α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله 4 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانه زینت الملوک؟ باغ ارم؟(شنیدم اینم مسکونی بوده، الان هم هست) 5 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر (عمرا کسی بتونه حالا حالاها جواب بده:4chsmu1:) 2 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الان در اختیار دارایی هست؟...خانه ی بهارلو نیست؟ البته اینکه هم بنا معاصر هست هم قدیمی...یکم سخت می کنه 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ مربوط به چه دوره ایه؟قاجاریه؟صفویه؟زندیه؟ 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر خانه شاپوری؟ خیر قاجاریه؟ بله صفویه؟ خیر زندیه؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خانه گوهر الملک؟ دیگه جایی نیست که 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر خانه شاپوری؟ خیر قاجاریه؟ بله صفویه؟ خیر زندیه؟ خیر خانه گوهر الملک؟ خیر :4chsmu1: :4chsmu1: :4chsmu1: :4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد ادامه بده من که دیگه جایی به ذهنم نمیرسه 4 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یکی بیاد ادامه بدهمن که دیگه جایی به ذهنم نمیرسه گفتم عمرا بتونین جواب بدین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده