Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ آفرین تقریبا درست جواب دادی. جواب بنای آزادی شاهکار حسین امانت بود.... حالا نوبت شماست آقا ... راستی خودتونو معرفی کنین بشناسیمتون... من بشیر هستم...:icon_pf (44): 5 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ مثل اینکه درست جواب دادم باشه حتما من هم محمد باقر هستم.خوب دوستان من انتخاب کردم میتونید بپرسید. 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بنای تاریخیه؟ المان؟ خونه؟ تو ایرانه؟ 2 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بنای تاریخیه؟ بله المان؟ خیر خونه؟ خیر تو ایرانه؟ بله 3 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ بله المان؟ خیر خونه؟ خیر تو ایرانه؟ بله مسجد؟ خیر آتشکده؟ خیر مقبره؟ خیر کاخ؟ خیر 4 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ تاریخیه؟ بله المان؟ خیر خونه؟ خیر تو ایرانه؟ بله مسجد؟ خیر آتشکده؟ خیر مقبره؟ خیر کاخ؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام محمد باقر جان. راستی الان دانشجوی طراحی شهری هستی؟ کجا می خونی؟ با توجه به اینکه 20 سوالیه بهتره شماره سوالاتو بذاری... 9.شهره؟ 10.تپه؟ 11.قلعه یا بارو؟ 3 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ 9.شهره؟ نه 10.تپه؟ نه 11.قلعه یا بارو؟ نه 1 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه تازه امسال کنکوردادم اگر قبول بشم که همینجا میخونم اگرم قبول نشدم واسه ادامه تحصیل از ایران میرم. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ نه تازه امسال کنکوردادم اگر قبول بشم که همینجا میخونم اگرم قبول نشدم واسه ادامه تحصیل از ایران میرم. شهر که نیست. شهرستانه؟ 1 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ 11.شهرستانم نیست. یه راهنمایی میکنم یه بنای تاریخی توی یزد. 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ 11.شهرستانم نیست.یه راهنمایی میکنم یه بنای تاریخی توی یزد. بادگیر؟ آب انبار؟ 1 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا یزد رفتین؟ دومین شهر تاریخی دنیا 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ تا حالا یزد رفتین؟ دومین شهر تاریخی دنیا آره رفتم. ولی 1 سالم بوده امسال بعد 23 سال دوباره می رم :girl_blush2: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده