α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله 4
faezeh mzk 19231 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 خانه زینت الملوک؟ باغ ارم؟(شنیدم اینم مسکونی بوده، الان هم هست) 5
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر 3
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر (عمرا کسی بتونه حالا حالاها جواب بده:4chsmu1:) 2
sam arch 55879 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 الان در اختیار دارایی هست؟...خانه ی بهارلو نیست؟ البته اینکه هم بنا معاصر هست هم قدیمی...یکم سخت می کنه 3
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر 2
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر 2
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر خانه شاپوری؟ خیر قاجاریه؟ بله صفویه؟ خیر زندیه؟ خیر 3
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله اهواز؟ خیر کرمان؟ خیر شیراز؟ بله خانه زینت الملوک؟ خیر باغ ارم؟ خیر نارنجستان قوام؟ خیر عفیف آباد؟ خیر ارگ کریم خان؟ خیر الان در اختیار دارایی هست؟ نمیدونم(شک دارم) خانه ی بهارلو نیست؟ خیر خانه رحمت؟ خیر موزه نساجی مهرداد ایروانیان؟ خیر خانه شاپوری؟ خیر قاجاریه؟ بله صفویه؟ خیر زندیه؟ خیر خانه گوهر الملک؟ خیر :4chsmu1: :4chsmu1: :4chsmu1: :4chsmu1: 3
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 یکی بیاد ادامه بدهمن که دیگه جایی به ذهنم نمیرسه گفتم عمرا بتونین جواب بدین 1
ارسال های توصیه شده