* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ بنای قدیمی هست ؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) 5-از کارای کامران دیبا هست؟خیر 6-بهرام شیردل؟خیر 7- حسین امانت؟خیر 8-بنای قدیمی هست ؟بله لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هی بابا بیاین بیرون از این گذشته ی پر فروغ معماری چهار تا کار مدرن ایران رو در نظر بگیرین تو استان اصفهان هست؟ 1 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ مسکونی؟ کاروانسرا؟ مسجد؟ کاخ ؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هی بابا بیاین بیرون از این گذشته ی پر فروغ معماری چهار تا کار مدرن ایران رو در نظر بگیرینتو استان اصفهان هست؟ کدوم کار پرفروغ مدرن ؟؟؟ برج میلاد آیا ؟ هرچند هستش؛ اما خیلی کارای بزرگ و معروفی نیستن اما چشم؛از این به بعد مدرن میزارم مسکونی؟کاروانسرا؟ مسجد؟ کاخ ؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) 5-از کارای کامران دیبا هست؟خیر 6-بهرام شیردل؟خیر 7- حسین امانت؟خیر 8-بنای قدیمی هست ؟بله 9- تو استان اصفهان هست؟خیر 10-مسکونی؟خیر 11-کاروانسرا؟خیر 12-مسجد؟بله 13- کاخ ؟خیر لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ تو استان یزد هست؟ یا آذربایجان شرقی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ تو استان یزد هست؟یا آذربایجان شرقی؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) 5-از کارای کامران دیبا هست؟خیر 6-بهرام شیردل؟خیر 7- حسین امانت؟خیر 8-بنای قدیمی هست ؟بله 9- تو استان اصفهان هست؟خیر 10-مسکونی؟خیر 11-کاروانسرا؟خیر 12-مسجد؟بله 13- کاخ ؟خیر 14-تو استان یزد هست؟ خیر 15-یا آذربایجان شرقی؟ بله لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم درست نباشه گریزانم از سوال طرح کردن مسجد کبود تبریز؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ امیدوارم درست نباشهگریزانم از سوال طرح کردن مسجد کبود تبریز؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) 5-از کارای کامران دیبا هست؟خیر 6-بهرام شیردل؟خیر 7- حسین امانت؟خیر 8-بنای قدیمی هست ؟بله 9- تو استان اصفهان هست؟خیر 10-مسکونی؟خیر 11-کاروانسرا؟خیر 12-مسجد؟بله 13- کاخ ؟خیر 14-تو استان یزد هست؟ خیر 15- آذربایجان شرقی؟ بله 16- مسجد کبود تبریز؟ بله :w31: سوال بعد با شماست ،هورااااا لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ هی بابا طرح شد. اگر مدت نیومدنم طولانی شد دوست دیگری طرح کنه که تاپیک نخوابه لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ 1.اروپا ؟خیر 2.ویلا ؟خیر 3.تجاری؟خیر راهنمایی یک مکان با کاربری شهری هست،بسیار معروف و بسیار آسون 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۱ دوستان چون امکان داره در طول هفته نتونم سر بزنم جواب رو اعلام می کنم و لطفا دوست دیگری سوال رو مطرح کنه. جواب میدون آزادی هست 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ مدرن یا قدیمی ؟ عزیزم باید یکیشو بپرسی که من بگم بله یا خیر چون تویی پارتی بازی می کنم مدرنه! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ عزیزم باید یکیشو بپرسی که من بگم بله یا خیر چون تویی پارتی بازی می کنم مدرنه! راست میگیا باشه،دستت درد نکنه، آمریکا ؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۱ 1-مدرن؟ بله 2-آمریکا؟ خیر 3- اروپا ؟ خیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده