*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟خیر مسجد؟خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی شیراز؟بلییییییییییییییییی ییییی ساختمان کلاه فرنگی باغ نظر؟خیر ارگ کریمخان؟خیر باغ؟بله(ولی بیشتر ساختمونش مدِ نظر هست) 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ عهههههه عههههههه نزن این حرفو فدات بشم بخدا شوخی کردم مهم نیست کی جواب درست و غلط میده مهم اینه دور هم جمعیم عزیزم فدات عزیزم ببخشید دیگه این محمد حسین حواس واسه من نذاشته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فدات عزیزمببخشید دیگه این محمد حسین حواس واسه من نذاشته:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خدانکنههههههه خانومی آرررررره همش تقصیر این محمد حسینه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟خیر مسجد؟خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی شیراز؟بلییییییییییییییییی ییییی ساختمان کلاه فرنگی باغ نظر؟خیر ارگ کریمخان؟خیر باغ؟بله(ولی بیشتر ساختمونش مدِ نظر هست) نارنجستان؟خیر عفیف آباد؟خیر باغ ارم؟بلههههههههههههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بدویین سوال کنین ببینم کی میتونه جوابو بده :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟ بله معاصر؟ بله قدیمی؟ بله ایران؟ بله مسکونی؟ بله (بوده) کاخ؟ خیر فرهنگی؟ خیر خانه؟ بله اصفحان؟ خیر تهران؟ خیر شمال؟ خیر مرکز؟ خیر جنوب؟ بله 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده