mjh 243 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اینجا جایی باشه واسه قرار دادن نرم افزارهای موبایل . کسی هم اگه درخواست نرم افزاری داشت بیاد اینجا اعلام کنه تا دوستان زحمتش رو بکشند و در اختیارشون قرار بدن راستیتش یه مزاحم پیدا کردم که خیلی سیریشه و هیچ رقمه دست بردار نیست اگه کسی نرم افزار بلک لیست برای نوکیا 3500 داره ممنون میشم که اینجا برام قرارش بده. با سپاس 7 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید گوشی من LG KP220 هست نمی تونم نرم افزارشو pcsuite رو دانلود کنم شما نمی تونید برای دانلودش کمکم کنید یا اسم سایتشو و مراحل دانلودشو کامل به من معرفی کنیدیا توضیح بدهید یا نرم افزارشو برام بذارید؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ سلام ببخشید گوشی من LG KP220 هست نمی تونم نرم افزارشو pcsuite رو دانلود کنم شما نمی تونید برای دانلودش کمکم کنید یا اسم سایتشو و مراحل دانلودشو کامل به من معرفی کنیدیا توضیح بدهید یا نرم افزارشو برام بذارید؟ نرم افزار LG PC Suite 3.1.26 6 لینک به دیدگاه
chalipa 1177 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سلام دیکشنری میخوام که روی sony ericssonمدل zyllo نصب بشه ......... اگه کسی بتونه کمکم کنه مدیونم کرده........ 2 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها كسي برنامه بلك ليست نوكيا c5 رو داره ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۹۱ بچه ها كسي برنامه بلك ليست نوكيا c5 رو داره ؟؟ ببین این برنامه خوبه خودم سیمبین ندارم تست کنم [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ نرم افزار skype می خوام برای ویندوز فون ( Nokia Lumia 710) ... اگه طریقه ی نصبش رو هم بگید ممنون می شم 2 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ سلام من دنبال یه نرم افزار برای خواندن فایل های ورد و pdf برای گوشی 6700 نوکیا هستم - البته بشه کرکش کرد یکی دوتا نصب کردم برای ورد ولی به درد بخور نیست نمیدونم برای این گوشی نرم افزار هایی هست که هم بخونه و هم بشه ویرایش کرد یا نه ؟ اگه اسم نرم افزار رو هم بدونم تو نت پیدا میکنم ممنون 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۱ نرم افزار skype می خوام برای ویندوز فون ( Nokia Lumia 710) ... اگه طریقه ی نصبش رو هم بگید ممنون می شم اینم خدمت مهناز برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طریقه ی نصب فکر نکنم چیز خاصی داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۱ جعبه لایتنر و لغات 504 رو برای ویواز میخوام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خودم پیدا کردم ولی موقع نصب پیغام jar and jar size dont match میده 1 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام من دنبال یه نرم افزار برای خواندن فایل های ورد و pdf برای گوشی 6700 نوکیا هستم - البته بشه کرکش کرد یکی دوتا نصب کردم برای ورد ولی به درد بخور نیست نمیدونم برای این گوشی نرم افزار هایی هست که هم بخونه و هم بشه ویرایش کرد یا نه ؟ اگه اسم نرم افزار رو هم بدونم تو نت پیدا میکنم ممنون درود [h=1]دانلود برنامه PDF Reader برای گوشی های موبایل با فرمت جاوا [/h]این برنامه برای خوندن فایل های پی دی اف هست ببینید کمکتون میکنه!!! 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام درخواست یه برنامه فارسی ساز برای galaxy ace2داشتم .... کی حاضر میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام درخواست یه برنامه فارسی ساز برای galaxy ace2داشتم .... کی حاضر میشه؟ میخوای منو فارسی بشه یا فقط تو اسمس دادن ؟ 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ میخوای منو فارسی بشه یا فقط تو اسمس دادن ؟ منوی خود گوشی رو نمیخوام فارسی بشه.. ولی میخوام فارسیها رو درست نشون بده الان جدا از هم حروف رو نشون میده ا ی ن ج و ر ی برای اسمسها و مرورگر وب برنامه جدا گرفتم نصب کردم ولی الان زیرنویس فیلمها رو جدا جدا نشون میده، اینکه برای هر کاری یه برنامه جدا باید نصب کنی دردسره میخوام کل فارسیهاش درست بشه 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۲ help me:4564: بهتر راه و اصلی ترین کار گوشیتو ببر یه فلش بزنن این رامی که داری مال خاورمیانه نیستش گوشی سامسونگ دیگه همشون فارسی دارن 1 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلام. میتونید برام atlas of human anatomy- frank H.netter برای من اندروید رو پیدا کنید! من هر چی می گردم رایگان نیست!! ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده