*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ تا حالا شده از خودت بپرسی چرا همه با این جمله موافقا"؟خوش به حال بچه ها مگه تو بچگی سختی نیست؟ مگه تو بچگی ضعف نداریم؟ مگه اکثر بچه ها حتی خود من و شما تو اون دوران که بودیم آرزوی بزرگ شدن رو نداشتیم تا بتونیم بزرگ شیم و کارهایی رو که تو بچگی توانایی انجامشون رو نداشتیم و یا اجازه ی انجام دادنشون رو بهمون نمی دادن تجربه کنیم. مگه نمی خواستیم که مستقل شیم. مگه نه اینکه تو بچگی دلمون می خواست بزرگ شیم و زورمون زیاد شه تا حق آدمای زورگو رو بگذاریم کف دستشون؟ پس علتش چیه که حالا حسرت دوران بچگی رو می خوریم. چرا می گیم خوش به حال بچه ها. چرا؟ البته علتش رو همه به نوعی میدونیم .به خاطر دردسرها و مشغله هایی است که دنیای بزرگتر ها رو احاطه کرده . به خاطر سختیهای زندگی و مسئولیتهایی که گریبانگیرمون شده. اما باید فکر کرد و دلیل اینکه چرا اینطوری شده رو پیدا کردو یه جورایی سرو سامونش داد. درسته که گرونی هست درسته که گرفتاری و تبعیض و حق خوری و فشارهای مختلف زندگی رو دوشمون هست اما میشه یه جور دیگه بهشون نگاه کرد و از دریچه ای متفاوت دیدشون. اول باید فرق اصلی بچه با یه آدم بزرگ رو متوجه بشیم. بزرگترین فرقشون پاک و معصوم بودنشون هست. آدما وقتی که بزرگ میشن و یا بهتر بگم بالغ میشن کم کم احساسهای جدیدو دنیایی توشون بیشتر نماد پیدا می کنه. خواسته هاشون بیشتر مادی و دنیایی میشه و از اینجاست که دردسرها یکی یکی سرشون رو از لابه لای ندیده ها و نشنیده های دوران بچگی در میارن و یقه ی اون آدم بالغ رو میگیرن و شروع به در خواستهای مختلف می کنن و هی توقع دارن که خواسته هاشون رو جامه ی عمل بپوشونیم. بنابراین تغییر نیازهای دوران بچگی و بزرگسالی باعث این میشه که دوران بچه ها شیرین تر و دست یافتنی تر باشه اصلا" کلی که نگاه کنیم همه ی ماجرا تو همین مطلب خلاصه میشه. نمیشه کاریش کرد طبیعت همینطوره هر دورانی نیازهای خاص خودش رو داره و لی میشه بهشون توازن داد و یا حتی بهم لینکشون کرد. نباید کودک درونمون رو فراموش کنیم و کلا" بریم دنبال برطرف کردن نیازهای روزمون چه خوبه که گاهی هم تفریحات دوران بچگی-دل شوره ها و اضطرابهای خاص دوران بچگی و نیز آرامشهایی رو که تو اون دوران داشتیم رو به خاطر بیاریم. چه خوب و حتی چه لازمه که آرزوهای دوران بچگیمون رو هم به یاد بیاریم . بی انصافی است که بگیم که بهشون نرسیدیم چون آرزوهای دوران بچگیمون خیلی هاش کوچیک و پیش پا افتاده بودن وتنها همین بزرگ شدن باعث می شد که بهشون برسیم و اگه الان می بینیم که بازم بهشون نرسیدیم باید یه تجدید نظری رو رفتارمون بکنیم و تا دیر نشده بر آوردشون کنیم. برای خوب بودن.. بهتر بودن..پاک بودن..همیشه نباید به این عقیده پافشاری کرد که میبایست رو به جلو رفت بلکه گه گاهی با یه فلش بک به دوران بچگی و کودکی هم میشه خوب بودن رو یه بار دیگه متجلی کرد و حسش کرد. گاهی اوقات باید بچه شد و بچگی کرد . باید زلال و صاف و ساده شد. باید دلمون رو بگیریم تو مشتمون و با هاش صفا کنیم . چه خوبه که بشه یه بچه ی با تجربه باشیم. 14 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها به این دلیل خوشبختند که از خاطرات گذشته برای زندگی در زمان حال استفاده نمیکنند. 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ خوبیه بچگی این بود که اصلا نمی فهمیدیم دورو برمون چه خبره الان هرکاری کنیم بازم درگیر مشکلاتیم هرچقدر بچگی کنیم بازم نمیشه 5 لینک به دیدگاه
lili 68 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ کاش هنوز بچه بودم ...کاش هیچوقت آرزو نمیکردم بزرگ بشم... :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ اخی چه دورانی بودااااااااااااااااااا هرچهقد دوس داشتم اذیت میکردم فکره هیچیم نبودم اما وقتی بزرگ شدیم همه ازمون انتظاراته بالایی دارن :167: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۸۹ بچگي فقط خاطراتش قشنگه همين خاطرات هست كه باعث ميشه آدم دلش بخواد برگرده به بچگي وگرنه هيچ چيزي جووني نميشه ... الان شايد قدرشو ندونيد وقتي پا به سن گذاشتين ميفهميد جووني بهترين روزاي زندگيتون بوده ... از جووني تون لذت ببريد 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ :icon_gol: ............................................................................................................................ بچه ها به این دلیل خوشبختند که از خاطرات گذشته برای زندگی در زمان حال استفاده نمیکنند. بچگي فقط خاطراتش قشنگه همين خاطرات هست كه باعث ميشه آدم دلش بخواد برگرده به بچگي وگرنه هيچ چيزي جووني نميشه ... الان شايد قدرشو ندونيد وقتي پا به سن گذاشتين ميفهميد جووني بهترين روزاي زندگيتون بوده ... از جووني تون لذت ببريد اره والا من از بچگی زیادی میفهمیدم زودم بزرگ شدم..هیچم نمیگم خوش به حال بچه ها چون در مورد خودم که.. ادمو از وقتی شروع میکنه بفهمیدن ... باید بگیم خوش به حال نفهم هااا لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ وایییییییییییییی خدا می خورمش الاااااااااااااااااااان لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ وایییییییییییییی خدا می خورمش الاااااااااااااااااااان پس این تشکرا کجا رفتن !!؟ لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ من اصلا حسرته بچگیامو نمی خورم!!! لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ من اصلا حسرته بچگیامو نمی خورم!!! یا زیاد بهت خوش نگذشته یا هنو بچه ای یا ... یا اصلا به ماچه گفتن داشت این :167: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ یا زیاد بهت خوش نگذشته یا هنو بچه ای یا ... یا اصلا به ماچه گفتن داشت این :167: نه!! اصلا بهم خوش نگذشته!! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده