pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ از اسم تاپيك مشخصه مشاعره با ترانه هاي خوانندگان من سرچ كردم مشابه اي نداشت...اگه تكراريه حذفش كن آرمانديس جون راستي نام خواننده فراموش نشه اگه حروف تكراري شد بگين بعدي با چي شروع كنه بمون دله من فقط به بودنت خوشه منو فكر رفتن تو ميكشه محسن يگانه 27 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ هیشکی شروع نکرده؟؟!! ستاره های سربی فانوسکای خاموش منو هجوم گریه از یاد تو فراموش ابی... 5 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۹ شاید منو هنوز بشناسی از صدام امشب که آسمون دلواپسه برام.... خواننده : مجید اخشابی میم ؟ 9 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ میگی دیگه تمومه انگار دارم میمیرم هر که رو که میبینم سراغتو میگیرم 8 لینک به دیدگاه
beethoven 162 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۹ مي نويسم رو تموم قايقم به دو چشمون سياهت عاشقم بي تو از زندگي سيرم ، تو نباشي من مي ميرم مثل قايقي شكسته، ميون موجا اسيرم خواننده : مجید اخشابی بازم میم؟ 7 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ميگن مستي گناه به انگشت ملامت بايد مستها رو حد زد به شلاق ندامت سبوي ما شکسته در ميکده بسته اميد همه ما به همت تو بسته هايده 6 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ همه رفتن کسی با ما نموندش کسی خط دل ما رو نخوندش همه رفتن ولی این دل ما رو همون که فکر نمیکردیم سوزوندش - مسعود فردمنش 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۸۹ شب هجرون دیگه تمومه٬گل مهتاب بر سر بومه٬عاشقی جز بر تو حرومه که برای تو زندهام آه...که برای تو زندهام شدهام بتپرست تو٬قسم به چشمون مست تو٬به کنج میخونه روز و شب شدهام جام دست تو٬شدهام جام دست تو 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ وای بر ماکه تصور کردیم عشق را باید کشت در چنین قرنی که دانش حکم است سیاوش 4 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ تو را از بين صدها گل جدا كردم تو سينه جشن عشقت رو به پا كردم عشق مـــــــــــــــــــــــــــــــــن..... عشق مــــــــــــــــــــــــن 4 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نميدونم کدوم شب بود که دل آشفته در تب بود شکايت مهر اين لب بود خدا شاهدم اون شب بود بهش گفتم خدا ياري فراموش کن گرفتاري تو خواب دارم منم ياري ولي تنهام تو بيداري 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۸۹ نميدونم کدوم شب بود که دل آشفته در تب بود شکايت مهر اين لب بود خدا شاهدم اون شب بود بهش گفتم خدا ياري فراموش کن گرفتاري تو خواب دارم منم ياري ولي تنهام تو بيداري اينو كي خونده؟؟؟؟ من نشنيدم! 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یاد من نبودی اما، من به یاد تو شکستم غیر تو که دوری از من، دل به هیچ کسی نبستم سیاوش 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ اينو كي خونده؟؟؟؟ من نشنيدم! لیلا فروهر 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ یاد من نبودی اما، من به یاد تو شکستم غیر تو که دوری از من، دل به هیچ کسی نبستم سیاوش مرا به خانهام ببر کسی به یاد عشق نیست کسی به فکر ما شدن از آن تبار خود شکن تو ماندهای و بغض من از این چراغ مُردگی از این بر آب سوختن از این پرنده کشتن و از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا به خانهام ببر که شهر، شهر یار نیست 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ تو دلت بوسـه می خواد من میدونم اما لبت سر هر جمـــــــله دلش، میخواد یه امــــــا بـــــذاره بی تو دنیا نمی ارزه، تو با من باش و بذار همه دنیا من و همیشــــــه تنهــــــــا بذاره زنده یاد استاد نوری 1 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ هر چی میخوای بگی بگو اما بهم نگو برو نرو نذار که بعد از این دنیا به عشق شک بکنه.... هر کی دلش جای دیگست عشق و بخواد ترک بکنه 1 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۸۹ هنوزم چشمای تو مثل شبای پر ستاره ست هنوزم دیدن تو برام مثل عمر دوباره ست تورج لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ توی این دنیای بی حاصل بودن با همه شکستگیهای دل من با همه تلخیه قصه ی تو و من من که حیفم میاد از گلایه کردن ارزش گلایه ی من بیش از اینهاست نه برای اون کسی که اهل سوداست کسی که لحظه به لحظه رنگ دنیاست منه ساده به خیالم از خود ماست ... Dariush 3 لینک به دیدگاه
surgun 729 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ تن تو ظهر تابستون و به یادم میاره رنگ چشم های تو بارون و به یادم میاره فروغی 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده