هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کار های سخت ،بزرگ و برجسته ای وجود دارد که گاهی وقتها در زندگی انجام میدیم برای کسانی که دوستشان داریم و یا برای دل خودمون ، این کارها چقدر پست وبی مقدار میشوند وقتی از انها سخنی به میان بیاوریم و لاف شان را بزنیم چه حس حقیرانه ای به ادم دست میدهو چقدر سریع از گفته خود پشیمان ... ایا میشه گفت دوست داشتن هم کار سخت ، بزرگ و برجسته ای است ؟:w127: 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ چقدر مبهم و گنگ نوشتی کجاش ؟؟ راستش حرف از یه حسه که هیچ اسم یا کلمه خاصی برای تعریفش نمی دونم اما تجربش کردم 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ کجاش ؟؟راستش حرف از یه حسه که هیچ اسم یا کلمه خاصی برای تعریفش نمی دونم اما تجربش کردم :there::there: لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ دوست داشتن به نظر من یه لذت فردیه....خیلی وقتها طرف مقابل لزومی نداره بدونه....یا ترجیح آدم اینه که ندونه....که تو قلبت چه احساسی بهش داری....و میتونی درونت....تو خلوت خودت از این احساس قشنگی که داری لذت ببری لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۸۹ دوست داشتن به نظر من یه لذت فردیه....خیلی وقتها طرف مقابل لزومی نداره بدونه....یا ترجیح آدم اینه که ندونه....که تو قلبت چه احساسی بهش داری....و میتونی درونت....تو خلوت خودت از این احساس قشنگی که داری لذت ببری نه اون سوال یه مثال خوب نبود برای چیزی که تو ذهنم بود البته با حرفات تا قسمتی موافقم اونم به این دلیل که دوست داشتن باید بیان بشه نه فقط به زبون بیاد بیان میتوه عملی باشه به شیوه های گوناگون اون سوال یه جورای انحرافی بود نباید طرح میشد اما شد دیگه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده