* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۱ معبد ؟ مصر ؟ 8- معبد ؟ آورینننن، درسته 9- مصر ؟ خیر لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ فک کنم اول قاره رو حدس بزنیم بهتره آسیا ؟ اروپا ؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۱ فک کنم اول قاره رو حدس بزنیم بهتره آسیا ؟ اروپا ؟ 1-مسکونی؟ خیر 2-موزه؟ عمرا 3-تجاری؟ امکان نداره 4-فرهنگی؟نه باابااا ؛ فرهنگی نیست ( دوستان از بناهای قدیمیه) 5-ایران ؟ نه عزیززززززم، ایران نیست 6- یونان؟خیر 7-روم ؟ و باز هم خیر 8- معبد ؟ آورینننن، درسته 9- مصر ؟ خیر 10 - چین ؟ خیر 11- آسیا ؟ صد در صد 12- اروپا ؟ نه، اروپا نمیباشد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ ژاپن ؟ هند؟؟؟؟ 1-مسکونی؟ خیر 2-موزه؟ عمرا 3-تجاری؟ امکان نداره 4-فرهنگی؟نه باابااا ؛ فرهنگی نیست ( دوستان از بناهای قدیمیه) 5-ایران ؟ نه عزیززززززم، ایران نیست 6- یونان؟خیر 7-روم ؟ و باز هم خیر 8- معبد ؟ آورینننن، درسته 9- مصر ؟ خیر 10 - چین ؟ خیر 11- آسیا ؟ صد در صد 12- اروپا ؟ نه، اروپا نمیباشد 13-ژاپن ؟ آوریییییییییین، خودشه 14 -هند ؟ نه گلم :w31: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ معبد ایذه ؟ 15- معبد ایذه؟ خیر ؛ایذه نیست لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ معبد شینتویسم؟؟؟ 16- معبد شینتویسم ؟ نخیر ،اینم نمیباشد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ 17.معبد هوریوجی؟ 1-مسکونی؟ خیر 2-موزه؟ عمرا 3-تجاری؟ امکان نداره 4-فرهنگی؟نه باابااا ؛ فرهنگی نیست ( دوستان از بناهای قدیمیه) 5-ایران ؟ نه عزیززززززم، ایران نیست 6- یونان؟خیر 7-روم ؟ و باز هم خیر 8- معبد ؟ آورینننن، درسته 9- مصر ؟ خیر 10 - چین ؟ خیر 11- آسیا ؟ صد در صد 12- اروپا ؟ نه، اروپا نمیباشد 13-ژاپن ؟ آوریییییییییین، خودشه 14 -هند ؟ نه گلم :w31: 15- معبد ایذه؟ خیر ؛ایذه نیست 16- معبد شینتویسم ؟ نخیر ،اینم نمیباشد 17-معبد هوریوجی؟ بلههه؛ آوریییییییییییییین؛آوریییییییییییییین سوال بعد رو moein.s خان، باید بپرسن، اگه نپرسن میام سراغ همتون لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ با تشکر از دوستان خوب که سوالاشون راه رو برای جواب باز کرد.من کمی توضیح بدم در مورد این معبد. این معبد از معبد های بودایی ژاپن هست.چون عمده معبد های ژاپن یا بودایی هستن و یا شینتوئیسم(از آیین های باستانی ژاپن). معبده های بودایی ژاپنی از بچه های خلف چینی شون هستن این معبد ها در محل هایی جدای از دنیای مادی ولی نزدیک مردم برای سهولت دسترسی ساخته می شدند ساخت این معابد 20 سال زمان می برده :obm: من می پرسم،ساده هم می پرسم.امیدوارم زود جواب بدین تا من بتونم باشم و جوابگو باشم.تا مدیر محترم با این حالشون() نیان سراغ بچه های دیگه در یک کلام ما سر رو بردیم زیر گیوتین بفرمایید 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اداری ؟ تجاری ؟ فرهنگی ؟ موزه ؟ 1 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۱ اداری ؟تجاری ؟ فرهنگی ؟ موزه ؟ 1.مسکونی؟خیر 2.اداری ؟خیر 3.تجاری ؟خیر 4.فرهنگی ؟خیر 5.موزه ؟خیر راهنمایی اول:آموزشی هست 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده