Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ 2.تو كشورهاي غرب اروپاي هست؟ نه ............... لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ 3. تو نيمه شرقي اروپا هس؟ 4- بله :ws6: 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ تو فرانسه هست؟ 5- نه .......... ستاره برای سوالت شماره بزار بیشتر از بیست تا نشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۸ چرا سوال هدر میدین؟ وقتی غرب نیست شرقه دیگه:ws2: حالا فرانسه کی اومد شرق نمیدونم :ws6: 6- روسیه؟ لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۸۸ چرا سوال هدر میدین؟ وقتی غرب نیست شرقه دیگه:ws2: حالا فرانسه کی اومد شرق نمیدونم :ws6: 6- روسیه؟ نه لطفا روی سوال که میپرسین دقت کنین چون من فقط بله و خیر جواب میدم :ws13: مثل سوال تالار کامپیوتر نشه که شاکی بشین باید توضیح میدادی ---------------------------------------------------------------------------- فقط یه نکته رو بگم اگه کشورش رو بفهمین می تونین توی اولین حدستون جواب رو پیدا کنین 3 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۸۸ 7-لهستان؟8-مجارستان؟ معذرت سپیده جان بابت تاخیر جواب هر دو نه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۸ کامیار جواب این سوالم بهم داده. راحته. همونطورکه گفت با فهمیدن کشور 90 درصد اسم مکانو تشخیص میدین. نقشه اروپا رو ببینید کدوم کشورها شرق اروپا هستن :ws2: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۸۸ کسی نمیخواد جواب بده؟ یه راهنمایی بزرگ میکنم. اسم کشور رو میگم. گفتم با فهمیدم اسم کشور 90 درصد اسم مکانو میفهمید. چون خیلی معروفه. تو یونانه. 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۸۸ خوب مثل اینکه نمی خواین حدس بزنین یه راهنمایی دیگه این یه مجموعه تاریخیه توی اتن و یه نماد ملی برای مردم یونان حساب میشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ کامیار میگم تعداد حرفشم بگو و نصف اول حرفاشم بگو شاید یکی بالاخره جواب داد 1 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ میگم محمد اجازه میدی جواب سوالهای مسابقه ها رو بدم تا یکی از بچه ها خودش بیاد سوال طرح کنه؟!! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ من فکر نکنم کسی سوالم طرح کنه. واسه امتحان اینکه ببینیم کسی به این تاپیک سر میزنه یه نه با اجازت یه راهنمایی تابلو میکنم آکرو - - - - فقط 4 حرف دومش یا شایدم 5 حرف خودش تنهایی یه معنی جدا میده که تو فارسی و انگلیسی هم یه چیزه که جز نیروهای انتظامی هستش. (البته فقط معنی اون قسمت دوم رو اگه بخوایم تنها در نظر بگیریما) اولشم پ :4chsmu1: خوب حالا اگه کسی جواب نده هرچی صبرم کنی که یکی بیاد سوال طرح کنه کسی نمیاد. :icon_pf (34): البته با این همه راهنمایی دیگه امتیازی نداره ها :ws2: 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۸۸ آکروپولیس......................:w42::w155::icon_pf (19)::TAEL_147: 4 لینک به دیدگاه
Architect 3224 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ محمد این سوال نخصصیه اینطوری که تخصصی نیست آکروپولیس......................:w42::w155::icon_pf (19)::TAEL_147: دست شما درد نکنه کلی خوشحال شدم که یکی علاقه نشون داد شرکت کنه شرمتان باد ای بچه های معمار :icon_pf (34): حالا یه سوال اگه میتونی انتخاب کن سعی کن خیلی اسون باشه چون اگه سخت باشه میره برای سال دیگه 1 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۸۸ نام بنای تاریخی در استان خراسان؟ خوب اینم سوال ستاره باران. منتظر سوالات دوستان هستم. فعلا تا بعدا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده