*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟ خیر 4 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ برج آزادی آقا قبول نیس خو من وقتی گفتم میدان آزادی منظورم همین برج آزادی بود دیگههههههههه 4 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حالا چون دخمل خوفیم اشکال نداره :4chsmu1: کاشان؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آقا قبول نیس خو من وقتی گفتم میدان آزادی منظورم همین برج آزادی بود دیگههههههههه ببخشید ساناز تقصیر من شد میخوای بیام موضوعو بهت بگم بقیشو تو ادامه بده هان؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) 5 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ببخشید ساناز تقصیر من شدمیخوای بیام موضوعو بهت بگم بقیشو تو ادامه بده هان؟ الهی قربونت برم این چه حرفیه؟ شوخی بود عزیزم به دل نگیر ادامه بده مهربون 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ الهی قربونت برم این چه حرفیه؟ شوخی بود عزیزم به دل نگیر ادامه بده مهربون ساناز ببخشید تقصیر من بود یادم رفته بود تو میدون رو گفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی شیراز؟بلیییییییییییییییییییییی 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ساختمان کلاه فرنگی باغ نظر شیراز؟ 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ساناز ببخشید تقصیر من بودیادم رفته بود تو میدون رو گفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عهههههه عههههههه نزن این حرفو فدات بشم بخدا شوخی کردم مهم نیست کی جواب درست و غلط میده مهم اینه دور هم جمعیم عزیزم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده