kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۲ تو شیرازه ؟ 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟ معاصر؟معاصر 3.ایران؟ اروپا؟ ایران 4.فرهنگسرا ؟موزه ؟هیچکدام 5.آموزشی؟تجاری؟هیچکدام یه راهنمایی:بنای یادمانی ست 6.شمال؟ جنوب؟ مرکز یا شرق ایران ؟جنوب 7. استان فارس؟بله 8.پاسارگاد؟نه 9.تو شیرازه ؟بله 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ آرامگاه حافظ و سعدی؟ 1.بنا؟بله 2.قدیمی؟ معاصر؟معاصر 3.ایران؟ اروپا؟ ایران 4.فرهنگسرا ؟موزه ؟هیچکدام 5.آموزشی؟تجاری؟هیچکدام یه راهنمایی:بنای یادمانی ست 6.شمال؟ جنوب؟ مرکز یا شرق ایران ؟جنوب 7. استان فارس؟بله 8.پاسارگاد؟نه 9. تو شیرازه ؟بله 10.آرامگاه حافظ؟ بلهههههههههههههههههههههههههههههه:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنه ! :(87): بعدی در نظر گرفته شد. 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ ایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنه ! :(87): بعدی در نظر گرفته شد. بنا؟شخص؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ 1. شخص؟بله 2. ایرانی؟ بله 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ 1. شخص؟بله 2. ایرانی؟ بله کامران دیبا؟ 3 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۲ معاصر؟ قدیمی؟ اصفهانی؟ یزدی؟ تهرانی؟ 4 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی! من فک میکردم ایرانی باشه ولی الان فهمیدم که خارجیه ولی تو ایران کلا رشد کرده و... راهنمایی فرض کنین. قدیمی. 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی!من فک میکردم ایرانی باشه ولی الان فهمیدم که خارجیه ولی تو ایران کلا رشد کرده و... راهنمایی فرض کنین. قدیمی. آندره گدار؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ بچه ها یه چیزی!من فک میکردم ایرانی باشه ولی الان فهمیدم که خارجیه ولی تو ایران کلا رشد کرده و... راهنمایی فرض کنین. قدیمی. نیکلای مارکوف؟ ماکسیم سیرو؟ 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ نیکلای مارکوف؟ماکسیم سیرو؟ آندره گدار؟ نه نه. من خودم چهارشاخ شدم وقتی دیدم محل تولدش ایران نیست. 1 لینک به دیدگاه
H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به به شما بفرما تالار خودمون فعالیت کن آقای مهندس . علی مدنی پور؟ 5 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ به به شما بفرما تالار خودمون فعالیت کن آقای مهندس . علی مدنی پور؟ نه. به خدا معاصر نیست! باشه. مسابقه آسون بذارین شرکت کنیم. 4 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۲ نه. به خدا معاصر نیست! باشه. مسابقه آسون بذارین شرکت کنیم. شیخ بهایی؟ 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ شیخ بهایی؟ آورين آوريـــــــن. از كجا فهميدي؟ محل تولدش كجاس؟ 1 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آورين آوريـــــــن. از كجا فهميدي؟ محل تولدش كجاس؟ از اونجا که تنها معمار قدیمیه که تو دوران بچگی از لبنان به دلیل درگیریایی که بوده بازهم اگه اشتباه نکنم میاد ایران لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده