senjed a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ قربونت طیبه جان یه راهنمایی کن: مربوط به نوع دم در نماتدها نمیشه؟ فکر میکنم شنیده بوده باشم! فکر نمیکنم دم نماتدها این شکلی باشه! حتما شنیدی!مربوط به آسکومیستهاس! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چمیدونم باید متوجه شدی باشی من اهل حفظیات نیستم! یعنی چیزی رو حفظ نمیکنم همینطوری یه چیزی ته کله پوکم رو قلقلک داد! منم گفتم! میگم این نمیشه: اون حلقه ای که توی ریسه آسکزا قبل از تشکیل آسک ایجاد میشد توی بازیدیا هم بود نه!؟ 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ فکر نمیکنم دم نماتدها این شکلی باشه!حتما شنیدی!مربوط به آسکومیستهاس! و راستی من نگفتم شکل دم نماتده که! گفتم شاید مربوط به عقب مقبای نماتد باشه ... 3 لینک به دیدگاه
senjed a 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ چمیدونم باید متوجه شدی باشی من اهل حفظیات نیستم! یعنی چیزی رو حفظ نمیکنم همینطوری یه چیزی ته کله پوکم رو قلقلک داد! منم گفتم! میگم این نمیشه: اون حلقه ای که توی ریسه آسکزا قبل از تشکیل آسک ایجاد میشد توی بازیدیا هم بود نه!؟ آفرین درسته !!! منم حفظیاتم خوب نیست ! eeeتوی بازیدیومیستهاهم هست ! من زیاد از بازیدیومیستها نمیدونم واژه بعد با شما! 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۰ آفرین درسته !!! منم حفظیاتم خوب نیست !eeeتوی بازیدیومیستهاهم هست ! من زیاد از بازیدیومیستها نمیدونم واژه بعد با شما! نمیدونم هست یا نه پرسیدم اما فکر کنم یه همچین چیزی بود حالا شاید اسمش فرق کنه 4 لینک به دیدگاه
ساره می 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، ۱۳۹۱ انگلی که انگل اولیه رو پارازیت کنه 2 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، ۱۳۹۱ میشه هایپرپارازیتوئید ... البته روال این مسابقه اینه که واژه رو بپرسی و اگر کسی بود بیاد تعریف اون واژه رو بگه ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده