alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ 1-در ایران؟خیر 2-اروپا؟ 3-درآسیا؟ 4-بنای تاریخیه؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ببخشید دوستای گلم....من حالم خوب نیست...نمیتونم به این مسابقه ادامه بدم...بخاطر همینم معذرت خواهی میکنم و با اجازتون جوابو میدم....جواب کلیسای ساگرادا فامیلیا در بارسلون ایتالیاست...معمار:انتونی گائودی لطفا یکی سوال بعدی رو بزاره خیلی شرمندم....متاسفم 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چیزی نیست نادر عزیز....ایشاالله حل میشه...خوب یکی سوال بزاره دیدههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ چیزی نیست نادر عزیز....ایشاالله حل میشه...خوب یکی سوال بزاره دیدههههههههههههههه اگه چیزی نیست و حالت خوبه و لی چون ما رو نصفه جون کردی پس خودت بذار :zadan::zadan: لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ راست میگه هرچه باشه دکتره دیگه......... 1 لینک به دیدگاه
sheydaie 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اگه چیزی نیست و حالت خوبه و لی چون ما رو نصفه جون کردی پس خودت بذار :zadan::zadan: :ws28:...خیلی لوسییییییییی..:icon_gol:...باشه...بهتر..خودم میزارم لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه ؟ خیر 2-اروپاست؟ بله 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه ؟ خیر 2-اروپاست؟ بله 3-ایتالیا نیست؟ بببله 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه ؟ خیر 2-اروپاست؟ بله 3-ایتالیا نیست؟ بببله 4-کلیساست؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ 1- تو ایرانه ؟ خیر 2-اروپاست؟ بله 3-ایتالیا نیست؟ بببله 4-کلیساست؟ خیر 5-تو شهر رم؟ بله 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده