*mini* 37778 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب 5
*mini* 37778 ارسال شده در 16 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه 5
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟ خیر 4
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 برج آزادی آقا قبول نیس خو من وقتی گفتم میدان آزادی منظورم همین برج آزادی بود دیگههههههههه 4
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 آقا قبول نیس خو من وقتی گفتم میدان آزادی منظورم همین برج آزادی بود دیگههههههههه ببخشید ساناز تقصیر من شد میخوای بیام موضوعو بهت بگم بقیشو تو ادامه بده هان؟ 3
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) 5
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 ببخشید ساناز تقصیر من شدمیخوای بیام موضوعو بهت بگم بقیشو تو ادامه بده هان؟ الهی قربونت برم این چه حرفیه؟ شوخی بود عزیزم به دل نگیر ادامه بده مهربون 4
kimia 4172 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 الهی قربونت برم این چه حرفیه؟ شوخی بود عزیزم به دل نگیر ادامه بده مهربون ساناز ببخشید تقصیر من بود یادم رفته بود تو میدون رو گفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی 4
*mini* 37778 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 بنا؟بله ایران؟بله قدیمی؟بله مذهبی؟ خیر مسجد خیر موزه؟الان موزه شده کاروانسرا؟ خیر نبوده شمال ایران؟مرکز ایران؟مرکز رو به جنوب یزد نیست؟ خیر ولی یکم سمت چپشه اصفهان؟خیر کاشان؟خیر(کلا استان اصفهان نی...) فارس؟بلیییییییییییییی شیراز؟بلیییییییییییییییییییییی 4
α.ž.ה.α.$ 517 ارسال شده در 17 مرداد، 2013 ساناز ببخشید تقصیر من بودیادم رفته بود تو میدون رو گفتی:5c6ipag2mnshmsf5ju3 عهههههه عههههههه نزن این حرفو فدات بشم بخدا شوخی کردم مهم نیست کی جواب درست و غلط میده مهم اینه دور هم جمعیم عزیزم 3
ارسال های توصیه شده