رفتن به مطلب

1 2 3 ازمایش میشه

ارسال های توصیه شده

به نام خدا

حتما شنیدید همش میگن مجلس در راس امور ه مجلس چنین و چنان و خلاصه ازاین حرفا

بعدم پای عمل که پیش میاد مجلسو در پشم امور هم حساب نمی کنند

حالا شده حکایت تالار ازاد هی میگن تالار ازاد گل سر سبد تالارای دیگه است تالار سر زنده وپویاست بعد پای عمل به .... نمیگرن تازه بی احترامیم میکنند

همشم برای اینکه کاربرا رو بکشن به تالاری تخصصی

اقا جون من اگه کسی نخواد بره تالار تخصصی باید کی رو ببینه

مگه نه اینه که باید به تصمیمات هم احترام بزاریم پس کو ..کجاست این احترام شما

مسئله سر تشکر نیست دعوا سر بی احترامی که تو همه جای این مملکت به وفور دیده میشه

همش میگن مردم بعد این مردم بیچاره تا می خوادحرف بزنه زندان و شکنجه و کشت کشتار

طرف رفته دانشگاه همه اراجیف تو قالب درسای مذهبی بارش میکنند بعد تا میاد حرف خودشو بزنه میشه دانشجوی 100 ستاره

یعنی چی اخه کی افکار عمومی می خواد تو ایران محترم بشه :w00:

این جمله اخر هم میگم و وسلام

هر کس بخاطر ظلمي که بهت کرده، مستحق مجازاته. اگه ببخشيش، اونو از حقش محروم کردي.

• Like 8
لینک به دیدگاه

حالا شده حکایت تالار ازاد هی میگن تالار ازاد گل سر سبد تالارای دیگه است تالار سر زنده وپویاست بعد پای عمل به .... نمیگرن تازه بی احترامیم میکنند

همشم برای اینکه کاربرا رو بکشن به تالاری تخصصی

اقا جون من اگه کسی نخواد بره تالار تخصصی باید کی رو ببینه

مگه نه اینه که باید به تصمیمات هم احترام بزاریم پس کو ..کجاست این احترام شما

.

واللا :banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

عوض این حرفا پاشو برو تالارای تخصصی :ws28:

خب با نگاهی که تو تالار انداختم، دیدم بعضی تاپیکا واقعاً با ارزش هستن، هرچند اکثر اونها فقط همون پست اولشون تشکر نیاز داره.

ایشالا با انتخاب مدیر برای تالار، تاپیک های خوب و پرمحتوا که بحث های خوبی توش میشه، توسط مدیر به بخش گفتگوی ویژه تالار منتقل میشن و اون موقع بخش ویژه این تالار تشکر فعال میشه.

متأسفانه فعلاً من چون خوب نمیتونم رسیدگی کنم به این تالار، نمیتونم اینکار رو انجام بدم. ایشالا تا چند روز آینده و با انتخاب مدیر، این تغییر انجام میشه. :a030:

لینک به دیدگاه

خب با نگاهی که تو تالار انداختم، دیدم بعضی تاپیکا واقعاً با ارزش هستن، هرچند اکثر اونها فقط همون پست اولشون تشکر نیاز داره.

ایشالا با انتخاب مدیر برای تالار، تاپیک های خوب و پرمحتوا که بحث های خوبی توش میشه، توسط مدیر به بخش گفتگوی ویژه تالار منتقل میشن و اون موقع بخش ویژه این تالار تشکر فعال میشه.

متأسفانه فعلاً من چون خوب نمیتونم رسیدگی کنم به این تالار، نمیتونم اینکار رو انجام بدم. ایشالا تا چند روز آینده و با انتخاب مدیر، این تغییر انجام میشه. :a030:

ببخشید آقا:banel_smiley_4:

یعنی بقیه تاپیک ها که صفحه اول میمونند بی ارزشند؟:banel_smiley_4:

توهین نمیشه به استارترشون؟:banel_smiley_4:

بازم مشکل پیش میاد...از نظر مدیر یه تاپیک جاش اونجا نیست از نظر استارترش هست...بعد چند بر تکرار شه مشکل پیش میاد خوب

این همون پیشنهاد ندا بود که داد بهتون...گفت زیر تالار درست شه برای بحثای خوب و فلان

بعد خود شما مخالفت کردی باهاش:banel_smiley_4:

یه تازه وارد که میاد نمیدونه تو اون زیر تالار بحثی هست و بیشتر صفحه ی اول رو میبینه..شاید هم زیر تالار نره اصلا

لینک به دیدگاه

نه اینکه بی ارزش باشن، منظورم اینه که ارزششون به همون پست اول تاپیکه و عملاً بحث با ارزشی توش رخ نمیده.

بله هنوزم مخالف این قضیه هستم، چون چیزی که تو چشم میاد همون صفحه اصلی تالار هستش.

ولی به خاطر قضیه تشکرها مجبوریم اینکار رو انجام بدیم، مگر اینکه راهکار بهتری ارائه بشه.

لینک به دیدگاه

ببین مدیر جان اگه کسی فقط توی تالار های تخصصی سیرمیکنه یا بر عکس همش تو تالار ازاد میپلکه موضوعیه که به خودش مربوطه دلیل بر بی تخصص بودنش نیست اینو با ایمان کامل میگم چون حداقل به متخصص بودن خودم در زمینه شغلیم باور دارم در ضمن هم اینجا هم بگم اگه مهندس شیمی هست که چه عملی چه تئوری نیازی به پورسه یا فرایند جدا سازی هوا داره (واحد ازت ) تا جایی که دلش خواست در خدمتم

اما بگذریم حرف احترام به کاربر و انتخابشه ..انتخاب ما هم فعلا تالار ازاد همین

و اینکه کوچکترین تغیرات توی انجمن بهتر با نظر سنچی انجام بشه

اون وقت این کار میشه احترام انوقت جایگاه مدیر بهتر مشخص میشه و تغیرات بهتر جواب میده

درمورد حذف تشکر ها هم بیش از این حرفی نیست به هر حال یکی دوساعت در روز اومدن به اینجا ارزش این همه بحث و نداره موفق باشی و پیروز

:icon_gol::icon_gol::ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ببین مدیر جان اگه کسی فقط توی تالار های تخصصی سیرمیکنه یا بر عکس همش تو تالار ازاد میپلکه موضوعیه که به خودش مربوطه دلیل بر بی تخصص بودنش نیست اینو با ایمان کامل میگم چون حداقل به متخصص بودن خودم در زمینه شغلیم باور دارم در ضمن هم اینجا هم بگم اگه مهندس شیمی هست که چه عملی چه تئوری نیازی به پورسه یا فرایند جدا سازی هوا داره (واحد ازت ) تا جایی که دلش خواست در خدمتم

اما بگذریم حرف احترام به کاربر و انتخابشه ..انتخاب ما هم فعلا تالار ازاد همین

و اینکه کوچکترین تغیرات توی انجمن بهتر با نظر سنچی انجام بشه

اون وقت این کار میشه احترام انوقت جایگاه مدیر بهتر مشخص میشه و تغیرات بهتر جواب میده

درمورد حذف تشکر ها هم بیش از این حرفی نیست به هر حال یکی دوساعت در روز اومدن به اینجا ارزش این همه بحث و نداره موفق باشی و پیروز

:icon_gol::icon_gol::ws37:

واسه فعالیت هیچ وقت این اجبار نبوده که شخص کجا باید فعالیت کنه. بله ما میگیم تالارهای تخصصی ولی این فقط تبلیغ و تشویقه نه اجبار.

خیلی از کاربرا هستن که تو همه جای انجمن فعالیت میکنن، خیلی ها فقط تو آزاد، خیلی ها هم فقط تو بخش تخصصی. این قضیه اصلاً هیچ اجباری توش نیست.

اما اینکه چرا تالار آزاد مثل تالارهای تخصصی تشکرش فعال نیست:

فعالیت تو تالارهای تخصصی به سادگی فعالیت تو تالار آزاد نیست. واسه همین ارزش مطالبی که تو اون تالارها گذاشته میشه واسه یه انجمن علمی بیشتره. که البته این پیشنهادم بود که امتیاز تشکر تو اون تالارها مثلاً 2 بشه تو تالار آزاد 1 ولی خب این قضیه میسر نشد.

اینم گفتم که همه تاپیک های تالار آزاد مثل هم نیستن. ولی الان 80درصد اونا بحثی که واقعآً ارزشمند باشه و پست های ارزشمند توش گذاشته نمیشه. متأسفانه حقیقت تلخیم هستش.

واسه همین گفتم اون تاپیک هایی که داره بحث های با ارزشی توش میشه، از بقیه تاپیک ها جدا بشن که بشه ازا ون پستهایی که در حد همون مطالب تخصصی انجمن هستش، تشکر بشه. اینکارم گفتم که فعلاً من خودم نمیتونم، ایشالا با انتخاب مدیر تالار اینکار انجام میشه. البته اگه راهکار بهتری هم ارائه بشه که چه بهتر.

لینک به دیدگاه

دوستان دارن سعی میکنن با پست های اسپم به نوعی مخالفت خودشون رو با اینکار اعلام کنن، فعلاً پستها حذف نشدن، تا اون جداسازی که گفتم انجام بشه. ولی بعدش این پستها به هر نحوی، اینکه گفته بشه تشکرهام تموم شده یا تشکر نیست و ... اسپم تلقی میشه و حذف میشه.

لینک به دیدگاه

واسه فعالیت هیچ وقت این اجبار نبوده که شخص کجا باید فعالیت کنه. بله ما میگیم تالارهای تخصصی ولی این فقط تبلیغ و تشویقه نه اجبار.

خیلی از کاربرا هستن که تو همه جای انجمن فعالیت میکنن، خیلی ها فقط تو آزاد، خیلی ها هم فقط تو بخش تخصصی. این قضیه اصلاً هیچ اجباری توش نیست.

فعالیت تو تالارهای تخصصی به سادگی فعالیت تو تالار آزاد نیست. واسه همین ارزش مطالبی که تو اون تالارها گذاشته میشه واسه یه انجمن علمی بیشتره. که البته این پیشنهادم بود که امتیاز تشکر تو اون تالارها مثلاً 2 بشه تو تالار آزاد 1 ولی خب این قضیه میسر نشد.

اینم گفتم که همه تاپیک های تالار آزاد مثل هم نیستن. ولی الان 80درصد اونا بحثی که واقعآً ارزشمند باشه و پست های ارزشمند توش گذاشته نمیشه. متأسفانه حقیقت تلخیم هستش.

واسه همین گفتم اون تاپیک هایی که داره بحث های با ارزشی توش میشه، از بقیه تاپیک ها جدا بشن که بشه ازا ون پستهایی که در حد همون مطالب تخصصی انجمن هستش، تشکر بشه. اینکارم گفتم که فعلاً من خودم نمیتونم، ایشالا با انتخاب مدیر تالار اینکار انجام میشه. البته اگه راهکار بهتری هم ارائه بشه که چه بهتر.

فقط يه سوال؟

باارزش بودن يا بي ارزش بودن يه تاپیک رو يه فرد انتخاب ميكنه؟:banel_smiley_4:

شما فكر نميكني سليفه ها با هم فرق ميكنه

شايد يه تاپیک نظامي واسه من قشنگ باشه و واسه يكي ديگه بي ارزش:banel_smiley_4:

يعني يه مدير ميتونه بر اساس تشخيص خودش يه تاپیک بي ارزش يا با ارزش تشخيص بده؟:banel_smiley_4:

يكم خودتون رو حرفتون فكر كنيد اگه از نظر خودتون منطقي بود من حرفي ندارم:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

نمیدونم معیار شما برای ارزشمند بودن چیه

اما اینجا شده حکایت همون شیر بی دم سر و یال و اشکم

این حرفو بزن این حرفو نزن

اینجوری فک کن اونجوری فک نکن...

امدیر جان تو این جامعه خفقان زده همین تاپیکا هم نوبره

اگه اینجوری نبود که کسی نمیومد اینجا انجمن تعطیل میشد که همین دوتا کاربری هم که میان بیشتر به هوای گفتگو ازاد میان ...وگرنه دانلود جزوه وکتابای درسی همه جا هست

لینک به دیدگاه
دوستان دارن سعی میکنن با پست های اسپم به نوعی مخالفت خودشون رو با اینکار اعلام کنن، فعلاً پستها حذف نشدن، تا اون جداسازی که گفتم انجام بشه. ولی بعدش این پستها به هر نحوی، اینکه گفته بشه تشکرهام تموم شده یا تشکر نیست و ... اسپم تلقی میشه و حذف میشه.

خوب به نظرت چرا اینجوریه؟

این که همه میخوان مخالفتشونو نشون بدند...حالا خوبه میبینید و ...:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

حقیقت همشه تلخه

برای کسی که به ضررشه نقش اسپم داره.......

لینک به دیدگاه
خوب به نظرت چرا اینجوریه؟

این که همه میخوان مخالفتشونو نشون بدند...حالا خوبه میبینید و ...:banel_smiley_4:

دقت کردی n-1 نفر الان مخالفه این طرح هستند؟:banel_smiley_4:

:icon_gol:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...