afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نكته قابل توجهي بود.... اگه نبود که نمی گفتم 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ صبر کنید کم کم جواب میدم من نمیدونم چرا وسط تنکس دادن تنکس ها تموم شد لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ الله اعلم..... فقط ميدونم موضوعش پزشكي ... درست گفتم ديگه؟ مگه نه؟ لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ والا من حتي نميتونم حدس بزنم كه تو چه مايه هاييه..!! البت حتما به پزشكي و پيراپزشكي مربوط ميشه... ملت و سركار گذاشتي دكتر... لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ چیز بدیه؟ نقش منفی ایفا می کنه یا مثبت؟ لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ ويروس سرما خوردگي و آنفولانزا و اينا لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ میکروب خیر گلبول نیست؟ آنزیم؟ خیر یه راهنمایی دکترجان سوال دوم میگه راهنمایی !!:icon_pf (34): اوممممیه نوع سلوله؟ بله لینک به دیدگاه
nazanin_66 370 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ صبر کنید کم کم جواب میدم من نمیدونم چرا وسط تنکس دادن تنکس ها تموم شد آخی! بدو زود بگو دیگه!! لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سلول جنيني موش يه كم دقت كنين بچه ها تابلوئه موشه لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ کاربران در حال دیدن موضوع: 9 نفر (9 عضو و 0 مهمان) Afsaneh.M, afshin-18, Doctor_Shovan+, farzaneh.y, H A M I D, MOJTABA 77+, Mr_Mohammadreza, nazanin_66, pme اي ول به تاپيك دكتر لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یه چیزیه که مربوط میشه به رادیولوژی و پزشکی... خسته نباشی :icon_gol: داداش نادر کجایی سر کار با اجازه ات ابجی خانم چه قیافه ی آشنایی داره همسایه است شاید لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ شاید یه سلول سرطانی باشه...یه کلمه از مادر عروس نه عجیجم چطوری تو قلبونت بلم ?? تو چه محدوده ای فکر کنیمباکتری تک سلولی ویروس حشرات موذی چی؟ اگه منظورت یه چیز بیمار یزا باشه : هیچکدوم تک سلوله لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ نورون یا سلول عصبی خیر سلول سرطانی؟ خیر پوست افریقایی نه خیرم اصلا هم درست نگفتی چون این میکروبه خیر پنير پيتزا لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سلول جنيني موشيه كم دقت كنين بچه ها تابلوئه موشه مسخره میکنی؟:167: جوابشو که دکتر گفت بهت میگم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده