 من این پایین نشتم سرد و بی روح تو داری میرسی به قله کوه داری هر لحظه از من دور میشی ازم دل میکنی مجبور میشی تا مه راه و نپوشونده نگام کن اگه رو قله سردت شد صدام کن یه رنگ مرده از رنگین کمونم من این پایین نمیتونم بمونم خودم گفتم که تلخه روزگارت من و بیرون بریز از کوله بارت دلم میمرد و راه بغض و سد کرد به خاطر خودت دستا تو رد کرد برو بالاتر از اینی که هستی تو بغض هر دو تامونو شکستی با چشم تر اگه تو مه بشینی کسی شاید شبیه من ببینی منم اونکه تورو داده به مهتاب کسیکه روتو میپوشونه تو خواب کسیکه واسه دنیای تو کم نیست میخوام یادم بره دست خودم نیست علی لهراسبی 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 15 مرداد، 2012 تورو دیدن میتونه بشه روزه تولد میشه چشاتو دیدو دوباره عاشقت شد ... شهاب رمضان 4
nafas.a 30 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 دل دیوونه ای دل ای بی نشونه ای دل ندونستی زمونه نا مهربونه ای دل ... هایده 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 16 مرداد، 2012 لباتو غنچه نکن ، غنچه خجالت می کشه حیفه این غنچه لب وا نشده بسته بشه هر کسی با تو باشه پیر نمی شه آدم از دیدن تو سیر نمی ش ه عارف 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 17 مرداد، 2012 همه خوبن ما بد سادگیم قلبتو زد میگی فراموش میکنی بی صفتی تا این حد بعد از این می خندم به دل بازنده ام روی هرچی سادگمه چشامو می بندم رضا صادقی 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 18 مرداد، 2012 من ازین دنیا چی میخوام ؟؟؟ دو تا صندلی چوبی که من و تو رو بشونه واسه گفتن خوبی... (معین)
Cinderella 9897 ارسال شده در 21 مرداد، 2012 یه بی وفا مثله خودت یه صافو ساده مثله من پیدا نمی کنی اگه دنیارو زیر رو کنی محسن چاوشی 1
azarafrooz 14221 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 یکی به فکر عشقه یکی به فکر یاره یکی همیشه مست و یکی منم که بی تو بی قراره یکی منم که بی تو بی قراره دلم میخواد که امشب امشب پر ستار بهت بگم عزیزم عاشقتم دوباره باز دوباره آخ دوباره گمونم مهستی باشه 1
skalaskala 1624 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 هنوز روی درختا فقط جای کلاغه ...........یه دیوونه تو باغه، یه دیوونه تو باغه کدوم جاده کدوم راه کدوم اشک و کدوم آه ..................................... خانم آواز ایران(( هایده )) 3
ترانه18 8013 ارسال شده در 24 مرداد، 2012 هر چي آرزوي خوبه ماله تو.......... هر چي كه خاطره داريم ماله من................(احسان خواجه اميري) 3
skalaskala 1624 ارسال شده در 25 مرداد، 2012 نداند رسم یاری بی وفا یاری که من دارم به آزار دلم کوشد دل آزاری که من دارم و گر دل را به صد خواری رهانم از گرفتاری دل آزاری دگر جوید دل زاری که من دارم ((سیما بینا)) 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 میخوای باور کنی یا نه میخوام باور کنم هستی یه جورایی تو رویای همینکه دل به من بستی رضا صادقی 5
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 یه نگاه یه نگاه یه قدم یه قدم دنبال تو اومدم دیدم شدی همه چیزمو واسه تو میگذرم از خودم به خودم اومدم دیدم با همه ی وجودم عاشق شدم عاشق شدم ***** رامین بیباک نگاه 4
skalaskala 1624 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 من به لحظه شکستن اگه نزدیک اگه دورم از ترحم تو بیزار من خودم سنگ صبورم خانم آواز ایران (هایده) 4
pesare irani 41805 ارسال شده در 27 مرداد، 2012 منم اون که نفهمیده چرا با گریه هم خونه اس به این خونه که پر غصه اس حواست نیست حواسم هست عجیبه گنگ دنیامون با این که همه چی ساده اس داری دور تر میشی از من حواست نیست حواسم هست ----------- حواست نیست حواسم هست محسن یا حقی 3
azarafrooz 14221 ارسال شده در 28 مرداد، 2012 تو همون حس غریبی که همیشه با منی تو بهوونه ی هر عاشق واسه زنده بودنی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دلای ناامید مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید چه غریبونه گذشتند جمعه های سوت و کور هنوز اما نرسیدی ای تجلی ظهور با تو ام، با تو که گفتی، تکیه گاه عاشقایی میدونم یه دنیا نوری، ساده ای، بی انتهایی مث لالایی بارون، تو کویر بی صدایی تو خود عشقی، میدونم، ناجی فاصله هایی تو همون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با منی تو بهوونه یه هر عاشق باسه زنده بودنی تو امید انتظاری تو دلای ناامید مثل دیدن ستاره تو شبای ناپدید عمریه دلم گرفته گله دارم از جدایی غایب همیشه حاضر تو کجایی، تو کجایی تو کجایی، تو کجایی علی لهراسبی 1
ترانه18 8013 ارسال شده در 30 مرداد، 2012 یادت میاد ثانیه های آخر گفتی میرم اما میام به زودی چشمامو بستم نبینی اشکمو چشمامو وا کردمو رفته بودی چشمامو وا کردمو رفته بودی علیرضا طلیس چی 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 31 مرداد، 2012 یه روز تو زندگیم بودی همین جا روبروم بودی اما آرزوم نبودی فک میکردم از آسمون باید بیاد یه روزی اون تا آرزوم بشه تموم حمید عسگری 2
ارسال های توصیه شده