senjed a 59 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 قربونت طیبه جان یه راهنمایی کن: مربوط به نوع دم در نماتدها نمیشه؟ فکر میکنم شنیده بوده باشم! فکر نمیکنم دم نماتدها این شکلی باشه! حتما شنیدی!مربوط به آسکومیستهاس! 2
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 چمیدونم باید متوجه شدی باشی من اهل حفظیات نیستم! یعنی چیزی رو حفظ نمیکنم همینطوری یه چیزی ته کله پوکم رو قلقلک داد! منم گفتم! میگم این نمیشه: اون حلقه ای که توی ریسه آسکزا قبل از تشکیل آسک ایجاد میشد توی بازیدیا هم بود نه!؟ 2
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 فکر نمیکنم دم نماتدها این شکلی باشه!حتما شنیدی!مربوط به آسکومیستهاس! و راستی من نگفتم شکل دم نماتده که! گفتم شاید مربوط به عقب مقبای نماتد باشه ... 3
senjed a 59 ارسال شده در 18 بهمن، 2011 چمیدونم باید متوجه شدی باشی من اهل حفظیات نیستم! یعنی چیزی رو حفظ نمیکنم همینطوری یه چیزی ته کله پوکم رو قلقلک داد! منم گفتم! میگم این نمیشه: اون حلقه ای که توی ریسه آسکزا قبل از تشکیل آسک ایجاد میشد توی بازیدیا هم بود نه!؟ آفرین درسته !!! منم حفظیاتم خوب نیست ! eeeتوی بازیدیومیستهاهم هست ! من زیاد از بازیدیومیستها نمیدونم واژه بعد با شما! 2
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 18 بهمن، 2011 آفرین درسته !!! منم حفظیاتم خوب نیست !eeeتوی بازیدیومیستهاهم هست ! من زیاد از بازیدیومیستها نمیدونم واژه بعد با شما! نمیدونم هست یا نه پرسیدم اما فکر کنم یه همچین چیزی بود حالا شاید اسمش فرق کنه 4
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 13 خرداد، 2013 میشه هایپرپارازیتوئید ... البته روال این مسابقه اینه که واژه رو بپرسی و اگر کسی بود بیاد تعریف اون واژه رو بگه ... 2
ارسال های توصیه شده