FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ درود دوستان گرامی و کاربران محترم نواندیش با توجه به رایزنی های فراوان در مورد مشکلات رخ دادۀ اخیر، قرار بر این شد تا بصورت موقت تا جایگزینی مدیریت مناسب برای تالار آزاد ، این تالار شخصا توسط ادمین و ایلیای عزیز اداره شود. از مدیریت محترم هوتن عزیز که در مدت حضورشون یک تحول بسیار خوب در تالار آزاد ایجاد کردند کمال تشکر و قدردانی رو دارم. همینطور از لیلای عزیزم که بسیار مهربان و خوش برخورد بودند. جدای از وقایع رخ داده به عنوان یک کاربر ، دوست و همکار از دگرگونی های بسیار خوبی که هوتن عزیز و همکارشون پایه گذاری کردند تقدیر میکنم. با این حال مواردی که پیش آمد و کدورتی که ایجاد شد، با تمامی تلاشی که کردیم متاسفانه نتونستیم به طور کامل ایجاد صلح کنیم. و لاجرم مجبور شدیم برای ادامه دار نشدن این روند با درخواست هوتن گرامی موافقت کنیم. حمید جان برای شما و خانوادۀ محترمتان آرزوی سربلندی و سعادت رو دارم. همینطور برای لیلیان عزیزم امیدوارم همچون گذشته انجمن رو از حضور خوبتون بهره مند کنید. ------------------------ از دوستان گرامی خواهشمند هستیم برای ایجاد یک فضای مطلوب در تالار آزاد ما رو از نقطه نظراتشون آگاه کنن تا در تصمیم گیری آینده بتونیم از پیشنهادات ارزشمند شما دوستان بهره ببریم. با تشکر مدیریت انجمن نواندیشان 45 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا داره از زحمات خیلی خوبی که هوتن عزیز و لیلیان برای این تالار کشیدن نهایت تشکر رو بکنم. همونطور که فرنازم گفت دگرگونی و تحول خیلی خوبی رو تو تالار ایجاد کردن. من فعلاً به طور موقت خودم نظارت به این تالار رو بر عهده گرفتم. از دوستانی که تو این تالار هستم میخوام که نظرات خودشون رو درباره تالار گفتگوی آزاد و کیفیتی که این تالار باید داشته باشه بگن. و همینطور به نظرتون کاربرا تو تالار باید چطور رفتار کنن؟ 20 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا داره از زحمات خیلی خوبی که هوتن عزیز و لیلیان برای این تالار کشیدن نهایت تشکر رو بکنم. همونطور که فرنازم گفت دگرگونی و تحول خیلی خوبی رو تو تالار ایجاد کردن. من فعلاً به طور موقت خودم نظارت به این تالار رو بر عهده گرفتم. از دوستانی که تو این تالار هستم میخوام که نظرات خودشون رو درباره تالار گفتگوی آزاد و کیفیتی که این تالار باید داشته باشه بگن. و همینطور به نظرتون کاربرا تو تالار باید چطور رفتار کنن؟ داشتند نظر میگفتند و تشکر میکردند دیگه چرا حذف شد پستای ملت؟ 10 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نظرات درباره آینده این تالار قراره گفته بشه نه گذشته تالار 7 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ نظرات درباره آینده این تالار قراره گفته بشه نه گذشته تالار آها خوب لا به لاش یکی 2 تا چیز درباره آینده هم گفته شدا مثل پست منو امین و خانم مریم 5 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ تالار آزاد خوبه فقط نزارین اسپم هاب خیلی مزخرف اینجا رو خراب بکنه من خودم هم هر از گاهی از این اسپم ها میزارم.....کمی ازادی بیان بدین بهتره .....همین من که راضی هستم ......فقط کمی آزادی بیان در مورد مسائل س ی ا س ی ..... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ببین میلاد من دوتا سوال پرسیدم. 1- انتظارتون از تالار گفتگوی آزاد و کیفیت این تالار 2- رفتار کاربران در این تالار خب تو اون پستهایی که گذاشته شده بود در مورد این دوتا سوال چیزی گفته نشده بود. در ضمن پست های اسپم این تاپیک که در راستای این دوتا سوال نباشه حذف میشه. رامین جان در مورد آزادی بیان کاملاً شرمنده ام. با مواردی که باعث بسته شدن سایت میشه مثل کل مباحث و تصاویر سیاسی، ایجاد شبهه در دین، تصاویر و حرفای زشت و زننده ای که در شأن انجمن نیست به شدت برخورد میشه. لطفاً انتظارات خودتون رو در قالب قوانین انجمن بگین. حالا شما هم که کاربر ویژه تالار تخصصی هستین اصلاً خوب نیست که بخواین وارد این مباحث بشین. 10 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ داشتند نظر میگفتند و تشکر میکردند دیگه چرا حذف شد پستای ملت؟ اگه پستای بچه ها پاک میشه پس چیزی نگیم بهتره راستی خسته نباشین 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اگه پستای بچه ها پاک میشه پس چیزی نگیم بهتره راستی خسته نباشین نه باباو سو تفاهم نشه پستا چیز بود تشکر میکردند بچه ها و اینا...الان میگه تشکر ها و بحث از گذشته نباشه درباره آینده بگید بگو بابا نظرتو 2 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ ببین میلاد من دوتا سوال پرسیدم.1- انتظارتون از تالار گفتگوی آزاد و کیفیت این تالار 2- رفتار کاربران در این تالار خب تو اون پستهایی که گذاشته شده بود در مورد این دوتا سوال چیزی گفته نشده بود. در ضمن پست های اسپم این تاپیک که در راستای این دوتا سوال نباشه حذف میشه. رامین جان در مورد آزادی بیان کاملاً شرمنده ام. با مواردی که باعث بسته شدن سایت میشه مثل کل مباحث و تصاویر سیاسی، ایجاد شبهه در دین، تصاویر و حرفای زشت و زننده ای که در شأن انجمن نیست به شدت برخورد میشه. لطفاً انتظارات خودتون رو در قالب قوانین انجمن بگین. حالا شما هم که کاربر ویژه تالار تخصصی هستین اصلاً خوب نیست که بخواین وارد این مباحث بشین. چشم...مثل انکه ما ها باید صدامون در نیاد ....شوخی کردم.... یه پیشنهادی که داشتم که اگه ممکنه به کاربرا بگید هر پستی رو در تالار مربوطه بزارند مثلا خبرهای تصویری در تالار عکس باشه ...واگر یا تایپیک بزنی تا جماعتی که تازه اومدند نمو دونند پستشون ماله کجاست برن اونجا قرار بدن تا مدیرها خودشون انتقال بدن ... متشکرم 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ جا داره از زحمات خیلی خوبی که هوتن عزیز و لیلیان برای این تالار کشیدن نهایت تشکر رو بکنم. همونطور که فرنازم گفت دگرگونی و تحول خیلی خوبی رو تو تالار ایجاد کردن. من فعلاً به طور موقت خودم نظارت به این تالار رو بر عهده گرفتم. از دوستانی که تو این تالار هستم میخوام که نظرات خودشون رو درباره تالار گفتگوی آزاد و کیفیتی که این تالار باید داشته باشه بگن. و همینطور به نظرتون کاربرا تو تالار باید چطور رفتار کنن؟ چرا پست تشکر من حذف شد:banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ منم همینو میخواستم بگم ما که حرف بدی نزدیم فقط از هوتن و لی لی تشکر کردیم چرا پستمون حذف شد؟؟ :banel_smiley_4: ایییییییش مگه تشکر هم حذف کردن داشت:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_4:ایییییییش مگه تشکر هم حذف کردن داشت:icon_razz: حالا نزنش بیچاره رو کدوم پست ها حذف شدن؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ به میلاد هم گفتم کاری نداشتم خواستم اینجا تاپیکی بشه واسه اینکه راهکارهایی ارائه بشه که تالار باعث بهتر شدن کیفیت گفتگوی ازاد هم بشه. درباره آینده تالار قراره صبحت بشه. اینکه به نظرتون باید این تالار چطوری باشه و چه کیفیتی داشته باشه؟ کاربرا باید تو این تالار چطور رفتار کنن؟ تو این تاپیک اسپم نکنید. اسپما پاک میشه بعد میگین چرا پاک شدا :w00: 11 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ به میلاد هم گفتم کاری نداشتم خواستم اینجا تاپیکی بشه واسه اینکه راهکارهایی ارائه بشه که تالار باعث بهتر شدن کیفیت گفتگوی ازاد هم بشه.درباره آینده تالار قراره صبحت بشه. اینکه به نظرتون باید این تالار چطوری باشه و چه کیفیتی داشته باشه؟ کاربرا باید تو این تالار چطور رفتار کنن؟ تو این تاپیک اسپم نکنید. اسپما پاک میشه بعد میگین چرا پاک شدا :w00: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: ولی رییس ما اسپم نکرده بودیم از لیلی و هوتن تشکر کرده بودیم :brodkavelarg::icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ اون قبلیا رو گفتم واسه این پاک شد که یه هدفی رو تو این تاپیک دنبال کنیم و اونم راهکارهای دوستان برای بهتر شدن تالار آزاد. اسپم منظورم اسپم هایی هستش که الان داره میشه نه اون موقع امشب اسپم های این تاپیک پاک میشه تا از موضوع تاپیک دور نشیم. 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ لیلیان چرا استعفا داد؟؟؟ چه خبره اینجااااااااااا؟؟؟ چرا با کاربرا صادق نیستید؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ wow چرا این مدیر انقده جدیه؟:w410: خوب من چون یه کاربرم میجم که باید هر چیزی سرجاش قرار بگیره که فردا روز حذف اینا شد کسی دلگیر اینا نشه یا اگه اشتباهی یه پست در این تالار قرار گرفت مدیر تالار خوب برخورد کنه و کاربر ناراحت نشه یعنی کلا طرز برخورد خیلی مهمه 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ رفتار کاربران در این تالار به نظرم شایسته ترین رفتار اسپم کردنه.............. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۸۹ لیلیان چرا استعفا داد؟؟؟چه خبره اینجااااااااااا؟؟؟ چرا با کاربرا صادق نیستید؟؟؟ اخه چرا............ :w00: :w00: :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده