Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2010 صبر کنید کم کم جواب میدم من نمیدونم چرا وسط تنکس دادن تنکس ها تموم شد
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 30 آذر، 2010 الله اعلم..... فقط ميدونم موضوعش پزشكي ... درست گفتم ديگه؟ مگه نه؟
hodaa 5488 ارسال شده در 30 آذر، 2010 والا من حتي نميتونم حدس بزنم كه تو چه مايه هاييه..!! البت حتما به پزشكي و پيراپزشكي مربوط ميشه... ملت و سركار گذاشتي دكتر...
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2010 میکروب خیر گلبول نیست؟ آنزیم؟ خیر یه راهنمایی دکترجان سوال دوم میگه راهنمایی !!:icon_pf (34): اوممممیه نوع سلوله؟ بله
nazanin_66 370 ارسال شده در 30 آذر، 2010 صبر کنید کم کم جواب میدم من نمیدونم چرا وسط تنکس دادن تنکس ها تموم شد آخی! بدو زود بگو دیگه!!
Afsaneh.M 19632 ارسال شده در 30 آذر، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (9 عضو و 0 مهمان) Afsaneh.M, afshin-18, Doctor_Shovan+, farzaneh.y, H A M I D, MOJTABA 77+, Mr_Mohammadreza, nazanin_66, pme اي ول به تاپيك دكتر
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2010 یه چیزیه که مربوط میشه به رادیولوژی و پزشکی... خسته نباشی :icon_gol: داداش نادر کجایی سر کار با اجازه ات ابجی خانم چه قیافه ی آشنایی داره همسایه است شاید
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2010 شاید یه سلول سرطانی باشه...یه کلمه از مادر عروس نه عجیجم چطوری تو قلبونت بلم ?? تو چه محدوده ای فکر کنیمباکتری تک سلولی ویروس حشرات موذی چی؟ اگه منظورت یه چیز بیمار یزا باشه : هیچکدوم تک سلوله
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 30 آذر، 2010 نورون یا سلول عصبی خیر سلول سرطانی؟ خیر پوست افریقایی نه خیرم اصلا هم درست نگفتی چون این میکروبه خیر پنير پيتزا
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 30 آذر، 2010 سلول جنيني موشيه كم دقت كنين بچه ها تابلوئه موشه مسخره میکنی؟:167: جوابشو که دکتر گفت بهت میگم 1
ارسال های توصیه شده