رفتن به مطلب

خبر فوری: مدیریت تالار آزاد

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

قبل از هرچیزی شرمنده ام که دیر میام جواب میدم. فرصت نکردم. :icon_pf (34):

لیلیان چرا استعفا داد؟؟؟

چه خبره اینجااااااااااا؟؟؟

چرا با کاربرا صادق نیستید؟؟؟ :banel_smiley_4:

چرا صادق نیستیم. خب سوال نپرسیده بودین.

لیلیان به خاطر هوتن استعفا داد. متأسفانه به خاطر قدرنشناسی بعضی دوستان که پیشرفت تالار آزاد رو هم نادیده گرفته بودن بی احترامی هایی بهشون شد که استعفا دادن.

امیدوارم برنامه هایی که واسه این تالار داشتن در آینده عملی بشه و دیگه شاهد این مسائل هم نباشیم.

wow

چرا این مدیر انقده جدیه؟:w410:

خوب من چون یه کاربرم میجم که باید هر چیزی سرجاش قرار بگیره که فردا روز حذف اینا شد کسی دلگیر اینا نشه

یا اگه اشتباهی یه پست در این تالار قرار گرفت مدیر تالار خوب برخورد کنه و کاربر ناراحت نشه:ws44:

یعنی کلا طرز برخورد خیلی مهمه:ws37:

ممنونم از نظرت. امیدوارم همه کاربران تو زدن تاپیک و پست خودشون دقت کنن و طبق قوانین اون رو جای خودش بزنن. و اگر پست یا تاپیک اشتباهشونم حذف یا منتقل شد اعتراض نکنن چون طبق قوانین رفتار شده.

به نظرم شایسته ترین رفتار :banel_smiley_4:

اسپم کردنه..............:banel_smiley_4:

متأسفانه طبق ماده شماره 2 قوانین انجمن اسپم کردن ممنوعه و فقط تو تاپیک های گپ های دوستانه یا قهوه خونه سمندون میشه اسپم کرد.

• Like 9
لینک به دیدگاه

متأسفانه طبق ماده شماره 2 قوانین انجمن اسپم کردن ممنوعه و فقط تو تاپیک های گپ های دوستانه یا قهوه خونه سمندون میشه اسپم کرد.

:ws28:

وقتی سمنی مدیر شد فک کردم چجوری میتونه اسپم نکنه!

این روش اجرای حکم منو یاد یه کشور آزاد آزاد آزاد میندازه که قوانین اصلا بر اساس راحتی بعضی افراد تدوین نمیشه :ws2:

• Like 5
لینک به دیدگاه

خوب مدیر جون اعتراض کردن با سوال کردن متفاوته

اگه اعتراض کردیم حق با شما . اما اگه سوال کردیم خوب جوابمونو بدین خوووووووو؟ :ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws28:

وقتی سمنی مدیر شد فک کردم چجوری میتونه اسپم نکنه!

این روش اجرای حکم منو یاد یه کشور آزاد آزاد آزاد میندازه که قوانین اصلا بر اساس راحتی بعضی افراد تدوین نمیشه :ws2:

درود دوستان عزیزم و همچنین ادمین محترم :icon_gol:

ببخشید اگه که دارم دخالت میکنم ولی دوست داشتم این حرفم رو بگم که بقیه دوستان عزیزم هم ببینن

رضا جان دوست عزیزم:icon_gol:

من به شخصه تو تالار گفتگو آزاد خیلی خیلی کم فعالیت داشتم و دلیلش هم صرفا اسپم هایی بود که متاسفانه دوستان عزیز داشتن تا میخواستم به ادامه بحث برسم 10صفحه اسپم رو باید رد میکردم و واقعا کلافه کننده بود

و این قانون به بهترین نحو داره به دوستان کمک میکنه که هم به موقع اسپم کنن و هم اینکه بحث های ریشه ای و مفید با نظم و با نتیجه مشخص به اتمام برسه

امیدوارم همگی موفق باشین:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه
درود دوستان عزیزم و همچنین ادمین محترم :icon_gol:

ببخشید اگه که دارم دخالت میکنم ولی دوست داشتم این حرفم رو بگم که بقیه دوستان عزیزم هم ببینن

رضا جان دوست عزیزم:icon_gol:

من به شخصه تو تالار گفتگو آزاد خیلی خیلی کم فعالیت داشتم و دلیلش هم صرفا اسپم هایی بود که متاسفانه دوستان عزیز داشتن تا میخواستم به ادامه بحث برسم 10صفحه اسپم رو باید رد میکردم و واقعا کلافه کننده بود

و این قانون به بهترین نحو داره به دوستان کمک میکنه که هم به موقع اسپم کنن و هم اینکه بحث های ریشه ای و مفید با نظم و با نتیجه مشخص به اتمام برسه

امیدوارم همگی موفق باشین:icon_gol:

قبول کن که مهمترین لذت گفتگوی آزاد همون آزادیشه

اینجا جاییه که میشه با هم راحت باشیم و یکم از قالب قوانین در بیایم. اگه قرار باشه اینجا هم مثل محل کار و دانشگاه و ... رو یه چارچوب مشخص حرف بزنیم و بامونم اونورتر نذاریم دیگه اسمش آزاد نیست. میشه گفتگوی در چهارچوب !

اونوقت دیگه هیچ نه تنها خستگی صبح تا شب از تنمون در نمیاد بلکه یواش یواش عادت میکنیم بجای انسان بود ربات باشیم

• Like 6
لینک به دیدگاه
قبول کن که مهمترین لذت گفتگوی آزاد همون آزادیشه

اینجا جاییه که میشه با هم راحت باشیم و یکم از قالب قوانین در بیایم. اگه قرار باشه اینجا هم مثل محل کار و دانشگاه و ... رو یه چارچوب مشخص حرف بزنیم و بامونم اونورتر نذاریم دیگه اسمش آزاد نیست. میشه گفتگوی در چهارچوب !

اونوقت دیگه هیچ نه تنها خستگی صبح تا شب از تنمون در نمیاد بلکه یواش یواش عادت میکنیم بجای انسان بود ربات باشیم

دوست عزیزم منظور منو فکر کنم اشتباه برداشت کردین:icon_gol:

من نگفتم که صحبت نکنید یا اینکه گفتمان نداشته باشید

عرض من این بود که برای سلام و احوالپرسی و امثال این به تاپیکی که مشخص شده برید

و برای بحث پیرامونه موضوع تاپیک شما براحتی میتونین پست بدین

و مفهوم اسپم پستی تلقی میشه که ارتباطی با موضوع تاپیک نداره , بحث رو به انحراف میکشه و در آخر ارزش تاپیک و موضوع رو از بین میبره

:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

با توجه به اینکه از کل تالار های یک فروم این تالار گفت گوی آزاده که حکم یه جامعه داره و قاعدتا مدیریتش هم به سختی مدیریت یه جامعه ولو در ابعاد کوچکتر خواهد بود.

به نظر من مهمترین رکن یک جامعه دموکرات قابل استیضاح بودن دولتشه و اینکه مردم در بیان نظرات و نقدهاشون ازاد باشن.

من فکر میکنم صحن تالار ازاد باید واقعا آزاد باشه و افراد برای بحث های جدی باید برن به زیر بخش های تالار نه اینکه بحث های جدی در صحن تالار اتفاق بیافته و تفریح در زیربخش ها!!

چون از این طریق میشه به راحتی فهمید که کاربرای فعلی در جست و جوی چه چیزی هستن!!بحث های جدی و یا بحث های آزاد!

و واقعا فک میکنم مهمترین آپشن مدیر تالار ازاد، بی طرف بودن این فرد باید باشه!

چون عدالت هم در راستای بی طرفی به دست میاد!

چون اینجا بر خلاف جامعه یه مدیری نمیتونه دخل و تصرفی در زندگی فرد داشته باشه و بزرگترین ظلمی که میتونه در حق کسی انجام بده شاید فقط این باشه که دیر به درخواست هاش رسیدگی کنه و یا در اعمال قدرت هاش جانبدارانه رفتار کنه.. و این اتفاقات قرار نیست به چشم همه افراد بیاد.

...مگه وقتی مدیر یه شرکت برای سر کار آوردن یکی از آشنایانش همسایه شما رو اخراج میکنه..شما میفهمید؟!؟!

به همین دلیل هم اگه اینجا مدیر بی عدالتی کنه کسی نمیفهمه به جز تعدادی که خود فرد براشون توضیح میده!

وچون همیشه بین پست ها و نظرات بین دو کاربر اختلاف زمانی هست..100 تا اتفاق دیگه میتونه این طرفداری ها و نظرات مغرضانه ی یه مدیر پوشش بده!

• Like 9
لینک به دیدگاه
من فکر میکنم صحن تالار ازاد باید واقعا آزاد باشه و افراد برای بحث های جدی باید برن به زیر بخش های تالار نه اینکه بحث های جدی در صحن تالار اتفاق بیافته و تفریح در زیربخش ها!!

ممنونم از نظراتی که دادین. فقط یه صحبتی در مورد یه قسمت از حرفاتون داشتم.

منظورتون از آزاد، آزادی تا چه حدی هستش؟ خارج از قوانین انجمن؟

چون همون جامعه ای هم که مثال زدین یه سری عرف و یه سری قوانین داره و واسه اینکه جامعه سالمی رو شاهد باشیم باید به اون قوانین احترام بذاریم. و حالا اینجا هم الگوی کوچیکی از اون جامعه هست، فکر کنم رعایت قوانین این الگوی کوچیک خیلی ساده تر از قوانین اون جامعه باشه. اگر اینها رو نتونیم رعایت کنیم، دیگه تو اون جامعه بزرگ چه خواهیم کرد؟

تعجب میکنم دوستانی که میگفتن کاربر فعال این تالار هستن چرا نمیان نظراشونو واسه بهتر شدن تالار بدن؟ :ws52:

• Like 8
لینک به دیدگاه
دوست عزیزم منظور منو فکر کنم اشتباه برداشت کردین:icon_gol:

من نگفتم که صحبت نکنید یا اینکه گفتمان نداشته باشید

عرض من این بود که برای سلام و احوالپرسی و امثال این به تاپیکی که مشخص شده برید

و برای بحث پیرامونه موضوع تاپیک شما براحتی میتونین پست بدین

و مفهوم اسپم پستی تلقی میشه که ارتباطی با موضوع تاپیک نداره , بحث رو به انحراف میکشه و در آخر ارزش تاپیک و موضوع رو از بین میبره

:icon_gol:

حرفت کاملا درسته

ولی قبول کن خیلی سخته که برای یه شوخی (مربوط یا نا مربوط به بحث) یه تاپیک جدا بزنی یا مثلا بری تو قهوه خونه سمندون بعد به همه لینک بدی که من اونجا شوخی کردم برین بخونین! اگرم شوخی نباشه تاپیک خشک میشه...

اصلا بعضی بحثا لازم نیست به نتیجه برسه.

اگه موضوع انقد جدی باشه خود بخود بحث جدی پیش میره. اگرم جدی نباشه که خب...

بعضی وقتا هم بعضی تاپیکا بعد از اینکه دیگه بحثی نمیمونه میره تو فضای شوخی و خنده... درست مثل بحثهای واقعی که اون آخرش جو عوض میشه.

خوشبختانه بچه های این انجمن خیلی بیشتر از جاهای دیگه رعایت میکنن. خیلی اتفاقا تو انجمنهای دیگه میافته که هیچکودوم اینجا دیده نمیشه...

اون یه ذره هم شما جدی نگیرین...

• Like 9
لینک به دیدگاه
ممنونم از نظراتی که دادین. فقط یه صحبتی در مورد یه قسمت از حرفاتون داشتم.

منظورتون از آزاد، آزادی تا چه حدی هستش؟ خارج از قوانین انجمن؟

چون همون جامعه ای هم که مثال زدین یه سری عرف و یه سری قوانین داره و واسه اینکه جامعه سالمی رو شاهد باشیم باید به اون قوانین احترام بذاریم. و حالا اینجا هم الگوی کوچیکی از اون جامعه هست، فکر کنم رعایت قوانین این الگوی کوچیک خیلی ساده تر از قوانین اون جامعه باشه. اگر اینها رو نتونیم رعایت کنیم، دیگه تو اون جامعه بزرگ چه خواهیم کرد؟

تعجب میکنم دوستانی که میگفتن کاربر فعال این تالار هستن چرا نمیان نظراشونو واسه بهتر شدن تالار بدن؟ :ws52:

:icon_gol::icon_gol:

قوانین باید در راستای تحقق نظم و اتحاد افراد و در واقع زندگی مسالمت آمیز باشه..هرجا که قوانین بخواد دست و پا گیره بشه زندگی کردن هم سخت میشه..

هیچ انسان سالمی دنبال هرج و مرج و بی نظمی نیس!

ببینید چند تا از دوستان همیشه این اعتراض و داشتن که برای مثال وارد تاپیکی شده و با خیل عظیم اسپم مواجه میشن، من میگم به استارتر این امکان و بدیم که مشخص کنه تمایلش بر اینه که بحثی که ایجاد کرده به صورت جدی دنبال بشه و یا نه، با وجود شکلک یا چند اسپم مشکلی نداره!

میدونید در واقع اینطوری استارتری که میخواد بحثی و به صورت جدی مطرح کنه مسئولیت داره از تاپیکش محافظت کنه به این صورت که وارد تالار میشه و در زیر بخش تالار تاپیک میزنه و دوستانی که خواستار بحث های اصولی و جدی هستن میرن اونجا.

اما دوستانی که تالار آزاد براشون در حد دور هم بودن و سرگرمیه در صحن تالار تاپیک میزنن و در واقع صحن تالار حکم لابی داره!

• Like 8
لینک به دیدگاه
حرفت کاملا درسته

ولی قبول کن خیلی سخته که برای یه شوخی (مربوط یا نا مربوط به بحث) یه تاپیک جدا بزنی یا مثلا بری تو قهوه خونه سمندون بعد به همه لینک بدی که من اونجا شوخی کردم برین بخونین! اگرم شوخی نباشه تاپیک خشک میشه...

اصلا بعضی بحثا لازم نیست به نتیجه برسه.

اگه موضوع انقد جدی باشه خود بخود بحث جدی پیش میره. اگرم جدی نباشه که خب...

بعضی وقتا هم بعضی تاپیکا بعد از اینکه دیگه بحثی نمیمونه میره تو فضای شوخی و خنده... درست مثل بحثهای واقعی که اون آخرش جو عوض میشه.

خوشبختانه بچه های این انجمن خیلی بیشتر از جاهای دیگه رعایت میکنن. خیلی اتفاقا تو انجمنهای دیگه میافته که هیچکودوم اینجا دیده نمیشه...

اون یه ذره هم شما جدی نگیرین...

ممنون از شما :icon_gol:

حرفتون رو کاملا قبول دارم برای خود من هم اتفاق افتاده که گاها در تایید و جواب پست دوستان از شکلک یا غیره استفاده کردم

و در این مورد که بچه های این انجمن جز بهترینها هستند شکی نیست و وجود این دوستان عزیز و فعالیت مفید و خوبشون در انجمن هست که باعث پیشرفت و ارزش انجمن میشه

بازم ممنون رضا جان موفق باشین همگی :icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه

قوانین باید در راستای تحقق نظم و اتحاد افراد و در واقع زندگی مسالمت آمیز باشه..هرجا که قوانین بخواد دست و پا گیره بشه زندگی کردن هم سخت میشه..

ببینید چند تا از دوستان همیشه این اعتراض و داشتن که برای مثال وارد تاپیکی شده و با خیل عظیم اسپم مواجه میشن، من میگم به استارتر این امکان و بدیم که مشخص کنه تمایلش بر اینه که بحثی که ایجاد کرده به صورت جدی دنبال بشه و یا نه، با وجود شکلک یا چند اسپم مشکلی نداره!

میدونید در واقع اینطوری استارتری که میخواد بحثی و به صورت جدی مطرح کنه مسئولیت داره از تاپیکش محافظت کنه به این صورت که وارد تالار میشه و در زیر بخش تالار تاپیک میزنه و دوستانی که خواستار بحث های اصولی و جدی هستن میرن اونجا.

اما دوستانی که تالار آزاد براشون در حد دور هم بودن و سرگرمیه در صحن تالار تاپیک میزنن و در واقع صحن تالار حکم لابی داره!

ممنون از نظراتت دوست خوبم:icon_gol:

همیشه در هر جامعه ای هم گروه اقلیت و هم گروه اکثریت دارن زندگی میکنن و هر کدوم از اونها حقوق مخصوص به خودشون رو دارن:icon_gol:

اگر منظورتون از بیان

چند تا از دوستان همیشه این اعتراض و داشتن که برای مثال وارد تاپیکی شده و با خیل عظیم اسپم مواجه میشن

این جمله من بودم خوب باید بگم اولین بار هست که بصورت علنی این نارضایتی رو اعلام کردم:icon_gol:

در مورد اجازه دادن به استارتر یه انتقادی دارم دوست گلم اگر همچین اجازه ای به استارتر داده بشه در واقع با اینکار کاربرا رو به دسته تقسیم میکنیم که خوب خود این مسئله میتونه مشکلات زیادی رو بوجود بیاره و دو دستگی رو بین کاربرای گفتگوی آزاد بوجود بیاره

بهر حال این نظرات شخصی من بود:icon_gol:

موفق باشین:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه
ممنون از نظراتت دوست خوبم:icon_gol:

همیشه در هر جامعه ای هم گروه اقلیت و هم گروه اکثریت دارن زندگی میکنن و هر کدوم از اونها حقوق مخصوص به خودشون رو دارن:icon_gol:

اگر منظورتون از بیان

این جمله من بودم خوب باید بگم اولین بار هست که بصورت علنی این نارضایتی رو اعلام کردم:icon_gol:

در مورد اجازه دادن به استارتر یه انتقادی دارم دوست گلم اگر همچین اجازه ای به استارتر داده بشه در واقع با اینکار کاربرا رو به دسته تقسیم میکنیم که خوب خود این مسئله میتونه مشکلات زیادی رو بوجود بیاره و دو دستگی رو بین کاربرای گفتگوی آزاد بوجود بیاره

بهر حال این نظرات شخصی من بود:icon_gol:

موفق باشین:icon_gol:

نه راحله ی عزیز من منظورم شخص شما نبود..شما چون جمله ات شسته و رفته بود من دیگه ادیتش نکردم و عینش و استفاده کردم!:icon_gol::icon_gol:

به نظر من این اتفاق نمیافته که کاربرا دو دسته بشن.چون به هرحال هرکسی انگیزه خاص خودش و داره و اساسا کاربرا دو دسته هستن.اما اینطوری بین گروه ها دعوا نمیشه و مدیر برای به کرسی نشوندن حرفاش یه گروه و بر علیه گروه دیگه نمیشورونه!

اینطوری فقط وقتی توی صحن تاپیک میزنیم یعنی آمادگی دیدن چند تا اسپم و داریم و نمیخوایم بحث خیلی جدی باشه و هم اینکه به این صورت کنترل تالار هم راحت تره!

چون تعداد تاپیک های جدی خیلی کمتر از تعداد تاپیک های تفریحیه و مدیر راحت تر میتونه اونارو انتقال بده!

• Like 4
لینک به دیدگاه

با قسمت های قرمز شده شما موافق نیستم.

اون قسمت اول که استارتر تاپیک این قضیه رو مشخص کنه نمیشه، چون نمیشه همیشه به استارتر گفت این مسئله رو بگه. نهایتاً 10،20 نفر از دوستان اینجا با هم آشنا هستن و میدونن این شخص از تاپیکش محافظت میکنه و جای اسپم نیست یا نه جای اسپمه. ولی وقتی یه کاربر تازه وارد بیاد با جو تالار آشنا نیست. و اگرم بخواد تو تاپیک دوستان شرکت کنه وقتی اسپم های زیادی رو ببینه تو تاپیک کل تاپیک ها رو اینطور فرض میکنه.

یادمون باشه این تالار واسه یه عده خاص نیست. خیلی کاربران جدید و تازه وارد هم میان که با جو اینجا آشنا نیستن و برداشتتون از تالار اون چیزی میشه که تو لحظه اول می بینن. خیلی از دوستان جدید بهم پیغام دادن و نسبت به زیاد بودن اسپم تو تاپیک ها انتقاد کردن که کاملاً منطقی و درست بود حرفشون. این مسائل باعث افت کیفی تالار و مباحثش میشه.

اما قسمت دوم اینکه مباحث جدی بره تو یه زیربخش تو تالار و سرگرمی ها تو همون صحن اصلی باشه به نظرم کار اشتباهیه. بازم به همون دلیل حضور کاربران جدید و ناآشنا که اولین جایی که می بینن همون صحن اصلی تالار هستش.

ما تو هر تالار، حتی تالارهای تخصصی، یه تاپیک گپ دوستانه داریم که تو گفتگوی آزاد هم قهوه خونه هستش. حالا اینکه وسط تاپیک ها یکی دوتا پست خارج از موضوع تاپیک زده میشه زیاد مشکلی نداره. ولی وقتی تعدادش تو یه تاپیک بره بالا واقعاً ارزش اون تاپیک دیگه از بین میره و موضوع گم میشه.

• Like 9
لینک به دیدگاه
با قسمت های قرمز شده شما موافق نیستم.

اون قسمت اول که استارتر تاپیک این قضیه رو مشخص کنه نمیشه، چون نمیشه همیشه به استارتر گفت این مسئله رو بگه. نهایتاً 10،20 نفر از دوستان اینجا با هم آشنا هستن و میدونن این شخص از تاپیکش محافظت میکنه و جای اسپم نیست یا نه جای اسپمه. ولی وقتی یه کاربر تازه وارد بیاد با جو تالار آشنا نیست. و اگرم بخواد تو تاپیک دوستان شرکت کنه وقتی اسپم های زیادی رو ببینه تو تاپیک کل تاپیک ها رو اینطور فرض میکنه.

یادمون باشه این تالار واسه یه عده خاص نیست. خیلی کاربران جدید و تازه وارد هم میان که با جو اینجا آشنا نیستن و برداشتتون از تالار اون چیزی میشه که تو لحظه اول می بینن. خیلی از دوستان جدید بهم پیغام دادن و نسبت به زیاد بودن اسپم تو تاپیک ها انتقاد کردن که کاملاً منطقی و درست بود حرفشون. این مسائل باعث افت کیفی تالار و مباحثش میشه.

اما قسمت دوم اینکه مباحث جدی بره تو یه زیربخش تو تالار و سرگرمی ها تو همون صحن اصلی باشه به نظرم کار اشتباهیه. بازم به همون دلیل حضور کاربران جدید و ناآشنا که اولین جایی که می بینن همون صحن اصلی تالار هستش.

ما تو هر تالار، حتی تالارهای تخصصی، یه تاپیک گپ دوستانه داریم که تو گفتگوی آزاد هم قهوه خونه هستش. حالا اینکه وسط تاپیک ها یکی دوتا پست خارج از موضوع تاپیک زده میشه زیاد مشکلی نداره. ولی وقتی تعدادش تو یه تاپیک بره بالا واقعاً ارزش اون تاپیک دیگه از بین میره و موضوع گم میشه.

من حرفاتون تا حدی قبول دارم!

اما خب این روشی که داره استفاده میشه همه جاییه یعنی تو همه ی فروم ها سرگرمی به زیر بخش ها منتقل شده و همه هم بازخورد این روش و دیدن!!

ما دو دسته کاربر داریم :

1. دسته که به صورت غیر متناوب آنلاین میشن.

2.دسته ای که به صورت متناوب آنلاین میشن.

دسته اول عموما دنبال دیتا هستن.

دسته ی دوم که در راستای دنبال دیتا بودن با سایت آشنا شدن و حالا چرخی هم توی انجمن ها میزنن و گاها سرکی هم به تالار ازاد میزنن!

احتمال اینکه جذابیت تالار آزاد در حدی باشه که کاربر دسته اول و به دسته دوم تغییر بده 50-50 است و احتمال اینکه جذابیت تالار آزاد کاربر دسته دوم و به دسته اول تغییر بده هم 50 -50 است!!

چون ما نمیتونیم در مورد تفریحات و موضوعات مورد علاقه افراد چیزی و پیش بینی کنیم!

پس همه چی باید در میانه رو ترین حالت ممکنش باشه!

بنابراین بهترین کار شناخت نیاز کاربرای فعلی است و ما رو کاربر تازه وارد هر سرمایه گذاری بکنیم سود و ضررش 50 -50 میشه!

در واقع اگه فرض کنیم روزانه 500 کاربر از تالار ازاد این فروم بازدید میکنن باید تالار ازاد در مورد کاربرای تازه وارد هم تدابیری بیاندیشه..

به هر حال اینم نظر شخصی من بود دیگه!!!:icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
1- انتظارتون از تالار گفتگوی آزاد و کیفیت این تالار

1.اول از همه جذب هر چه بيشتر كاربرها و رفتار محترمانه باهاشون براي موندگار شدن توي انجمن و بعد پيدا كردن افراد به درد بخور از توشون براي تالارهاي تخصصي ، همين الان چند تا از مديراي تالارهاي تخصصي مون هستن كه از گفتگو آزاد فعاليتشونو توي انجمن شروع كردن

2.همون طور كه بعضي از دوستان هم گفتن هر چيزي بايد سر جاي خودش باشه ، تاپيك واسه بحث جدي جاي خودش شوخي و خنده هم جاي خودش نبايد به خاطر ناراحتي يه عده تاپيكهاي جدي تبديل به اسپمكده بشن و نبايدم به خاطر ناراحتي يه عده ي ديگه تاپيكهاي تفريحي حذف بشن و همش بحثاي جدي و خشك توي تالار باشه!

3.تشويق كاربرها به ايجاد تاپيكهاي مفيد و در شان يك نو انديش (تو اين زمينه سهيل واقعا" فوق العاده عمل ميكرد نمونه ش اون تاپيك انتخاب بهترين تاپيك هفته )

4.وجود محل مشخصي براي انتقادات و پيشنهادات مربوط به تالار و البته تحمل انتقادها !

2- رفتار کاربران در این تالار

1.احترام به قوانين

2.ايجاد جو دوستانه و صميمي با هم ديگه و دوري از دشمن تراشي هاي بي مورد

3.تحمل نظر مخالف و خودداري از توهين كردن به نظر مخالف

4.همكاري با مديراي تالار براي بهبود اوضاع تالار

• Like 8
لینک به دیدگاه

تالار گفتگوی آزاد مشکل خاصی نداره یعنی بهترین گفتگوی آزاد در بین انجمنهایی که دیدم هستش فقط چندمورد:

1: اینجا بعضی از دوستان نقد پذیر نیستن یعنی یه مبحث رو وقتی شروع می کنن یه نظر مخالف پیش بیاد زود بحث به بیراهه میره ...که طبق معمول اسپم بازی شروع میشه ......

2:من خودم خیلی دوست داشتم و دارم و خواهم داشت ..اینجا بحث های اجتماعی راه بیفته ..ولی نمی دونم چرا آخرش به سیاست کشیده میشه ........بعد پست بسته میشه ...((گر چه من خودم با بحث های سیاسی موافقم ولی به نظر مدیر سایت ممنوعه!!!!!!!!!!!)

3:از دوستان خواهش می کنم همون بحثی که هستش رو ادامه بدین با دوستاتون داخل بحثها به یاده گذشته نیفتین و احوالپرسی نکنید ......

4:قسمت انتقادات و پیشنهادات رو اینجا فعال کنید .....

5::من از شما مدیران خواهش می کن در این محفل به کسی اخطار نفرستین به حرمت اون گفتگوی آزاد که اسمشه به حرمت اون آزادی که این ک ش و ر موجود نیست لاقل بزارین اینجا فکر کنیم آزادی بیان داریم.....خواهش می کنم ... به خاطی ها مدیر یه پست بفرسته ...یا خود بچه ها بهش تذکر بدن ...گرچه همه بچه های نواندیشان با تدبیر هستند .....

ممنونم .... درود بر گفتگوی آزاد و آ ز ا د ی

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...