pme 3474 ارسال شده در 1 دی، 2010 از اسم تاپيك مشخصه مشاعره با ترانه هاي خوانندگان من سرچ كردم مشابه اي نداشت...اگه تكراريه حذفش كن آرمانديس جون راستي نام خواننده فراموش نشه اگه حروف تكراري شد بگين بعدي با چي شروع كنه بمون دله من فقط به بودنت خوشه منو فكر رفتن تو ميكشه محسن يگانه 27
Astraea 25351 ارسال شده در 4 دی، 2010 هیشکی شروع نکرده؟؟!! ستاره های سربی فانوسکای خاموش منو هجوم گریه از یاد تو فراموش ابی... 5
beethoven 162 ارسال شده در 9 دی، 2010 شاید منو هنوز بشناسی از صدام امشب که آسمون دلواپسه برام.... خواننده : مجید اخشابی میم ؟ 9
تینا 15116 ارسال شده در 9 دی، 2010 میگی دیگه تمومه انگار دارم میمیرم هر که رو که میبینم سراغتو میگیرم 8
beethoven 162 ارسال شده در 10 دی، 2010 مي نويسم رو تموم قايقم به دو چشمون سياهت عاشقم بي تو از زندگي سيرم ، تو نباشي من مي ميرم مثل قايقي شكسته، ميون موجا اسيرم خواننده : مجید اخشابی بازم میم؟ 7
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 4 اسفند، 2010 ميگن مستي گناه به انگشت ملامت بايد مستها رو حد زد به شلاق ندامت سبوي ما شکسته در ميکده بسته اميد همه ما به همت تو بسته هايده 6
surgun 729 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 همه رفتن کسی با ما نموندش کسی خط دل ما رو نخوندش همه رفتن ولی این دل ما رو همون که فکر نمیکردیم سوزوندش - مسعود فردمنش 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 8 اسفند، 2010 شب هجرون دیگه تمومه٬گل مهتاب بر سر بومه٬عاشقی جز بر تو حرومه که برای تو زندهام آه...که برای تو زندهام شدهام بتپرست تو٬قسم به چشمون مست تو٬به کنج میخونه روز و شب شدهام جام دست تو٬شدهام جام دست تو 4
Astraea 25351 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 وای بر ماکه تصور کردیم عشق را باید کشت در چنین قرنی که دانش حکم است سیاوش 4
mobinak 398 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 تو را از بين صدها گل جدا كردم تو سينه جشن عشقت رو به پا كردم عشق مـــــــــــــــــــــــــــــــــن..... عشق مــــــــــــــــــــــــن 4
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 نميدونم کدوم شب بود که دل آشفته در تب بود شکايت مهر اين لب بود خدا شاهدم اون شب بود بهش گفتم خدا ياري فراموش کن گرفتاري تو خواب دارم منم ياري ولي تنهام تو بيداري 2
mobinak 398 ارسال شده در 9 اسفند، 2010 نميدونم کدوم شب بود که دل آشفته در تب بود شکايت مهر اين لب بود خدا شاهدم اون شب بود بهش گفتم خدا ياري فراموش کن گرفتاري تو خواب دارم منم ياري ولي تنهام تو بيداري اينو كي خونده؟؟؟؟ من نشنيدم! 3
surgun 729 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 یاد من نبودی اما، من به یاد تو شکستم غیر تو که دوری از من، دل به هیچ کسی نبستم سیاوش 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 یاد من نبودی اما، من به یاد تو شکستم غیر تو که دوری از من، دل به هیچ کسی نبستم سیاوش مرا به خانهام ببر کسی به یاد عشق نیست کسی به فکر ما شدن از آن تبار خود شکن تو ماندهای و بغض من از این چراغ مُردگی از این بر آب سوختن از این پرنده کشتن و از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا به خانهام ببر که شهر، شهر یار نیست 1
surgun 729 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 تو دلت بوسـه می خواد من میدونم اما لبت سر هر جمـــــــله دلش، میخواد یه امــــــا بـــــذاره بی تو دنیا نمی ارزه، تو با من باش و بذار همه دنیا من و همیشــــــه تنهــــــــا بذاره زنده یاد استاد نوری 1
Eng HVAC 4139 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 هر چی میخوای بگی بگو اما بهم نگو برو نرو نذار که بعد از این دنیا به عشق شک بکنه.... هر کی دلش جای دیگست عشق و بخواد ترک بکنه 1
surgun 729 ارسال شده در 11 اسفند، 2010 هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستاره ست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست تورج
Khakestari 613 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 توی این دنیای بی حاصل بودن با همه شکستگیهای دل من با همه تلخیه قصه ی تو و من من که حیفم میاد از گلایه کردن ارزش گلایه ی من بیش از اینهاست نه برای اون کسی که اهل سوداست کسی که لحظه به لحظه رنگ دنیاست منه ساده به خیالم از خود ماست ... Dariush 3
surgun 729 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 تن تو ظهر تابستون و به یادم میاره رنگ چشم های تو بارون و به یادم میاره فروغی 3
ارسال های توصیه شده