Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ مدت : تا پایان شنبه دوستان عزیز پیش از اغاز به روال تاپیک و تا پیک های بعدی از این توجه فرمایید : 1.. شخصی که قبول کرده شما در موردش حرف بزنید حتما ملزم به جوابگویی نیست اما میتواند نوشته ها تایید یا رد کند. سعی کنید بیشتردر موردش بنویسید تا سوال کنید . 2 .. خواهش میکنم احترام همدیگه رو حفظ کنید 3.. مواردی که شما مینویسین شامل همه ی نکاتی است که در دنیای واقعی یا مجازی از دوستتون میدونید یا حدس میزنید . 4.. لطفا از ذکر بعضی خصوصیات محرمانه از قبیل قد و وزن شکل و رنگ مو وغیره در صورتی که میدونید دوستتون راضی نیست جدا خود داری فر مایید .. حتی المقدور چند جمله ای بنویسید ,, اینجمله زیاد خوشایند نیست که ( من ایشون رو نمیشناسم پس چیزی ندارم بگم !! ) 5.. نوشته کاملا جدی یا مخلوط طنز و جدی یا فقط طنز ...کلا سختگیری نداریم این نوع پست ها اسپم تلقی میشن : 1.. هر نوع بی احترامی به شخص یا به عقاید 2.. هر نوع گفت وشنود دونفری که شخص تحلیل شونده در ان نباشد :icon_gol: :rose: با تشکر از aida.comix عزیز :icon_gol: منتظر نقد وانتقاد و تعریف و تمجید دوستان هستند لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ به به....آیدای خودمون من تاحالا فقط تونستم باحالیشو درک کنم... ایشالا بقیه ی چیزا در برخوردهای بعدی!! ولی خیلی دختر خووب و خون گرمیه 5 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ به به....آیدای خودمون من تاحالا فقط تونستم باحالیشو درک کنم... ایشالا بقیه ی چیزا در برخوردهای بعدی!! ولی خیلی دختر خووب و خون گرمیه :flowerysmile:ممنون خوبی از خودته متین جونم 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ راستش منم خیلی برخورد نداشتم ولی بنظر دخمل خوب و باشخصیتی میاد... امیدوارم که موفق باشه و یه روز مدیر بشه تا بیشتر بشناسیمش 5 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ مهربونه....خونگرمه باحالم هست مث خودم قبلنا زیاد پست میداد ولی الان نه! 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آیدا ... هنوز یادمه ... واسه تبلیغات تو مسابقه خیلی کمکم کرد ... یادته؟ دختر خوب و دوست داشتنی ... و پرانرژی ... :shad: درسته؟ 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ خوب سنتور میزنه جاااان؟؟؟؟ مهربونه....خونگرمهباحالم هست مث خودم قبلنا زیاد پست میداد ولی الان نه! ممنون:flowerysmile: راستش منم خیلی برخورد نداشتم ولی بنظر دخمل خوب و باشخصیتی میاد... امیدوارم که موفق باشه و یه روز مدیر بشه تا بیشتر بشناسیمش با شخصیتی از خودتونه ممنون:rose: 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ آیدا ... هنوز یادمه ... واسه تبلیغات تو مسابقه خیلی کمکم کرد ... یادته؟ دختر خوب و دوست داشتنی ... و پرانرژی ... :shad: درسته؟ پر انرژی و هستم!:shad: 4 لینک به دیدگاه
pashaa 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ دختری جدی در عین حال مهربون و با مزه. یه کوچولو هم مشکوک ( اینو به این خاطر گفتم که آخرشم ما نفهمیدیم کدوم دانشگاه درس میخونه ) و یه عاشق واقعی هنر 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ دختری جدی در عین حال مهربون و با مزه.یه کوچولو هم مشکوک ( اینو به این خاطر گفتم که آخرشم ما نفهمیدیم کدوم دانشگاه درس میخونه ) و یه عاشق واقعی هنر ممنون از لطفت :flowerysmile: آره عاشق هنرم!اینو خوب اومدی!!! جدی ام که هستم 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ دختر خوب و خوش سليقه اي هست ، معمولا آواتارهايي رو كه انتخاب ميكنه خيلي هنري و خوشكلن... يه مدته كم پيدا شده ، چرا ؟! 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دختر خوب و خوش سليقه اي هست ، معمولا آواتارهايي رو كه انتخاب ميكنه خيلي هنري و خوشكلن...يه مدته كم پيدا شده ، چرا ؟! ممنون عزیزم یه مدتی ه هم پامون یه جا گیره،هم دلمون! کم میام میرم اما قول میدم بیشترش کنم ممنون که نظر دادی لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلامممم.... آیدا گله... خیلیم باهمدیگه کل کل میکنیم اما بیشتر اون کم میاره این بچه خیلیم هنرمند هستش و قراره کاراشو من ازش بدزدم:icon_pf (34): اینجا نمیدونم چرا کم میاد و جدیدا بی حوصله شده... آها راستی خیلیم درس خونه مثل اینکه تو یونیشون شاگرد اوله:jawdrop: قوت بستم باور نکنین شکلکی که من بهش نصبت میدم هم اینه ===> هیشکی جرات نداره به وسایلاش دس بزنه:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ به به...نوبت رسید به آیدا! خوب- مهربون- خون گرم- هنرمند ( آشپزیش عالیه!)- دوست داشتنی....عجق خودم! 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلامممم....1.آیدا گله... 2.خیلیم باهمدیگه کل کل میکنیم اما بیشتر اون کم میاره 3.این بچه خیلیم هنرمند هستش و قراره کاراشو من ازش بدزدم:icon_pf (34): 4.اینجا نمیدونم چرا کم میاد و جدیدا بی حوصله شده... 5.آها راستی خیلیم درس خونه مثل اینکه تو یونیشون شاگرد اوله:jawdrop: قوت بستم باور نکنین 6.شکلکی که من بهش نصبت میدم هم اینه ===> 7.هیشکی جرات نداره به وسایلاش دس بزنه:banel_smiley_52: 1.ممنون 2.خوبه خودت خوب میدونی اونی که کم آورد و میاره و همواره خواهد آورد تویی!!! 3.اونقدرا هم که میگی هنرمند نیستم اما رو فایلام قفل میذارم نتونی حتی نگاهش کنی!:w00::w00::w00: 4.به افسانه علتشو توضیح دادم دیگه حس توضیح مجدد ندارم!! 5.حالا شاگرد اول یا دوم یا آخر(مهم اینه که زودی تمومش کنم برسم به کارو زندگیم!) 6.میتونی به شکلاتا،موبایل*،لپ تاپ،لباس،خوراکی،کتاب و ... رو هم اضافه کنی! 7.دست نزن بچه،جیززززه!!!:167: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دوست ليلي خيلي هم تو مدرسه شلوغ ميكرد خيلي هم شلوغ ميكنه همين ديگه 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ ببین کی اینجاست آیدا جون....... آیدا یه کوجولو حساسه....... مهلبونه..... آدم باهاش احساس راحتی میکنه...... دیده........اممممممم .......من تا همینجا میدونم....... کلی هم دوسش میدارم....... 4 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ به به...نوبت رسید به آیدا! خوب- مهربون- خون گرم- هنرمند ( آشپزیش عالیه!)- دوست داشتنی....عجق خودم! وایییی ببین کی اینجااااست مهناز جونمممم تو ام عجق منی مهنازیییی ممنون از اینهمه لطفت بشه یه روز مهمون بیای خونم،غذاهای خوجمزه بپزم از شرمندگی در بیام این آرمینم منو کشت! همش میگه این شکلکو بذارم تو نقل قولم====> چون خودش گفت:" نمیشه پست بدم میشه اسپم" اینم واسه آرمین!!! 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ دوست ليليخيلي هم تو مدرسه شلوغ ميكرد خيلي هم شلوغ ميكنه همين ديگه مرسی مینا جونم آره شرارت از همه جام میریزه!!! پایه باشی میریم شولوخ بازی ببین کی اینجاست آیدا جون....... آیدا یه کوجولو حساسه....... مهلبونه..... آدم باهاش احساس راحتی میکنه...... دیده........اممممممم .......من تا همینجا میدونم....... کلی هم دوسش میدارم....... سلام هداااا آره حساسم(بزرگترین ایراد) ممنون که باهام راحتی منم دوست دالم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده