S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سلام . خوب اگه تازه های Solidworks رو مطالعه کرده باشید . متوجه می شید که در نسخه 2010 این نرم افزار این قابلیت که فارسی اون می شه . توسعه پایدار . وجود داره . توی این تاپیک درباره این قابلیت نرم افزار بحث می کنیم . می خواستم مقاله بزارم . اما دیدم این روش بد نیست . هر کسی که مایل به یاد گیری این قابلیت هست .به مسیر Tools > SustainabilityXpress مراجعه کنید . مواردی هست . مثل Environmental Impact Factors , Transportation and Use و.... خوب درباره هر کدوم می تونید سوال بپرسید .و جواب بگیرید ( البته اگه یاد داشتم . اگه نه خوب می رم دنبالش که یاد بگیرم .) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) *- در صورتی که هر گونه مشکلی در مقاله مشاهده کردید . اطلاع بدید تا رسیدگی کنم. -* *-شما کاربر عزیز اگر اطلاعاتی در این مورد داشتید . می توانید در همین تاپیک مطرح نمایید-* **** برای دانلود تازه های نسخه های متفاوت نرم افزار Solidworks می تونید به لینک زیر در همین سایت مراجعه کنید . **** What's New 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ توی این پست معرفی که خودم .برداشت کردم از کار اینقسمت نرم افزار رو می زارم . شما می تونید یه متریال برای جسم خودتون انتخاب کنید . بعد ( فکر کنم باید به اینترنت متصل باشید . ) می تونید عوامل زیست محیطی این متریال رو ببنید . ( با توجه به مکان مورد استفاده و مکان تولید کننده و روش تولید متریال ) خوب حالا می تونید یه ماده مشابه ( با توجه به عواملی مثل چگالی و... ) تعریف کنید و عوامل زیست محیطی اون رو هم ببنید . و با ماده اولیه خودتون مقایسه کنید . هر کدوم که عوامل زیست محیطی بهتری داشت انتخاب کنبد . 3 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ توی این پست معرفی که خودم .برداشت کردم از کار اینقسمت نرم افزار رو می زارم . شما می تونید یه متریال برای جسم خودتون انتخاب کنید . بعد ( فکر کنم باید به اینترنت متصل باشید . ) می تونید عوامل زیست محیطی این متریال رو ببنید . ( با توجه به مکان مورد استفاده و مکان تولید کننده و روش تولید متریال ) خوب حالا می تونید یه ماده مشابه ( با توجه به عواملی مثل چگالی و... ) تعریف کنید و عوامل زیست محیطی اون رو هم ببنید . و با ماده اولیه خودتون مقایسه کنید . هر کدوم که عوامل زیست محیطی بهتری داشت انتخاب کنبد . مرسی...نمدونستم ولی تو ایران فکر نکنم کاربرد داشته باشه این قسمتش 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ جالبه . تمام دنیا بر اساس قاره تقسیم بندی شده . اما فقط ژاپن دادای تعریف جداگانه است. فک می کنم . به خاطر وجود ت ح ر ی م ها و.. ایران با قاره اسیا نمی شه یکی در نظر گرفت . البته از لحاظ طراحی هیچ مشکلی نداره و با سرور ارتباط برقرار می کنه . ** راستی خواهشا . برداشت و بحث 30 یا 30 نکنید .** 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده