رفتن به مطلب

کاش می ماندم!

ارسال های توصیه شده

برادرم با تحکم خاصی گفت باید تو بری من کار دارم باید بمانم

با ناراحتی بیرون زدم

لرزش زمین چند ثانیه بیش طول نکشید تا همه چیز با خاک یکسان شود

کاش می ماندم!!

شاید زلزله ای لازم باشد تا مخ ما ادم ها برای چند لحظه هم که شده تکانی بخورد

• Like 30
لینک به دیدگاه
برادرم با تحکم خاصی گفت باید تو بری من کار دارم باید بمانم

با ناراحتی بیرون زدم

لرزش زمین چند ثانیه بیش طول نکشید تا همه چیز با خاک یکسان شود

کاش می ماندم!!

شاید زلزله ای لازم باشد تا مخ ما ادم ها برای چند لحظه هم که شده تکانی بخورد

:sigh:

به نظر من وقتی پیمونه عمر سر نیاد امکان نداره کسی بمیره

حتما زلزله وحشتناک بم یادتونه:sigh:

دختر و داماد و دوتا از نوه های یکی از دوستان پدرم تو شهر بم زندگی میکردن پسر دوست پدرم میخواست بره خدمت تصمیم گرفت از شمال حرکت کنه به طرف بم بخاطر اینکه بره خواهر و بچه های خواهرش و ببینه و بعد بره کرمانشاه:sigh:

بنده خدا ساعت 7 غروب میرسه بم و تصمیم داشت صبح فردا حرکت کنه به طرف کرمانشاه :sigh:

ولی کی میدونست اونشب قرار زلزله بیاد و این پسر سرباز و دو تا بچه و بابای بچه ها فوت کنن و خواهرشون جنازشون و از خاک بیرون بکشه:sigh:

فکرش و کن از شما تا بم رفت و....

پس اگه زمان مرگ بشه زمین و زمان اگه دست به دست بدن فایده نداره....:sigh:

• Like 14
لینک به دیدگاه

دختر و داماد و دوتا از نوه های یکی از دوستان پدرم تو شهر بم زندگی میکردن پسر دوست پدرم میخواست بره خدمت تصمیم گرفت از شمال حرکت کنه به طرف بم بخاطر اینکه بره خواهر و بچه های خواهرش و ببینه و بعد بره کرمانشاه:sigh:

بنده خدا ساعت 7 غروب میرسه بم و تصمیم داشت صبح فردا حرکت کنه به طرف کرمانشاه :sigh:

ولی کی میدونست اونشب قرار زلزله بیاد و این پسر سرباز و دو تا بچه و بابای بچه ها فوت کنن و خواهرشون جنازشون و از خاک بیرون بکشه:sigh:

امروز اینجا یه زمین لرزه کوچیک اومد

جالب بود بعد از اینکه تموم شد حرف بعضیا این بود که زودتر بریم نماز ایاتش رو بخونیم اگرچه این نماز مثل نماز ماه گرفتگی نیست که زود قضا بشه ...

می بینی ؟؟؟ اگه ژاپنی ها هم مینشستن نماز ایات می خوندن تا حلال 100 بار کشورشون کنف یکون شده بود

حرفات کاملا متینه شقی:flowerysmile:

• Like 6
لینک به دیدگاه
امروز اینجا یه زمین لرزه کوچیک اومد

جالب بود بعد از اینکه تموم شد حرف بعضیا این بود که زودتر بریم نماز ایاتش رو بخونیم اگرچه این نماز مثل نماز ماه گرفتگی نیست که زود قضا بشه ...

می بینی ؟؟؟ اگه ژاپنی ها هم مینشستن نماز ایات می خوندن تا حلال 100 بار کشورشون کنف یکون شده بود

حرفات کاملا متینه شقی:flowerysmile:

:icon_redface::icon_redface:

لینک به دیدگاه

موافقم

همين چند هفته قبل مامان من كه عمرا تنها ميرفت اون يكي خونمون

رفت اون خونه

واسه خودش رفت بالاي نردبون

افتاد از اون بالا:icon_pf (34):

بابام اتفاقي فهميد

اجل بخاد بكشه ميكشه

به مامانم ميگيم چرا رفتي اونور

ميگه يه حسي بهم گفت:w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
موافقم

همين چند هفته قبل مامان من كه عمرا تنها ميرفت اون يكي خونمون

رفت اون خونه

واسه خودش رفت بالاي نردبون

افتاد از اون بالا:icon_pf (34):

بابام اتفاقي فهميد

اجل بخاد بكشه ميكشه

به مامانم ميگيم چرا رفتي اونور

ميگه يه حسي بهم گفت:w00:

تو همین زلزله هم که مرکزش کازرون استان فارس بوده و تا اهواز هم ادامه داشته هیچ کس نمرده فقط یه کشاورز بیچاره که سر چاه بوده می فته تو چاه میمیره !!!

• Like 5
لینک به دیدگاه
تو همین زلزله هم که مرکزش کازرون استان فارس بوده و تا اهواز هم ادامه داشته هیچ کس نمرده فقط یه کشاورز بیچاره که سر چاه بوده می فته تو چاه میمیره !!!

:icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

ولی کی میدونست اونشب قرار زلزله بیاد و این پسر سرباز و دو تا بچه و بابای بچه ها فوت کنن و خواهرشون جنازشون و از خاک بیرون بکشه

sigh.gif

شقی

sigh.gif

چن روز پیش پسر دوست مامان که فارغ التحصیل شده - دوستاش ازش سور می خوان - میرن باغ پدر آقا پسر اصرار می کنه که شب رو باغ نمونید ، پسر برمی گرده ولی دوستاش مصرانه شب رو اونجا می خوابن ، تو اتاق بسته ، دود زغال یکیشونو خفه می کنه ، ( یه جوون تازه فارغ التحصیل - کرجی بود ) دو تای دیگه هم الان آی سی یو هستن sigh.gif

کاش نمی ماندند

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...

هدف از زیر خاک کشیدن این تاپیک 2 تا بود(اینتر): 1-برای زیر آوار ماندگان زلزله ترکیه دعا بکنید(اینتر) 2- چند پست اول و صمیمیت بین ارسال کننده هاش رو یاآوری کنم(اینتر) شکلک ندارم، شکلک بای بای(اینتر هم نداشتم)

• Like 9
لینک به دیدگاه
هدف از زیر خاک کشیدن این تاپیک 2 تا بود(اینتر): 1-برای زیر آوار ماندگان زلزله ترکیه دعا بکنید(اینتر) 2- چند پست اول و صمیمیت بین ارسال کننده هاش رو یاآوری کنم(اینتر) شکلک ندارم، شکلک بای بای(اینتر هم نداشتم)

تشکر بابت اهدافت

اره امیدوارم قربانیان زلزله ترکیه بیشتر نشه

این داستانک رو دقیقا ظهر روز دوشنبه نوشتم یادم هست اون موقعه تازه برگشته بودم خونه وقتی هم زلزله شروع شد بابام بود که تو اتاقا دنبال ما میگشت که بگه بریم بیرون زیاد طول نکشید اما ترس عجیبی همراش بود ترس از دست دادن خیلی دردناک اونم نزدیک ترین کسای ادم ..

تنها حرف زلزله ویرانی نیست حرفایی از جنس دوست داشتن و مهربانی هم داره وقتی بفهمیم که فرصد با هم بودن خیلی کمه ، وقتی بفهمیم ما مالک همیشگی و ابدی هم نیستیم بیشتر قدر هم را میدونیم

• Like 10
لینک به دیدگاه

راستی وقتی آغا رفته بودن کرمانشاه شبنامه های در پایتخت توزیع شده بود مبنی بر اینکه مردم تهران به خاطر سفر آغا ترس وقوع زلزله رو دارن و بر این باور دارند که تنها دلیل نیومدن زلزله وجود آغا در تهران هست!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

با نظر شقایق موافقم .

یکی ماشینش رو چپ میکنه هیچیش نمیشه یکی تو یه تصادف ساده میمیره.

بابام همیشه میگه خدا روزی که آدمو آفریده تاریخ مرگشم مشخص کرده و جز خودش هم کسی نمیتونه تغییرش بده

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی ماشینش رو چپ میکنه هیچیش نمیشه یکی تو یه تصادف ساده میمیره.

البته باید ببینی ماشینش ساخت وطن بوده یا نه

نکات ایمنی رو رعایت کرده یا نه....

همه اینا هست عزیز

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته باید ببینی ماشینش ساخت وطن بوده یا نه

نکات ایمنی رو رعایت کرده یا نه....

همه اینا هست عزیز

آره اینا هست ولی باید خدا بخواد که یکی زنده بمونه

تو زلزله بم اگه یادت باشه چند نفری بودند که چند روز زیر آوار بودن ولی زنده موندن

• Like 2
لینک به دیدگاه

وقتی هواپیما از ارتفاع چن هزار پایی سقوط میکنه و یک نفر زنده میمونه

مطمئن میشم که اگه قرار باشه یکی نمیره نمیمیره!

و اگر قرار باشه یکی بمیره آجر بالا سرش از سقف میوفته رو سرش و تو رختخوابش میمیره!

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...