*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ معبد لوتوس:hapydancsmil: آفرررررررررررررین درستههههههههههههههههههه 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ ایران؟ خیر بنا؟ آری معمارش معروفه؟ چجوووورم آری 2 لینک به دیدگاه
m.memar 434 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ اروپا؟ آمریکا؟ فرهنگی؟ آموزشی؟ تفریحی؟ مذهبی؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ ایران؟خیر بنا؟ آری معمارش معروفه؟ چجوووورم آری اروپا؟ خیر آمریکا؟خیر فرهنگی؟آری آموزشی؟خیر تفریحی؟خیر مذهبی؟خیر 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ ایران؟خیر بنا؟ آری معمارش معروفه؟ چجوووورم آری اروپا؟ خیر آمریکا؟خیر فرهنگی؟آری آموزشی؟خیر تفریحی؟خیر مذهبی؟خیر موزه؟!آریییییییییییییییییییییییییی آسیا؟آرییییییییییی زاها حدید؟ بد جووووووووووووووووووووور آری 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ایران؟خیر بنا؟ آری معمارش معروفه؟ چجوووورم آری اروپا؟ خیر آمریکا؟خیر فرهنگی؟آری آموزشی؟خیر تفریحی؟خیر مذهبی؟خیر موزه؟!آرییییییییییییییییییییییی ییی آسیا؟آرییییییییییی زاها حدید؟ بد جووووووووووووووووووووور آری موزه ریور ساید؟ خیر 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اون موزه هنرِ تو ابوظبی هست؟...(بازم این زاحا حدید..نمی دونم چی دیدن تو این بشر) 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ موزه هنرهای اسلامی ، دوحه قطر ؟ 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ایران؟خیر بنا؟ آری معمارش معروفه؟ چجوووورم آری اروپا؟ خیر آمریکا؟خیر فرهنگی؟آری آموزشی؟خیر تفریحی؟خیر مذهبی؟خیر موزه؟!آرییییییییییییییییییییییی ییی آسیا؟آرییییییییییی زاها حدید؟ بد جووووووووووووووووووووور آری موزه ریور ساید؟خیر اون موزه هنرِ تو ابوظبی هست؟آریـــــــــــــــــــــــــــــی خانوم به این زیبایی و هنرمندی موزه هنرهای اسلامی ، دوحه قطر ؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ اون موزه هنرِ تو ابوظبی هست؟آریـــــــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: خانوم به این زیبایی و هنرمندی بابا همش کار اون دستیارش شوماخره این نقش چغندر رو داره اونجا دوستان توجه داشته باشن...موردی که در نظر گرفتم بنا نیست...ولی دور از بنا هم نیست..حداقل یک بنا نیست...(یعنی با این راهنمایی کاملا گیجتون کردماینو می گن راهنمایی انحرافی) تاپیکش هم در همین تالار وزینمون هست.توسط یکی از مدیران هم زده شده...آره همینا که خون تو شیشه ی ما کاربرا می کنن بفرمیو 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ما خونتون تو شیشه میکنیم دیگه؛ باشه :persiana__hahaha: شهر ؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ ما خونتون تو شیشه میکنیم دیگه؛ باشه :persiana__hahaha:شهر ؟ من کلا استبداد ستیز هستم 1.شهر؟بلی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ من کلا استبداد ستیز هستم 1.شهر؟بلی:hapydancsmil: قدیمی؟ چین ؟ لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ قدیمی؟ چین ؟ 1.شهر؟بلی 2.قدیمی؟بلی 3.چین؟خیر :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده