kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۸۹ کیمیا جون میشه سوال بعدی رو خودت بپرسی؟مرسی. چرا خودت طرح نمیکنی؟ اگه وقت نداری مشکلی نیس من به نیابت از تو طرحش میکنم 1 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ چرا خودت طرح نمیکنی؟اگه وقت نداری مشکلی نیس من به نیابت از تو طرحش میکنم وقت دارم اما نمیدونم چی بپرسم. اینبار هم زحمتشو بکش,دفعه بعد که برنده شدم:ws2:قول میدم خودم سوال طرح کنم. دستت درد نکنه. 1 لینک به دیدگاه
shoka 528 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ شانس اوردن . .شاید هم من شانس اوردم پون باید سوال مطرح میگردم فکر کنم شانس ؟اوردی!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۸۹ سلام بر کیمیا عزیز .. اول یه راهنمایی می کنی: بناست، اسمه، مفهومه و.... :icon_gol: لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو ایرانه؟ بعله عزیز دل 2.غربه؟ نه.یکم بچرخ اونور لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو ایرانه؟ بعله عزیز دل 2.غربه؟ نه.یکم بچرخ اونور 3-جنوب غرب؟ نههههههههه در جهت عقربه های ساعت 90 درجه بچرخ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ ای وااای :banel_smiley_52: 3- شماله؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو ایرانه؟ بعله عزیز دل 2.غربه؟ نه.یکم بچرخ اونور 3-جنوب غرب؟ نههههههههه در جهت عقربه های ساعت 90 درجه بچرخ 4.شماله؟ ایول فقط زیادی چرخیدی شمال..... 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو ایرانه؟ بعله عزیز دل 2.غربه؟ نه.یکم بچرخ اونور 3-جنوب غرب؟ نههههههههه در جهت عقربه های ساعت 90 درجه بچرخ 4.شماله؟ ایول فقط زیادی چرخیدی شمال..... 5.شمالغرب ایول دخمل 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۸۹ 1.تو ایرانه؟ بعله عزیز دل 2.غربه؟ نه.یکم بچرخ اونور 3-جنوب غرب؟ نههههههههه در جهت عقربه های ساعت 90 درجه بچرخ 4.شماله؟ ایول فقط زیادی چرخیدی شمال..... 5.شمالغرب ایول دخمل 6. سبک پارسی؟ درسته؟ نه عزیز دل غلطه:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده