رفتن به مطلب

گپو گفتگو های مهندسانه!

ارسال های توصیه شده

با سلام خدمته حضار محترم و مدعوین گرامی! :Ghelyon:

این تاپیک به منظوره گفتگوی آزاد و اسپمو این حرفاس که به خاطر اسپم پا نشیم بریم تالار گفتگو آزاد! :persiana__hahaha:

در ضمن اسپما هم لطفا یه اپسیلون رنگو بوی مهندسی و حرفه ای داشته باشه که دیگه زیاد ضایع بازی نباشه! :pichak:

آفرین...:TAEL_SmileyCente::wubpink:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 83
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

برخی از مشاورین و پیمانکاران در بیان ویژگیهای دستگاههای خود كلماتی ذكر می كنند، معنی این كلمات و عبارات را بدانید (جدی نگیرید!)

1. این بستگی دارد به ...... یعنی: جواب سوال شما را نمی دانم!

10.gif

2. این موضوع پس از روزها تحقیق و بررسی فهمیده شد. یعنی: این موضوع را بطور تصادفی فهمیدم!

245.gif

3. نحوه عمل دستگاه بسیار جالب است. یعنی: دستگاه كار می كند و این برای ما تعجب انگیز است!

245.gif

4. كاملا انجام شده یعنی: راجع به 10 درصد كار تنها برنامه ریزی شده !

245.gif

5. ما تصحیحاتی روی سیستم انجام دادیم تا آن را ارتقا دهیم. یعنی: تمام طراحی ما اشتباه بوده و ما از اول شروع كرده ایم!

245.gif

6. پروژه بدلیل بعضی مشكلات دیده نشده، كمی از برنامه ریزی عقب است. یعنی: تاكنون روی پروژه دیگری كار می كردیم!

245.gif

7. ما پیشگویی می كنیم..... یعنی: 90 درصد احتمال خطا می رود!

245.gif

8. این موضوع در مدارك علمی تعریف نشده. یعنی: تاكنون كسی از اعضا تیم پروژه به این موضوع فكر نكرده است!

245.gif

9. پروژه طوری طراحی شده كه كاملا سیستم بدون نقص كار می كند. یعنی: هرگونه مشكلات بعدی ناشی از عملكرد غلط اپراتورها ست!

245.gif

10. تمام انتخاب اولیه به كنار گذاشته شد. یعنی: تنها فردی كه این موضوع را می فهمید از تیم خارج شده است!

245.gif

11. كل كوشش ما برای اینست كه مشتری راضی شود. یعنی: ما آنقدر از زمان بندی عقبیم كه هر چه كه به مشتری بدهیم راضی می شود!

245.gif

12. تحویل پروژه برای فصل آخر سال اینده پیش بینی شده است. یعنی: كه تا آن زمان ما می توانیم مقصر تاخیر در اجرای پروژه را كسی از میان تیم كارفرما پیدا كنیم!

245.gif

13. روی چند انتخاب بطور همزمان در حال كار هستیم. یعنی: هنوز تصمیم نگرفته ایم چه كنیم!

245.gif

14. تا چند دقیقه دیگر به این موضوع می رسیم. یعنی: فراموشش كنید، الان به اندازه كافی مشكل داریم!

245.gif

15. حالا ما آماده ایم صحبتهای شما را بشنویم. یعنی: شما هر چه می خواهید صحبت كنید كه البته تاثیری در كاری كه ما انجام خواهیم داد ندارد!

245.gif

16. بعلت اهمیت تئوری و عملی این موضوع...... یعنی: بعلت علاقه من به این موضوع!

245.gif

17. سه نمونه جهت مطالعه شما انتخاب شده و آورده شده اند. یعنی: طبیعتا بقیه نمونه ها واجد مشخصاتی كه شما باید بعد از مطالعه به آن برسید،‌ نبوده اند!

245.gif

18. بقیه نتایج در گزارش بعدی ارائه می شود. یعنی: بقیه نتایج را تا فشار نیاورید نخواهیم داد!

245.gif

19. ثابت شده كه .... یعنی: من فكر می كنم كه .....!

245.gif

20. این صحبت شما تا اندازه ای صحیح است. یعنی:از نظر من صحبت شما مطلقا غلط است!

245.gif

21. در این مورد طبق استاندارد عمل خواهیم كرد. یعنی: ازجزئیات كار اصلا اطلاع ندارید!

245.gif

کاره مهندسا همه جوره درسته!! :persiana__hahaha:._,_

• Like 7
لینک به دیدگاه

بعد از اين همه سال، چهره‌ي ويلان را از ياد نمي‌برم. در واقع، در طول سي سال گذشته، هميشـه روز اول مـاه کـه حقوق بازنشستگي را دريافت مي‌کنم، به ياد ويلان مي‌افتم ....

ويلان پتي اف، کارمند دبيرخانه‌ي اداره بود. از مال دنيا، جز حقوق اندک کارمندي هيچ عايدي ديگري نداشت. ويلان، اول ماه که حقوق مي‌گرفت و جيبش پر مي‌شد، شروع مي‌کرد به حرف زدن .... .

روز اول ماه و هنگامي‌که که از بانک به اداره برمي‌گشت، به‌راحتي مي‌شد برآمدگي جيب سمت چپش را تشخيص داد که تمام حقوقش را در آن چپانده بود. .

ويلان از روزي که حقوق مي‌گرفت تا روز پانزدهم ماه که پولش ته مي‌کشيد، نيمي از ماه سيگار برگ مي‌کشيد، نيمـي از مـاه مست بود و سرخوش.. .

من يازده سال با ويلان هم‌کار بودم. بعدها شنيدم، او سي سال آزگار به همين نحو گذران روزگار کرده است. روز آخر کـه من از اداره منتقل مي‌شدم، ويلان روي سکوي جلوي دبيرخانه نشسته بود و سيگار برگ مي‌کشيد. به سراغش رفتم تا از او خداحافظي کنم. .

کنارش نشستم و بعد از کلي حرف مفت زدن، عاقبت پرسيدم که چرا سعي نمي کند زندگي‌اش را سر و سامان بدهد تا از اين وضع نجات پيدا کند؟ .

هيچ وقت يادم نمي‌رود. همين که سوال را پرسيدم، به سمت من برگشت و با چهره‌اي متعجب، آن هم تعجبي طبيعي و اصيل پرسيد: کدام وضع؟ .

بهت زده شدم. همين‌طور که به او زل زده بودم، بدون اين‌که حرکتي کنم، ادامه دادم:همين زندگي نصف اشرافي، نصف گدايي!!!

ويلان با شنيدن اين جمله، همان‌طور که زل زده بود به من، ادامه داد: تا حالا سيگار برگ اصل کشيدي؟

گفتم: نه !

گفت: تا حالا تاکسي دربست گرفتي؟

گفت: تا حالا به يک کنسرت عالي رفتي؟

گفت: تا حالا غذاي فرانسوي خوردي؟

گفت: تا حالا يه هفته مسکو موندي خوش بگذروني؟

گفت: خاک بر سرت، تا حالا زندگي کردي؟

با درماندگي گفتم: آره، .... نه، ... نمي دونم !!! .

ويلان همين‌طور نگاهم مي‌کرد. نگاهي تحقيرآميز و سنگين .. .

حالا که خوب نگاهش مي‌کردم، مردي جذاب بود و سالم. به خودم که آمدم، ويلان جلويم ايستاده بود و تاکسي رسيده بود. ويلان سيگار برگي تعارفم کرد و بعد جمله‌اي را گفت. جمله‌اي را گفت که مسير زندگي‌ام را به کلي عوض کرد. .

ويلان پرسيد: مي‌دوني تا کي زنده‌اي؟

جواب دادم: نه !

ويلان گفت: پس سعي کن دست کم نصف ماه رو زندگي کني.

• Like 6
لینک به دیدگاه

سلام به همگی. اینو میگم ولی بیرونم نندازینا :ws3:

لغتنامه مهندسين عمران:

1. اين بستگي دارد به ...... يعني: جواب سوال شما را نمي دانم!

2. اين موضوع پس از روزها تحقيق و بررسي فهميده شد. يعني: اين موضوع را بطور تصادفي فهميدم!

3. نحوه عمل دستگاه بسيار جالب است. يعني: دستگاه كار مي كند و اين براي ما تعجب انگيز است!

4. كاملا انجام شده يعني: راجع به 10 درصد كار تنها برنامه ريزي شده !

5. ما تصحيحاتي روي سيستم انجام داديم تا آن را ارتقا دهيم. يعني: تمام طراحي ما اشتباه بوده و ما از اول شروع كرده ايم!

6. پروژه بدليل بعضي مشكلات ديده نشده، كمي از برنامه ريزي عقب است. يعني: تاكنون روي پروژه ديگري كار مي كرديم!

7. ما پيشگويي مي كنيم..... يعني: 90 درصد احتمال خطا مي رود!

8. اين موضوع در مدارك علمي تعريف نشده. يعني: تاكنون كسي از اعضا تيم پروژه به اين موضوع فكر نكرده است!

9. پروژه طوري طراحي شده كه كاملا سيستم بدون نقص كار مي كند. يعني: هرگونه مشكلات بعدي ناشي از عملكرد غلط اپراتورها ست!

10. تمام انتخاب اوليه به كنار گذاشته شد. يعني: تنها فردي كه اين موضوع را مي فهميد از تيم خارج شده است!

11. كل كوشش ما براي اينست كه مشتري راضي شود. يعني: ما آنقدر از زمان بندي عقبيم كه هر چه كه به مشتري بدهيم راضي مي شود!

12. تحويل پروژه براي فصل آخر سال اينده پيش بيني شده است. يعني: كه تا آن زمان ما مي توانيم مقصر تاخير در اجراي پروژه را كسي از ميان تيم كارفرما پيدا كنيم!

13. روي چند انتخاب بطور همزمان در حال كار هستيم. يعني: هنوز تصميم نگرفته ايم چه كنيم!

14. تا چند دقيقه ديگر به اين موضوع مي رسيم. يعني: فراموشش كنيد، الان به اندازه كافي مشكل داريم!

15. حالا ما آماده ايم صحبتهاي شما را بشنويم. يعني: شما هر چه مي خواهيد صحبت كنيد كه البته تاثيري در كاري كه ما انجام خواهيم داد ندارد!

16. بعلت اهميت تئوري و عملي اين موضوع...... يعني: بعلت علاقه من به اين موضوع!

17. سه نمونه جهت مطالعه شما انتخاب شده و آورده شده اند. يعني: طبيعتا بقيه نمونه ها واجد مشخصاتي كه شما بايد بعد از مطالعه به آن برسيد،‌ نبوده اند!

18. بقيه نتايج در گزارش بعدي ارائه مي شود. يعني: بقيه نتايج را تا فشار نياوريد نخواهيم داد!

19. ثابت شده كه .... يعني: من فكر مي كنم كه .....!

20. اين صحبت شما تا اندازه اي صحيح است. يعني:از نظر من صحبت شما مطلقا غلط است!

21. در اين مورد طبق استاندارد عمل خواهيم كرد. يعني: ازجزئيات كار اصلا اطلاع نداريد!

• Like 5
لینک به دیدگاه
برخی از مشاورین و پیمانکاران در بیان ویژگیهای دستگاههای خود كلماتی ذكر می كنند، معنی این كلمات و عبارات را بدانید (جدی نگیرید!)

1. این بستگی دارد به ...... یعنی: جواب سوال شما را نمی دانم!

10.gif

2. این موضوع پس از روزها تحقیق و بررسی فهمیده شد. یعنی: این موضوع را بطور تصادفی فهمیدم!

245.gif

3. نحوه عمل دستگاه بسیار جالب است. یعنی: دستگاه كار می كند و این برای ما تعجب انگیز است!

245.gif

4. كاملا انجام شده یعنی: راجع به 10 درصد كار تنها برنامه ریزی شده !

245.gif

5. ما تصحیحاتی روی سیستم انجام دادیم تا آن را ارتقا دهیم. یعنی: تمام طراحی ما اشتباه بوده و ما از اول شروع كرده ایم!

245.gif

6. پروژه بدلیل بعضی مشكلات دیده نشده، كمی از برنامه ریزی عقب است. یعنی: تاكنون روی پروژه دیگری كار می كردیم!

245.gif

7. ما پیشگویی می كنیم..... یعنی: 90 درصد احتمال خطا می رود!

245.gif

8. این موضوع در مدارك علمی تعریف نشده. یعنی: تاكنون كسی از اعضا تیم پروژه به این موضوع فكر نكرده است!

245.gif

9. پروژه طوری طراحی شده كه كاملا سیستم بدون نقص كار می كند. یعنی: هرگونه مشكلات بعدی ناشی از عملكرد غلط اپراتورها ست!

245.gif

10. تمام انتخاب اولیه به كنار گذاشته شد. یعنی: تنها فردی كه این موضوع را می فهمید از تیم خارج شده است!

245.gif

11. كل كوشش ما برای اینست كه مشتری راضی شود. یعنی: ما آنقدر از زمان بندی عقبیم كه هر چه كه به مشتری بدهیم راضی می شود!

245.gif

12. تحویل پروژه برای فصل آخر سال اینده پیش بینی شده است. یعنی: كه تا آن زمان ما می توانیم مقصر تاخیر در اجرای پروژه را كسی از میان تیم كارفرما پیدا كنیم!

245.gif

13. روی چند انتخاب بطور همزمان در حال كار هستیم. یعنی: هنوز تصمیم نگرفته ایم چه كنیم!

245.gif

14. تا چند دقیقه دیگر به این موضوع می رسیم. یعنی: فراموشش كنید، الان به اندازه كافی مشكل داریم!

245.gif

15. حالا ما آماده ایم صحبتهای شما را بشنویم. یعنی: شما هر چه می خواهید صحبت كنید كه البته تاثیری در كاری كه ما انجام خواهیم داد ندارد!

245.gif

16. بعلت اهمیت تئوری و عملی این موضوع...... یعنی: بعلت علاقه من به این موضوع!

245.gif

17. سه نمونه جهت مطالعه شما انتخاب شده و آورده شده اند. یعنی: طبیعتا بقیه نمونه ها واجد مشخصاتی كه شما باید بعد از مطالعه به آن برسید،‌ نبوده اند!

245.gif

18. بقیه نتایج در گزارش بعدی ارائه می شود. یعنی: بقیه نتایج را تا فشار نیاورید نخواهیم داد!

245.gif

19. ثابت شده كه .... یعنی: من فكر می كنم كه .....!

245.gif

20. این صحبت شما تا اندازه ای صحیح است. یعنی:از نظر من صحبت شما مطلقا غلط است!

245.gif

21. در این مورد طبق استاندارد عمل خواهیم كرد. یعنی: ازجزئیات كار اصلا اطلاع ندارید!

245.gif

کاره مهندسا همه جوره درسته!! :persiana__hahaha:._,_

لغتنامه مهندسين عمران:

2. اين موضوع پس از روزها تحقيق و بررسي فهميده شد. يعني: اين موضوع را بطور تصادفي فهميدم!

3. نحوه عمل دستگاه بسيار جالب است. يعني: دستگاه كار مي كند و اين براي ما تعجب انگيز است!

5. ما تصحيحاتي روي سيستم انجام داديم تا آن را ارتقا دهيم. يعني: تمام طراحي ما اشتباه بوده و ما از اول شروع كرده ايم!

6. پروژه بدليل بعضي مشكلات ديده نشده، كمي از برنامه ريزي عقب است. يعني: تاكنون روي پروژه ديگري كار مي كرديم!

8. اين موضوع در مدارك علمي تعريف نشده. يعني: تاكنون كسي از اعضا تيم پروژه به اين موضوع فكر نكرده است!

9. پروژه طوري طراحي شده كه كاملا سيستم بدون نقص كار مي كند. يعني: هرگونه مشكلات بعدي ناشي از عملكرد غلط اپراتورها ست!

10. تمام انتخاب اوليه به كنار گذاشته شد. يعني: تنها فردي كه اين موضوع را مي فهميد از تيم خارج شده است!

11. كل كوشش ما براي اينست كه مشتري راضي شود. يعني: ما آنقدر از زمان بندي عقبيم كه هر چه كه به مشتري بدهيم راضي مي شود!

12. تحويل پروژه براي فصل آخر سال اينده پيش بيني شده است. يعني: كه تا آن زمان ما مي توانيم مقصر تاخير در اجراي پروژه را كسي از ميان تيم كارفرما پيدا كنيم!

13. روي چند انتخاب بطور همزمان در حال كار هستيم. يعني: هنوز تصميم نگرفته ايم چه كنيم!

14. تا چند دقيقه ديگر به اين موضوع مي رسيم. يعني: فراموشش كنيد، الان به اندازه كافي مشكل داريم!

15. حالا ما آماده ايم صحبتهاي شما را بشنويم. يعني: شما هر چه مي خواهيد صحبت كنيد كه البته تاثيري در كاري كه ما انجام خواهيم داد ندارد!

17. سه نمونه جهت مطالعه شما انتخاب شده و آورده شده اند. يعني: طبيعتا بقيه نمونه ها واجد مشخصاتي كه شما بايد بعد از مطالعه به آن برسيد،‌ نبوده اند!

18. بقيه نتايج در گزارش بعدي ارائه مي شود. يعني: بقيه نتايج را تا فشار نياوريد نخواهيم داد!

21. در اين مورد طبق استاندارد عمل خواهيم كرد. يعني: ازجزئيات كار اصلا اطلاع نداريد!

تکراریه برو بیرون:icon_pf (10):

:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه

لغتنامه مهندسين عمران:

نه میخام بدونم واقعا هدفت چی بود...؟:w58:

نه بگو دیگه ...:banel_smiley_4:

هدفت چی بود...؟:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هدف تنها زدن پست بود و بس :ws3:

بعد میگه اسپم نکنیدااااااا....:banel_smiley_4:

شما خودت پدر علم اسپمی....:w00:

با اون قیافت....:whistle:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بعد میگه اسپم نکنیدااااااا....:banel_smiley_4:

شما خودت پدر علم اسپمی....:w00:

با اون قیافت....:whistle:

شوما اینو داشته باش:

با سلام خدمته حضار محترم و مدعوین گرامی! Ghelyon.gif

این تاپیک به منظوره گفتگوی آزاد و اسپمو این حرفاس که به خاطر اسپم پا نشیم بریم تالار گفتگو آزاد! :persiana__hahaha:

در ضمن اسپما هم لطفا یه اپسیلون رنگو بوی مهندسی و حرفه ای داشته باشه که دیگه زیاد ضایع بازی نباشه! pichak.gif

آفرین...:TAEL_SmileyCente:wubpink.gif

تقریباً تو هر تالاری یه همچین تاپیکی هست. خارج از اون تاپیکا:

:w75: اسپم ممنوع

:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

تقریباً تو هر تالاری یه همچین تاپیکی هست. خارج از اون تاپیکا:

:w75: اسپم ممنوع

:ws3:

چیکارش داری بچه روووو

بذار بازیشو بکنه....

• Like 2
لینک به دیدگاه
ووااو چه همه پایه اسپمن! :Ghelyon:

يا الله ...

سلام اليكم :ws53:

اجازه هست ....

آقا امين يخورده جمع و جور تر شو من بشينم خب... :w16:

آبجي شما خسته نشدي از بس قول قول ميكشي .... بابا تنگي نفس ميگيري :ws37:(چرا اينجا شكلك پسرونه نداره)

تمام تالار دود قول قولت گرفته :167:

حالا جنسش چيه اگه پرتقال بي زحمت اين شيلنگش بده به ما :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

می بینم که...بله...خیلی چیزا می بینم:167:...چه اسپم کده ای بشه اینجا:shad:...این اسپم ها خمس و زکات داره ها :gol cheshmak:به ازای هر 10 تا اسپم باید یه پست مفید بزارید:zadan:...داش امیر قلیون من باحال تره واسه من دوسیب قهوه است:Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بوی اسپم آید همی

شاید رسد از آن به ما کمی

دلم هوای اسپم دارد

اه اه چه هوای جلفی دارد!!!!!!!!!

من هروخ تاپیک مفید میزدم میشد اسپم سرا حالا دیگه این تاپیک خودش اصله اسپمه ببین دیگه چه شود!!! :ws3:

لینک به دیدگاه

من خواب دیدم یا واقعا انجمن پریده بود؟؟

چرا لیست شکلکام اینجوری شده ؟؟

اه اصلا چه خبره اینجا

این یه پستمفید بودااااا

سیلام:icon_pf (44):

لینک به دیدگاه
يا الله ...

سلام اليكم :ws53:

اجازه هست ....

آقا امين يخورده جمع و جور تر شو من بشينم خب... :w16:

آبجي شما خسته نشدي از بس قول قول ميكشي .... بابا تنگي نفس ميگيري :ws37:(چرا اينجا شكلك پسرونه نداره)

تمام تالار دود قول قولت گرفته :167:

حالا جنسش چيه اگه پرتقال بي زحمت اين شيلنگش بده به ما :ws3:

به به انقده خوشم میاد پای مدیرا رو به اسپم بازی وا میکنم!laugh1.gif

اصلا هدفه اصلی این تاپیک همینه! اغفال! laugh1.gif

پرتغال چیه اونکه ماله تازه کاراس....واسه ما طعمه شرابه! :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
می بینم که...بله...خیلی چیزا می بینم:167:...چه اسپم کده ای بشه اینجا:shad:...این اسپم ها خمس و زکات داره ها :gol cheshmak:به ازای هر 10 تا اسپم باید یه پست مفید بزارید:zadan:...داش امیر قلیون من باحال تره واسه من دوسیب قهوه است:Ghelyon:

تازه اولشه رضا .... :w16:

بزا این تاپیک پا بگیره اونوخ خیلی چیزای جالبتری می بینی!!!laugh1.gif

من خواب دیدم یا واقعا انجمن پریده بود؟؟

چرا لیست شکلکام اینجوری شده ؟؟

اه اصلا چه خبره اینجا

این یه پستمفید بودااااا

سیلام:icon_pf (44):

آره بابا رفته بود رو هوا!laugh1.gif

من موندم اگه این همه مرام نداشتم واقعا نواندیشان چیکار باید میکرد؟ :ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
تازه اولشه رضا .... :w16: