soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ اگر پول بیشتری داشتم شاید دنیا را بهتر می دیدم:icon_pf (34): 11 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ همش پول نیست ادم اگه بی عرضه باشه ثروت بیل گیتس هم بش بدن دنیا رو همون دنیا میبینه شایدم افتضاحتر پول یه وسیله است برا پیشرفت اگه اهل پیشرف باشیم اگه جنم و بخار بهتر شدنو داشته باشیم و گرنه دید ادما رو همرا هانش عوض میکنند دور بریاش خانوادش دوستاش برای بهتر دیدن باید اونا بهنرین باشن 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ زیباتر اینه که قبل از دیدن پای برهنه شون لبخنده نشسته بر لبانشون رو ببینیم شاید اینجوری بی پولی مانعه بهتر و زیبا دیدن نشه 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ زیباتر اینه که قبل از دیدن پای برهنه شون لبخنده نشسته بر لبانشون رو ببینیم شاید اینجوری بی پولی مانعه بهتر و زیبا دیدن نشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ کاش بی پول بودم ولی عوض شاد بودم و کسی رو داشتم که ... 2 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۱ به نظر من تلاش و زحمت برای به دست آوردن پول ( البته از راه درست ) لذت بخش تر از خود پوله و البته پولایی که با تلاش و زحمت خودت به دست میاد خرج کردنش لذت خاصی داره :evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
reza.eng 1843 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۱ پول همه چیز زندگی نیست اما متاسفانه توی این دنیا پول شده همه چیز.بخاطرش خون میریزند دیگریو تحقیر می کنن.زندگی می کنن بخاطر پول و هزارنوع دیگه لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 فروردین، ۱۳۹۱ اما متاسفانه توی این دنیا پول شده همه چیز.بخاطرش خون میریزند دیگریو تحقیر می کنن.زندگی می کنن بخاطر پول و هزارنوع دیگه دوست عزیز می دونم اگه پول زیاد داشته باشی قدرت و همه چیز دست تو میباشه ولی پول داشته باشی ولی محبت و عشق و علاقه یک خانواده رو نمیتونی با پول بخری عکس این تایپیک در این رابطه بود لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ پول فقط یه جاهایی به درد میخوره اونم زمانی که هیچ احتیاجی بهش نداری لینک به دیدگاه
Hossein.T 22596 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۱ پول همه چیز زندگی نیست شما شک نکن پول همه چیز زندگی است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده