* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ کپله : (روزن نورگیر)؟؟؟ 1-از اصطلاحات در بناهای تاریخیه؟؟؟ بلهههههههههههههه 2-ربط به ساختمون های مسکونی قدیمی داره؟؟بلههه؛ به بناهای قدیمی ربط داره و یکی از اجزاشونه چه مسکونی چه غیر مسکونی 3-هشتی؟؟ نه، جواب ما یکم تو ارتفاعه 4- سردر؟ خیر؛ از ورودی بیا داخل بنا 5-مربوط به سازه شه؟؟ نه زیاد ؛ یه قسمتیه تو سازه بناها که با نور ارتباط داره 6- کپله ؟ خیلی نزدیک شدی،اما این نیست، معمولا بالای تاقه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ روزن : نورگیر؟؟؟؟خیر دریزه : نور گیر؟؟؟؟خیر لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۱ اولشو بگو پاچنگ؟؟؟ پاچنگ ؟ خیر به دلیل محدودیت تو گذاشتن پنجره؛ ازش این عنصر در بالای تاق استفاده میشد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آسون بودا ، جواب روشندان بود ، بریم رو همون بناها بهتره ، سوال طرح شد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ ژاپن؟ایران؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ معمار ایرانی هست؟ 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آلوار آلتو؟ اوتزن؟ یا شایدم گابریل گورکیان؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ آلوار آلتو؟اوتزن؟ یا شایدم گابریل گورکیان؟ نه، اسم یه بناست، معمارش هم ایرانیه 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا گیج کردین من رو الان؟ من می خواستم از معمار به بنای مورد نظر برسم خوب حالا که ایرانی هست معمار بنا و بنا.... از کارای کامران دیبا هست؟ بهرام شیردل؟ یا حسین امانت؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۱ چرا گیج کردین من رو الان؟ من می خواستم از معمار به بنای مورد نظر برسم خوب حالا که ایرانی هست معمار بنا و بنا.... از کارای کامران دیبا هست؟ بهرام شیردل؟ یا حسین امانت؟ (سخته ها ،از معمار ب بنا،شاید معمارش معروف نباشه، یا ناشناخته باشه ) 1- آسیا ؟ بله 2- ژاپن ؟خیر 3-ایران ؟بله 4-معمار ایرانی هست؟ خیر معمار ایرانی نمی باشد ( البته معمار بنا ایرانیه، گفتم شاید منظورتون اینه سوال در مورد اسم معماره) 5-از کارای کامران دیبا هست؟خیر 6-بهرام شیردل؟خیر 7- حسین امانت؟خیر:gnugghender: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده