somaye2 244 ارسال شده در 27 آذر، 2010 این تست حافظه تصویری می تونه سن مغز شما رو تعیین کنه . در صفحه ای که براتون باز میشه روی start یا replay کلیک کنید. بعد از شمارش معکوس، چند تا عدد نشون داده میشه (برای چند ثانیه کوتاه) بعد از اون اعداد محو می شن و شما باید با ماوس روی محل عدد ها که با دایره نشون داده میشه از کوچیک به بزرگ کلیک کنید. از مرحله آسون شروع می شه و بعد سخت تر میشن و در پایان 10 مرحله سن مغز شما رو بر اساس عملکردتون به شما می گه . توجه کنین که : اگه مراحل رو درست انجام بدید در مراحل آخر تعداد دایره هایی که نشون میده از اعداد نشان داده شده بیشتره و نباید روی دایره هایی که پوچ هستن کلیک کنین. چنانچه هر 10 مرحله رو درست انجام بدید سن مغز شما 20 سال نشون داده میشه. در صورتی که تمام مراحل رو غلط جواب بدید سن مغزتون 120 سال نشون داده میشه. جا نخورید . حقیقت تلخه! راستش رو بگین ها کلیک کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
abie bicaran 2325 ارسال شده در 27 آذر، 2010 ماله من 58 شد :icon_pf (34): البته بگم که من الان از دانشگاه اومدم و مغزم خسته بودا 1
afshin18 11175 ارسال شده در 28 آذر، 2010 من نمی تونم بازی کنم با اینکه همه اش یادم میمونه ولی تا کلیک می کنم عدد رو بزنم یه دفعه عدد خودش ظاهر میشه 2
hilda 13376 ارسال شده در 28 آذر، 2010 من نمی تونم بازی کنم با اینکه همه اش یادم میمونه ولی تا کلیک می کنم عدد رو بزنم یه دفعه عدد خودش ظاهر میشه برنامه هه واسه افشین ارور میزنه.. اینجوری--->. میگه اخه افشین و مغز...؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زهی خیال باطل.....:icon_pf (34): 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 28 آذر، 2010 من نمی تونم بازی کنم با اینکه همه اش یادم میمونه ولی تا کلیک می کنم عدد رو بزنم یه دفعه عدد خودش ظاهر میشه افشین جان باید اعداد رو از کم به زیاد روشون کلیک کنی یعنی باید با توجه به سیر نزولی اعداد بر روی دایره ها کلیک کنی یعنی اولین دایره کوچکترین عدد باشه و به ترتیب به بزرگ 2
afshin18 11175 ارسال شده در 28 آذر، 2010 برنامه هه واسه افشین ارور میزنه.. اینجوری--->.میگه اخه افشین و مغز...؟؟؟؟؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام زهی خیال باطل.....:icon_pf (34): گم ورو
ارسال های توصیه شده