Anooshe 11040 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۸ تو این تاپیک سوالی رو که مد نظرتونه مطرح می کنید چند تا نکته رو بگم: -کسی که جواب درست رو داده سوال بعد رو مطرح کنه -سوالات در زمینه ی معماری باشه -پاسخ به جواب ها فقط با بله خیر داده بشه ببینیم کی میتونه به جواب درست برسه 26 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ الان سوال اول طرح شده؟ اگر قراره سوال رو طرح کنید بگین اسم شخصه، مکانه، چیه. چون اینطوری فکر کنم خیلی گسترده بشه و به جواب رسیدن خیلی سخته. 10 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ بله چشم سواله مورد نظر اسم یک مکانه 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 1- تو اروپاست؟ نه......... 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 3- تو ایرانه؟ بله.......... 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 4- تو استانای مرکزیه ایرانه؟ یعنی تهران، اصفهان، قم، قزوین، سمنان، مرکزی؟ 7 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 4- تو استانای مرکزیه ایرانه؟ یعنی تهران، اصفهان، قم، قزوین، سمنان، مرکزی؟ اممم تقریبا مرکزی میشه خب یه راهنمایی گنده تو استانه فارسه 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ تخت جمشید؟ واسه سوالا شماره بذارین:ws2: نه......... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 7- تو خود شیرازه؟ بله......... 4 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۸۸ 8- باغ ارم؟ :ws14: آفرین درسته سواله بعدی با خودته منتظریم.... 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۸۸ چه حدسی زدم. از این همه جا تو شیراز صاف رفتم سراغ جواب خوب منم سوال بعدی رو طرح کردم. اسم یه ساختمونه 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده