* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۱ معمارش معروفه ؟ کامران دیبا ؟ لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۱ فرهنگسرای شفق؟ فرهنگسرای نیاوران؟ لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ 1-قدیمیه؟ بله 2-معروفه؟ بله 3-تفریحی؟ خیر 4-فرهنگی؟ بله 5-اصفهان؟ خیر 6-یزد؟ خیر 7-شهر های مرکزی ؟ بله 8-تهران ؟ بله 9-فرهنگسرا؟ خیر 10-موزه؟ خیر 11-دانشگاه؟ خیر 12-کتابخانه؟ بله ( این بنا کتابخانه کوچکی در خود جای داده ) 13- معمارش معروفه ؟ بله 14- فرهنگسرای شفق ؟ خیر 15-فرهنکسرا ی نیاوران؟ خیر 16- عبدالعزیز فرمانفرمائیان؟خیر 17- حسین امانت ؟ بله 4 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۱ میدان آزادی ؟ دانشکده مدیریت ؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ میدان آزادی ؟ خیر دانشکده مدیریت ؟خیر 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ساختمان ابن سینا تو دانشکده صنعتی شریف؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ساختمان ابن سینا تو دانشکده صنعتی شریف؟ خیر 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ یه راهنمائی حسابی ... این ساختمون مربوط میشه به یکی از ارگانهای دولتی ، در همون محدوده آزادی هستش. 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ یعنی چی می توهه باشه دیگه ساختمان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ یعنی چی می توهه باشه دیگه ساختمان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؟ بله عزیزم، خودشه .آفرین 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ یعنی چی می توهه باشه دیگه ساختمان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری؟ بله عزیزم، خودشه .آفرین کلا خسته نباشم،این نبود دیگه امانت شناسی خودم شک می کردم افتاد به ما باز سریال درام شد آقایون و خانوما بفرمیو..در نظر گرفته شد 4 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ از بناهای معاصره یا اینکه قدیمیه ؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ بابا باید جوری سوال کنید من با بلی و خیر جواب بدم.............. راستی مدیریت مبارک اینم واسه مدیریتتون..خودم سوال رو تغییر می دم از جهت مثبت 1.ایران؟بلی 2.قدیمی؟بلی 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ بابا باید جوری سوال کنید من با بلی و خیر جواب بدم..............راستی مدیریت مبارک اینم واسه مدیریتتون..خودم سوال رو تغییر می دم از جهت مثبت 1.ایران؟بلی 2.قدیمی؟بلی ببخشید خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی معین جان ممنون لطف کردی تهران ؟ 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۱ ببخشید خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مرسی معین جان ممنون لطف کردی تهران ؟ ما مخلصیم 1.ایران؟بلی 2.قدیمی؟بلی 3.تهران؟خیر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده