mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ مخالفمقدیما بنا بر لذت مرد بود فقط و زن فقط یه وسیله بود و گاها با روش های وحشیانه ای این عمل صورت میگرفت ....میتونم چند نمونه از قوانین قضایی در این مورد رو برات بیارم ولی الان رضایت طرفین تو روابطه کاملا درسته داداش 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ مخالفمقدیما بنا بر لذت مرد بود فقط و زن فقط یه وسیله بود و گاها با روش های وحشیانه ای این عمل صورت میگرفت ....میتونم چند نمونه از قوانین قضایی در این مورد رو برات بیارم ولی الان رضایت طرفین تو روابطه الان که خیلی بدتره بابا. دیگه توی سینماها و فیلم هایی که ما میگیم بهش مستهجن، نقش زن کاملا مشخصه. تنها چیزی هم که توی این فیلم ها دیده نمیشه عشقه، به نظرم شهوت در اولویت هست و داره جاش با عشق تعویض میشه. زمان قدیم منظورم تو فرهنگ خودمون بود،فرهنگ ایرانی و بسیاری از داستان های عاشقانه. اونیکه زن رو برده مرد کرده و چندتا چندتا صیغه میکنه،فرهنگ تحجره که نمیخوام اسمش رو بیارم. توی خود غرب هم زن ها در گذشته ارج و قرب بیشتری داشتن، الان دید کالا و مد و بدن بهشون به مراتب بیشتر از عقل هست، البته وضعیتشون باز از خاورمیانه بهتره. 2 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ تنها چیزی هم که توی این فیلم ها دیده نمیشه عشقه، به نظرم شهوت در اولویت هست و داره جاش با عشق تعویض میشه. موافقم شدیدا 3 لینک به دیدگاه
mojhde.z 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۱ والا من هنوز مجردم ایشالا متاهل شدم میگم دیدن این فیلما خوبه یانه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ولی فکر میکنم خوب نباشه چون این فیلما یجورایی وحشیانست 2 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اصلا این فیلم ها رو تو روابط زناشویی قبول ندارم لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اصلا این فیلم ها رو تو روابط زناشویی قبول ندارم پس توی چه روابطی قبول داری؟ لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ پس توی چه روابطی قبول داری؟ اون فیلم ها مشکلی رو حل نمیکنه لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ اون فیلم ها مشکلی رو حل نمیکنه چه مشکلی؟ اگر مشکلی هست چه چیزی اون مشکلات رو حل میکنه؟ اگر هم مشکلی نیست،پس بحثی نیست. لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ من دارم با توجه به این موضوع جواب میدم دیدگاههای متفاوتی وجود دارد اما از نظر اینجانب، تماشای فیلمهایی كه با تصاویر جنسی همراهند، ممكن است در برخی موارد خاص در كوتاهمدت موجب تحریك جنسی شود اما در درازمدت به عللی كه به آن اشاره میكنم به از هم گسیختگی روابط زناشویی میانجامد: • كاهش اعتماد به نفس: تماشای فیلمهای جنسی با توجه به رفتارهای اغراقآمیز بازیگران کمکم باعث میشود زوجین درباره طبیعیبودن عملكرد جنسی خود دچار تردید شوند و خود را بسیار ضعیفتر از آنچه هستند، بپندارند و از روابط زناشویی بیش از گذشته فاصله بگیرند. • مقایسه منفی: جذابیتهای اغراقآمیز و تصنعی چنین فیلمهایی گاهی باعث میشود جذابیتهای همسر، كمرنگ شده و با تشدید بیمیلی جنسی همسر، میزان فعالیت جنسی زوجین از مقدار فعلی نیز كمتر شود. • تقلید: برخی رفتارهای بازیگران این فیلمها با وجود جذابیتهای بصری، گاه بسیار دردناك و آسیبزننده است و زوجین ناآگاه که سعی در تقلید از آن دارند، موجب بیرغبتی همسر به روابط زناشویی میشود. • وابستگی: هرچند در ابتدای امر زوجین با قصد بهبود روابط فیمابین به تماشای چنین فیلمهایی مینشینند اما در ادامه، یكی از زوجین یا هر دو متوجه میشوند كه اگر در گذشته وقتی را برای با هم بودن صرف میكردند اكنون همه یا بخشی از آن وقت را برای دیدن انواع و اقسام فیلمهای مستهجن پر میكنند و به این ترتیب، فیلمهایی كه قرار بود باعث نزدیكی بیشتر زوجین به یكدیگر شود اكنون عاملی برای فاصله بیشتر آنها از یكدیگر شده است.چه مشکلی؟ اگر مشکلی هست چه چیزی اون مشکلات رو حل میکنه؟ خوت طرفین با شناخت همدیگه میتونن مشکل خودشون رو حل کنن اگر هم مشکلی نیست،پس بحثی نیست. 1 لینک به دیدگاه
ماتینا 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۱ چه مشکلی؟اگر مشکلی هست چه چیزی اون مشکلات رو حل میکنه؟ اگر هم مشکلی نیست،پس بحثی نیست. من دارم با توجه به این موضوع( دیدگاههای متفاوتی وجود دارد اما از نظر اینجانب، تماشای فیلمهایی كه با تصاویر جنسی همراهند، ممكن است در برخی موارد خاص در كوتاهمدت موجب تحریك جنسی شود اما در درازمدت به عللی كه به آن اشاره میكنم به از هم گسیختگی روابط زناشویی میانجامد: • كاهش اعتماد به نفس: تماشای فیلمهای جنسی با توجه به رفتارهای اغراقآمیز بازیگران کمکم باعث میشود زوجین درباره طبیعیبودن عملكرد جنسی خود دچار تردید شوند و خود را بسیار ضعیفتر از آنچه هستند، بپندارند و از روابط زناشویی بیش از گذشته فاصله بگیرند. • مقایسه منفی: جذابیتهای اغراقآمیز و تصنعی چنین فیلمهایی گاهی باعث میشود جذابیتهای همسر، كمرنگ شده و با تشدید بیمیلی جنسی همسر، میزان فعالیت جنسی زوجین از مقدار فعلی نیز كمتر شود. • تقلید: برخی رفتارهای بازیگران این فیلمها با وجود جذابیتهای بصری، گاه بسیار دردناك و آسیبزننده است و زوجین ناآگاه که سعی در تقلید از آن دارند، موجب بیرغبتی همسر به روابط زناشویی میشود. • وابستگی: هرچند در ابتدای امر زوجین با قصد بهبود روابط فیمابین به تماشای چنین فیلمهایی مینشینند اما در ادامه، یكی از زوجین یا هر دو متوجه میشوند كه اگر در گذشته وقتی را برای با هم بودن صرف میكردند اكنون همه یا بخشی از آن وقت را برای دیدن انواع و اقسام فیلمهای مستهجن پر میكنند و به این ترتیب، فیلمهایی كه قرار بود باعث نزدیكی بیشتر زوجین به یكدیگر شود اكنون عاملی برای فاصله بیشتر آنها از یكدیگر شده است.) میگم مشکل با این روش حل نمیشه و دوم اینکه خودت طرفین با شناخت بیشتر همدیگه میتونن مشکلشون رو حل کنن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده