Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ خب تصمیم گرفتم که تو هر تالار به کمک مدیران و اعضای ویژه اون تالار، مشکلات و نقاط قوت و ضعف تالار و همینطور پتانسیل هاش رو شناسایی کنیم. تا بتونیم راهکارهایی رو ارائه بدیم که نقاط ضعفش برطرف بشه و از اون پتانسیل ها هم استفاده کنیم. و در نهایت برنامه یکساله مدونی رو واسه تالار تهیه کنیم. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سلام طرح خیلی خوبیه خوب خودم اول شروع میکنم اساسی ترین مشکلی که تالار صنایع داره در حال حاضر کم بودن(خیلی خیلی کم بودن) اعضای فعال تالار هست با وجود اینکه من تبلیغات زیادی کردم هم دعوت تو ویزیتورها هم خصوصی اما استقبالی نشده منم دیگه مگه چقدر میتونم مطلب بذارم همکارم هم تلاش خودش رو میکنه ولی خوب همیشه تالارها به افراد متخصص نیازمندن که ما در تالارمون درسته کم نداریم ولی خیلی فعال نیستن و این باعث میشه تالار رو به رکود بذاره من خودم تازه تازه وارد بحثهای تخصصی رشته ام شدم یعنی تازه آخر این ترم من پروژه تحویل میدم که میتونه برا تالارم مفید باشه برای قسمت آموزشیش هم همینطوره دقیقا خوب فعلا همینا تا بقیه هم بیان و نظراتشون رو هم بگن 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ ممنونم از نظراتی که دادی. خوب جمع بندی صحبتات این بود: نقاط ضعف: کمبود کاربر، فعال نبودن کاربرای متخصص فعلی حالا منتظر صحبت های سایر دوستان هم هستیم. تا بعدش به کمک همدیگه راهکارهایی رو واسه حل این مشکلات ارائه بدیم. 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااااام محمد تالار ما هیچ مشکلی نداره جان خودم ولی همونطور که یوحی گفت ما کمبود کاربر داریم من که پنج شیش نفر رو اوردم اینجا ولی خوشبختانه یا متاسفانه مدتی که هی سایت می ترکید اومدن سر زدن دیدن نواندیشان بستس ، خوب دلسرد شدن دیگه:icon_pf (34): بعد اینکه ما نیازمند عضوهایی هستیم که حداقل مدرک کارشناسی رو گرفته باشن و تسلطشون نسبت به مباحث بیشتر باشه الان اگه دقت کنی تالار صنایع تقریبا هر دورورز یه بار با یه تاپیک جدید اپدیت میشه ولی مشارکت خیلی کمه اگر میشد ما یکسری پروژه ها رو با همکاری همه ی بچه های صنایعی انجام بدیم فکر کنم تاثیر خوبی توی روند کارمون داشت نکته ی بعد اینکه نو اندیشان یکساله راه افتاده و نباید توقع کنیم که خیلی عضو داشته باشه باز اگر نکته ای بخاطر مبارکمان امد هستیم در خدمتتان 3 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ تالاره خیلی خوبیه ولی باید یه مقدار دسته بندیه موضوعات اصلاح بشه و بقول صنایعی ها استاندارد سازی بشه.کلا موضوعات از استاندارد جالبی پیروی نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ تالاره خیلی خوبیه ولی باید یه مقدار دسته بندیه موضوعات اصلاح بشه و بقول صنایعی ها استاندارد سازی بشه.کلا موضوعات از استاندارد جالبی پیروی نمیکنه. لطفا پیشنهاد خودتون رو برای دسته بندی جدید اعلام کنید ممنون از نظرتون 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۸۹ خب تا اینجا در مجموع این نظرات بوده: نقاط ضعف: کمبود کاربر، تعداد کم کاربرای متخصص . فعال نبودن آنها، دسته بندی نامناسب تالار از دوستان عزیزی که فعلاً تو بحث شرکت کردن ممنونم. اگر مشکلات دیگه ای به ذهنتون نمیرسه بریم سراغ راهکارهایی که میشه ارائه داد واسه رفع مشکلات 3 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سیلااااااااااااااممحمد تالار ما هیچ مشکلی نداره جان خودم ولی همونطور که یوحی گفت ما کمبود کاربر داریم من که پنج شیش نفر رو اوردم اینجا ولی خوشبختانه یا متاسفانه مدتی که هی سایت می ترکید اومدن سر زدن دیدن نواندیشان بستس ، خوب دلسرد شدن دیگه:icon_pf (34): بعد اینکه ما نیازمند عضوهایی هستیم که حداقل مدرک کارشناسی رو گرفته باشن و تسلطشون نسبت به مباحث بیشتر باشه الان اگه دقت کنی تالار صنایع تقریبا هر دورورز یه بار با یه تاپیک جدید اپدیت میشه ولی مشارکت خیلی کمه اگر میشد ما یکسری پروژه ها رو با همکاری همه ی بچه های صنایعی انجام بدیم فکر کنم تاثیر خوبی توی روند کارمون داشت نکته ی بعد اینکه نو اندیشان یکساله راه افتاده و نباید توقع کنیم که خیلی عضو داشته باشه باز اگر نکته ای بخاطر مبارکمان امد هستیم در خدمتتان کاملا موافقم....مشکل من به شخصه.... بسته شدن هفته ای حداقل یک بار سایته...هر دفعه فکر میکنی که ممکنه سایت برای همیشه درش تخته بشه...اینجوری دیگه انگیزه ایی نمی مونه! 4 لینک به دیدگاه
XMEHRDADX 7514 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ لطفا پیشنهاد خودتون رو برای دسته بندی جدید اعلام کنید ممنون از نظرتون باشه مدیر عزیز حتما سر فرصت پیشنهاداتمو ارائه میدم. ******* دوستان راست میگن بسته شدن متوالی سایت خیلی کاربرها رو دلسرد میکنه.البته مشکل پیش میاد دیگه چاره ای نیست. یه مورد دیگه هست که :به نظر من وزن یا ضریب امتیاز برای پستها بایستی تفاوت داشته باشه تا کاربران انگیزه بیشتری برای ارائه پستهای علمی داشته باشن .بطور مثال یه نفر میره کلی تحقیق میکنه یه مطلب ارائه میده که فقط نوشتن این مطلب حد اقل 1 ساعت طول میکشه،حالا زمان تحقیقش بماند.....! یکی هم یه احوال پرسیه کوچیک تو یه پست انجام میده ....!خوب امتیاز تشکرها در هر دوی این پستها بنظر یکی میاد! و امتیاز پست هم یکیه! مگر اینکه بنا به تشخیص مدیران محترم کل سیستم نواندیشان این موضوع اشکالی نداشته باشه و گفتگوهای دوستانه هم برای سایت به همان اندازه مطالب علمی مهم باشه ،که این خودش تصمیم مدیریتیه و کاملا منطقی هستش.ولی خوب کمی انگیزه رو برای ارائه مطلب کم میکنه... باسپاس. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۸۹ من بازهم در مورد قطعی هایی که پیش اومده معذرت میخوام. در مورد سیستم امتیازات، هر تشکر یه امتیاز داره، چه پست مفید باشه چه پست غیرمفید. برای حمایت از پست ها و مطالب بهتر یه سری محدودیت اعمال شده که البته در راستای سبکتر شدن فشار وارده بر سرور هم بوده.که همون محدودیت 50تشکر در روز هستش و اینکه تشکر در تالارهای تفریح و اخبار فقط از پست اول تاپیک هستش. اما در مورد مطالب واقعاً با ارزشی که تو تالار گذاشته میشه، دست مدیران تالار باز هستش که بخوان امتیاز ویژه ای رو برای اون شخص در نظر بگیرن. احتمال داره مدیر تالار به خاطر فعالیت مفید کاربری در تالار و یا حتی یک تاپیک خیلی خوبی که تو تالار زده شده، امتیاز ویژه ای رو برای کاربر در نظر بگیره که تا 200 امتیاز هم بوده. البته این مسئله به تازگی اجرا میشه و تو تاپیک امتیازات اهدایی به کاربران هم اعلام میشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ خب یکی از مشکلات کاربرا که اشاره کردین، کمبود کاربر هستش. همونطور که تو صندلی داغمم گفتم چندتا راهکار به نظر من میرسه: 1- ارسال ایمیل به کاربران صنایعی انجمن و معرفی لینک ها و مطالب جالب و جدید تالار و تشویق آنها برای حضور مجدد و فعالیت آنها. یه متن خوب واسه اینکار تهیه بشه به نظرم خیلی میتونه تأثیرگذار باشه. 2- معرفی انجمن تو جاهای مختلف هستش. اینکه اون بروشوری که امیررضا (مدیر عمران) تهیه کرده و تو تالار برق هم داره تهیه میشه، مشابهش تهیه بشه و از طریق خودتون تو دانشگاه بین دوستانی که میدونین میتونه مفید باشه پخش کنید. به خصوص نشون دادن اون به انجمن علمی دانشکدتون و حتی صحبت با معاونت پژوهشی دانشگاه برای همکاری بیشتر. این صحبت رو شوخی نگیرین. واقعاً میتونه مفید و تأثیرگذار باشه و حتی تأثیرش رو روی تالارای دیگه هم بذاره. حتی این امکانش هم هست که بعضی از استادا هم بیان و کمک کنن. حالا اگه این بروشور تهیه بشه و شماره اول مجله هم آماده بشه، با ارائه اونا میشه نتایج خوبی گرفت. 3- گذاشتن مطالب به صورت نصفه نیمه تو جاهای دیگه و لینک ادامه مطلب به متن کامل اون مطلب تو انجمن. خب ترجیحاً مطالبی که مختص خود بچه ها باشه و تو این انجمن باشه تأثیر بیشتری داره. مثلاً آموزش ها و ... ترجیحاً هم واسه این نوع مطالب اول یا آخر مطلب بگین مشابه کاری که تالار مواد یا صنایع نظامی انجام میشد رو بگین که برداشت از مطلب فقط با ذکر منبع نواندیشان مجاز هستش. این مسائل به ظاهر ریز میتونه خیلی تأثیرگذار باشه. خود من حتی مطالب PDF که میخوام آپلود کنم، یه برچسب آدرس سایت یعنی http://www.noandishaan.com رو ضمیمه همه صفحات میندازم و فایل رو به هم به صورت زیپ شده و با پسورد http://www.noandishaan.com میذارم. اینا همه تبلیغات غیرمستقیم هستش. خیلی از جاها که مطالب انجمن رو میذارن این پسورد رو باید قید کنن که این قضیه خودش به صورت غیرمستقیم یه تبلیغی میشه واسه انجمن. برای جذب کاربر این نکات به ذهنم میرسید. اما اینکه کاربر بخواد موندگار بشه و فعال بشه، به نظرم باید با بروز نگه داشتن مطالب تالار و انجام بعضی بحث های جالب و بروز و همینطور برقرار ارتباط دوستانه با کاربر، اون شخص رو علاقه مند به حضور بیشتر و فعالیت تو تالار کرد. 4 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ ممنون ارسال ایمیل به کاربران صنایعی انجمن و معرفی لینک ها و مطالب جالب و جدید تالار و تشویق آنها برای حضور مجدد و فعالیت آنها. یه متن خوب واسه اینکار تهیه بشه به نظرم خیلی میتونه تأثیرگذار باشه. این کار انجام شده توسط خود من هم خصوصی هم عمومی ولی کسی نبود معرفی انجمن تو جاهای مختلف هستش توی چندتا سایت معرفی کردم انجمن و تالار صنایع رو بازم همون بالایی انصافا دست تنها که نمیشه کاری کرد میشه؟ بروشور رو هم باید وقت داشته باشم که واقعا ندارم مهرداد و میلاد عزیز تلاششون رو میکنن ولی خوب بازم بدلیل کمبود کاربر این رکود همچنان ادامه دارد... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ گذاشتن مطلب تو صفحه اصلی سایت هم فراموش نشه. چون مطالب تو صفحه اصلی بهتر به گوگل معرفی میشن و یه سری کاربر از اون طریق میتونن با انجمن آشنا بشن. به نظر من به کمک هم و با یه تقسیم وظایف اینکارا رو انجام بدین تا کار هم منظم پیش بره. فکر کنم نازنین هم از مرخصی برگرده بتونه با تجربه خودش کمک کنه و راهنمایی کنه. ولی من رو اون تبلیغ تو دانشگاه و صحبت با معاونت پژوهشی دانشگاه خیلی امید دارم. آماده شدن شماره اول مجله هم خیلی میتونه موثر و مفید باشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ اون بروشور رو کی میتونه تهیه کنه؟ نمیدونم به شما هم نمونه ای که امیررضا مدیر تالار عمران تهیه کرده رو نشون دادم یا نه. اما شاید این بتونه کمکتون کنه: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ من اومدم دوستان خوبم الان سر کار هستم شب میخونم و نظرات خودم رو اعلام می کنم. راستی پیشنهاد اصلیه خودم هم اعلام می کنم. :ws2: 2 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ من اومدم دوستان خوبمالان سر کار هستم شب میخونم و نظرات خودم رو اعلام می کنم. راستی پیشنهاد اصلیه خودم هم اعلام می کنم. :ws2: خوش اومدی منتظر نظراتت هستیم لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۸۹ خب یکی از مشکلات کاربرا که اشاره کردین، کمبود کاربر هستش.همونطور که تو صندلی داغمم گفتم چندتا راهکار به نظر من میرسه: 1- ارسال ایمیل به کاربران صنایعی انجمن و معرفی لینک ها و مطالب جالب و جدید تالار و تشویق آنها برای حضور مجدد و فعالیت آنها. یه متن خوب واسه اینکار تهیه بشه به نظرم خیلی میتونه تأثیرگذار باشه. 2- معرفی انجمن تو جاهای مختلف هستش. اینکه اون بروشوری که امیررضا (مدیر عمران) تهیه کرده و تو تالار برق هم داره تهیه میشه، مشابهش تهیه بشه و از طریق خودتون تو دانشگاه بین دوستانی که میدونین میتونه مفید باشه پخش کنید. به خصوص نشون دادن اون به انجمن علمی دانشکدتون و حتی صحبت با معاونت پژوهشی دانشگاه برای همکاری بیشتر. این صحبت رو شوخی نگیرین. واقعاً میتونه مفید و تأثیرگذار باشه و حتی تأثیرش رو روی تالارای دیگه هم بذاره. حتی این امکانش هم هست که بعضی از استادا هم بیان و کمک کنن. حالا اگه این بروشور تهیه بشه و شماره اول مجله هم آماده بشه، با ارائه اونا میشه نتایج خوبی گرفت. 3- گذاشتن مطالب به صورت نصفه نیمه تو جاهای دیگه و لینک ادامه مطلب به متن کامل اون مطلب تو انجمن. خب ترجیحاً مطالبی که مختص خود بچه ها باشه و تو این انجمن باشه تأثیر بیشتری داره. مثلاً آموزش ها و ... ترجیحاً هم واسه این نوع مطالب اول یا آخر مطلب بگین مشابه کاری که تالار مواد یا صنایع نظامی انجام میشد رو بگین که برداشت از مطلب فقط با ذکر منبع نواندیشان مجاز هستش. این مسائل به ظاهر ریز میتونه خیلی تأثیرگذار باشه. خود من حتی مطالب PDF که میخوام آپلود کنم، یه برچسب آدرس سایت یعنی www.noandishaan.com رو ضمیمه همه صفحات میندازم و فایل رو به هم به صورت زیپ شده و با پسورد www.noandishaan.com میذارم. اینا همه تبلیغات غیرمستقیم هستش. خیلی از جاها که مطالب انجمن رو میذارن این پسورد رو باید قید کنن که این قضیه خودش به صورت غیرمستقیم یه تبلیغی میشه واسه انجمن. برای جذب کاربر این نکات به ذهنم میرسید. اما اینکه کاربر بخواد موندگار بشه و فعال بشه، به نظرم باید با بروز نگه داشتن مطالب تالار و انجام بعضی بحث های جالب و بروز و همینطور برقرار ارتباط دوستانه با کاربر، اون شخص رو علاقه مند به حضور بیشتر و فعالیت تو تالار کرد. ممنون بابت این پیشنهادها غیر از بروشور همش رو داریم انجام میدیم بروشورم من روش کار میکنم 3 لینک به دیدگاه
nazfar 8746 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام منم با دوستان موافقم. چیزی که اینجا مهمه اینه که تا تعداد تاپیکا کمه باید کارهای لازم انجام شه. وقتی تعداد تاپیک ها زیاد شه دیگه نمیشه دسته بندی مورد نظر مهرداد جان را به ترتیبی که الان میشه انجام داد. خوب مورداییکه بذهنم میرسه: 1. ایجاد قرارداد ذهنی بین مدیران تالار و کاربران تالار با استفاده از ایجاد نظم و انسجام تالار. نشون دادن اینکه چجور تاپیک بزنن و چجور بنویسن و یا حتی توی چه تاپیکایی فعال باشن با حرف ماها درست نمیشه.من بارها خواستم اینکار رو انجام بدم اما با حرف نشد ما اگر بخوایم کاربری وارد بحثی شه و یا حتی اگه نشه باید در عمل خودمون(قلم) نشون بدیم .درواقع به هدایتگر باشیم. 2.نشست زمان بندی شده مدیران 3.ارتباط مستمر مدیران و کاربران تالار. بهتره که هر چند وقت یکبار وقتی مدیران میخوان کاری رو انجام بدن (بنا به تشخیص و مصلحت تالار و سایت) با کاربران در میون بذارن و از نظراتشون استفاده کنن.اینجوری اگر تغییر محسوسی هم مد نظر باشه مورد استقبال کاربران قرار می گیره. 4. حضور مستمر مدیران در تاپیک های مثل مسابقه و تاپیک های فعال ،به دلیل فقدان کاربر فعال جهت جذب کاربر 5.سعی در بروز رسانی اخبار مربوط به صنایع و علوم مدیریتی در تالار صنایع. اعم افرادی که توی وب در رابطه با رشته ما هستن یا دنبال موارد خاص علمی هستن و یا دنبال اخبار و اطلاع یافتن از دوره ها، سمینار ها و .... این افراد میتونن پتانسیل های خوبی برای جذب باشن. 6.فعال نمودن بخش نرم افزاری تالار. بخش عمده ای که باید توی تالار صنایع اکتیو باشه نرم افزار هست. 7. من مخالف اینم که هر کسی واسه یه بار اومد تالار و درخواست داد بهش کمک کنیم و بعد بار بعد هم بعد 6 ماه اومد و یه چی خواست بازم بش کمک کنیم.بنباید بهشون این اجازه رو بدیم که محیط رو فقط واسه رسیدن به خواستشون اونم در این حد بخوان. یه پیشنهاد و درخواست همکاری هم دارم: من مایلم برای تالار و حتی در سطح کلانش برای سایت ساختار سازمانی تهیه کنیم و طبق اون فرآیند تعریف کنیم. این هم میتونه برای خودمون خوب باشه و هم برای سایت و هم برای کاربری که وارد تالار میشه که واقعا حس کنه داره وارد جایی میشه که توش علم صنایع وارد شده. من همرو خیلی تند نوشتم .مجبورم برم.امیدوارم ببخشید اگه جمله بندیم خوب نبود. منتظر نظرات هستم. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ ممنونم نازنین جان از نظراتی که دادی. به نظرم راهکارهای خیلی خوب و مفیدی بود که فکر کنم اکثر این راهکارها رو بشه واسه تالارهای دیگه هم بکار برد. در مورد پیشنهاد آخری که دادی: با پیشنهادت موافقم. به خصوص اینکه اگر بتونی تا آخر این ماه اون ساختار رو تعریف کنی. چون خودتم همونطور که در جریان مباحث مدیریتی بودی و تو جلسه اخیر مطرح شده بود (البته دست و پا شکسته) به دنبال تعریف ساختار مناسب نه تنها برای فعالیت های مجازی داخل سایت، بلکه برای فعالیت های آتی هم که در خارج از فضای اینترنتی انجام میشه به دنبال ساختار مناسبی هستیم. خوشحال میشیم بتونی تو این زمینه کمک کنی 3 لینک به دیدگاه
Yuhana 12780 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ ممنون از نظراتت نازی جونم ما به نظراتت و حضورت در انجمن و تالار احتیاج داریم خودت که باشی کم کم میشینیم و برنامه هارو یکی یکی اجرا میکنیم درمورد ساختار هم من دوماهه منتظرم این ساختارو ببینم زودی بیا بوگو چیه ساختارت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده