*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ تاریخی؟خیر مذهبی؟خیر بنا ؟بله معاصر؟بله قلعه؟خیر دوران صفوی؟خیر فرهنگی؟بله تهران؟بله دانشگاه تهران؟خیر میدان آزادی ؟خیر 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ تاریخی؟خیر مذهبی؟خیر بنا ؟بلهمعاصر؟بله قلعه؟خیر دوران صفوی؟خیر فرهنگی؟بله تهران؟بله دانشگاه تهران؟خیر میدان آزادی ؟خیر موزه سعد اباد؟خیر اما تقریبا نزدیک شدی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۲ تاریخی؟خیر مذهبی؟خیر بنا ؟بلهمعاصر؟بله قلعه؟خیر دوران صفوی؟خیر فرهنگی؟بله تهران؟بله دانشگاه تهران؟خیر میدان آزادی ؟خیر موزه سعد اباد؟خیر اما تقریبا نزدیک شدی موزه هنرهای معاصر تهران؟ بــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــله کاملا درسته 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ پــــــــــــــــــــــــــــــوف چه خاکی 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ معاصر؟ایران؟ فرهنگی؟ منا جونم شروع کن خانمی عزیزم من که چیزی نگفتم آپ کردم شما شروع کنین 2 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۲ عزیزم من که چیزی نگفتم آپ کردم شما شروع کنین لطفا یه چیزی در نظر بگیر ادامه بدیم. 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ چ خاکی سرفه ام گرفت فرد؟ بنا؟ سبک؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ معاصر؟ایران؟ فرهنگی؟ چ خاکی سرفه ام گرفت فرد؟ بنا؟ سبک؟ عاقا یادم رفت چی بود تو شروع کن فائزه 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۲ عاقا یادم رفت چی بود تو شروع کن فائزه باز میکی موس شدیا باشه فقط من تاریخ معماری خوندم در حال حاضر تو همون مایه ها در نظر میگیرما! نگین شخت بود 2 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۲ باز میکی موس شدیا باشه فقط من تاریخ معماری خوندم در حال حاضر تو همون مایه ها در نظر میگیرما! نگین شخت بود خب شروع شده ؟ سلام اگه آره ایرانـــــــــه؟ 1 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۲ خب شروع شده ؟سلام اگه آره ایرانـــــــــه؟ بههههه ببین کی اینجاس!! بله شروع شده, نه ایران نیست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده